ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Οι ψηφιακές οθόνες της Cabtivo είναι πλέον σε πλήρη λειτουργία με εντυπωσιακά αρχικά αποτελέσματα

"Είμαστε ενθουσιασμένοι που βλέπουμε τις ψηφιακές μας οθόνες να λειτουργούν και να παρέχουν εντυπωσιακά αρχικά αποτελέσματα για τους συνεργάτες μας και τους διαφημιζόμενους"

cabtivo

Το νέο δίκτυο προβολής ψηφιακού περιεχομένου και διαφημίσεων της Cabtivo είναι πλέον πλήρως λειτουργικό μέσα σε αυτοκίνητα ταξί, με αρκετά ελληνικά media agencies και brands να δοκιμάζουν την καινοτόμα πλατφόρμα. Τα αρχικά αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά και αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητα της "DOOH in-car διαφήμισης” στο επιβατικό κοινό.

Το ψηφιακό δίκτυο της Cabtivo στα συνεργαζόμενα ταξί της Αθήνας, προσφέρει περιεχόμενο, διαφημίσεις βίντεο, πληροφορίες, ψυχαγωγία και, σύντομα, ηλεκτρονική πληρωμή, παρέχοντας μια ομαλή και ευχάριστη εμπειρία για τους επιβάτες, ενώ παράλληλα παρέχουν στους ιδιοκτήτες ταξί μια νέα πηγή εσόδων.

Με προηγμένα εργαλεία στόχευσης, καινοτόμο λογισμικό και hardware, καθώς και τη δυνατότητα παράδοσης, διαδραστικών και geolocated μηνυμάτων, η Cabtivo αλλάζει τους κανόνες του out-of-home advertising, φέρνοντας τη διαφήμιση στα αυτοκίνητα στην Ελλάδα.

Οι ψηφιακές οθόνες της Cabtivo είναι πλέον σε πλήρη λειτουργία με εντυπωσιακά αρχικά αποτελέσματα

cabtivo_οθονες

"Είμαστε ενθουσιασμένοι που βλέπουμε τις ψηφιακές μας οθόνες να λειτουργούν και να παρέχουν εντυπωσιακά αρχικά αποτελέσματα για τους συνεργάτες μας και τους διαφημιζόμενους", δήλωσε ο Σολ Σαλτιέλ, συνιδρυτής της Cabtivo. "Η καινοτόμα μας πλατφόρμα προσφέρει έναν έξυπνο και συναρπαστικό τρόπο για να περάσουμε τα μηνύματα στο επιβατικό κοινό, παρέχοντας ταυτόχρονα μια όμορφη εμπειρία για αυτό. Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε το πλάνο ανάπτυξης με τους, προκειμένου να αξιοποιήσουμε τη δύναμη της digital in-car διαφήμισης στην Ελλάδα".

Για να μάθετε περισσότερα για το καινοτόμο ψηφιακό περιεχόμενο και δίκτυο διαφήμισης στα αυτοκίνητα της Cabtivo και πώς μπορεί να βοηθήσει η εταιρεία σας, επικοινωνήστε με τον Δημήτρη Κασσαβέτη στο +306977203142 ή στείλτε email στο welisten@cabtivo.com">welisten@cabtivo.com.

Σχετικά με τη Cabtivo:

Η Cabtivo είναι ένας πάροχος λύσεων ψηφιακού περιεχομένου και διαφήμισης στα αυτοκίνητα. Αξιοποιώντας την προηγμένη τεχνολογία, data analytics και το καινοτόμο software & hardware,

η Cabtivo επιτρέπει στα brand να αλληλεπιδρούν αποτελεσματικά με τους επιβάτες και στα ταξί τη δημιουργία επιπλέον εσόδων. Με έμφαση στην παροχή μιας ομαλής και ευχάριστης εμπειρίας στο αυτοκίνητο, η Cabtivo επαναπροσδιορίζει τον τομέα της DOOH διαφήμισης στην Ελλάδα.

www.cabtivo.com

Read Next

18 Οκτ 2024

Η διατροφή σου στην εμμηνόπαυση: Πώς να τρέφεσαι σωστά για μια υγιή καθημερινότητα

Με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Εμμηνόπαυσης, μάθε πώς η διατροφή μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα της ζωής σου σε αυτή τη φάση.

17 Οκτ 2024

"An Unfinished Journey" στο Cinedoc: Ο αγώνας των Αφγανών γυναικών για ισότητα

Το ντοκιμαντέρ των Amie Williams και Aeyliya Husain αφηγείται την ιστορία τριών Αφγανών γυναικών που συνεχίζουν να αγωνίζονται για την ισότητα και τη δικαιοσύνη, παρά τις ακραίες συνθήκες καταπίεσης που επιβάλλουν οι Ταλιμπάν.

Περισσότερα από

Life

17 Οκτ 2024

Η Victoria των Måneskin έρχεται για ένα διαφορετικό show στην Αθήνα

Καταλαμβάνει τα decks του "Arch Club" σε ένα techno event με την υπογραφή των HIDEOUT X VLCT.

17 Οκτ 2024

Δωρεάν μαστογραφία από τον Δήμο Αθηναίων: Πού και πότε μπορείς να κάνεις;

Και ποιες είναι οι προϋποθέσεις για τον μαστογραφικό έλεγχο;

17 Οκτ 2024

"Όταν γεννήθηκα ήμουν ουσιαστικά νεκρός": Η δύσκολη ζωή του Liam Payne: Από την πρόωρη γέννηση μέχρι τις αυτοκτονικές σκέψεις

Ο σταρ των One Direction βρίσκεται νεκρός σε ηλικία μόλις 31 ετών - οι δυσκολίες που είχε περάσει τόσο με τη σωματική όσο και με την ψυχική του υγεία.

17 Οκτ 2024

Oι νέες παραστάσεις της εβδομάδας

Συγκεντρώσαμε τις παραστάσεις που κάνουν πρεμιέρα από 17 έως 23 Οκτωβρίου και ξεχωρίζουν.

17 Οκτ 2024

"Κανά Δυο Φωτογραφίες": Συνεχίζεται η εντυπωσιακή έκθεση φωτογραφίας στο Cinobo Όπερα

Μέχρι τον Νοέμβριο μπορείτε να δείτε τη φωτογραφική εγκατάσταση του Δημήτρη Μουγκού στον αθηναϊκό κινηματογράφο.

17 Οκτ 2024

11 ιδέες για βόλτα αυτή την εβδομάδα στην Αθήνα (17-23/10)

Η Αθήνα γεμίζει με πληθώρα πολιτιστικών εκδηλώσεων, όπως ταινίες, μουσική, θέατρο και τέχνη, προσφέροντας στους λάτρεις του πολιτισμού μοναδικές ευκαιρίες να ανακαλύψουν την πλούσια δημιουργικότητα της σύγχρονης ελληνικής σκηνής.

16 Οκτ 2024

Τι είναι το water fasting; Μπορεί να βοηθήσει στην απώλεια κιλών;

Όλες οι βασικές πληροφορίες για αυτή τη διατροφική τάση. Και, κυρίως, σε βοηθάει στο αδυνάτισμα;

16 Οκτ 2024

Μελατονίνη: 6 φυσικές πηγές της για καλύτερο ύπνο

Πώς μπορείς να ενισχύσεις τη φυσική παραγωγή μελατονίνης μέσω τροφών για έναν πιο ποιοτικό ύπνο.

16 Οκτ 2024

Μπορείς να αυξήσεις τη μυϊκή μάζα με το περπάτημα;

Μάθε πώς μπορεί να έχεις τα πιο πολλά οφέλη από το περπάτημα.

16 Οκτ 2024

Athens Cocktails Party: Μια γιορτή κοκτέιλ στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Η Κυψέλη θα μεταμορφωθεί σε έναν προορισμό για τους λάτρεις του κοκτέιλ, προσφέροντας μια εμπειρία γευσιγνωσίας και διασκέδασης με την πολυβραβευμένη Jose Cuervo Tequila.