ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ammos Luxury Resort: H πεμπτουσία της πολυτελούς χαλάρωσης

Η ολιστική εμπειρία που θα σου δημιουργήσει μοναδικές αναμνήσεις.

Ammos

Το καλοκαίρι για τον καθένα είναι κάτι ξεχωριστό και μοναδικό. Για μένα το καλοκαίρι δεν είναι απλά μια εποχή, είναι συναίσθημα. Λόγω των έντονων ρυθμών ζωής στην πόλη, επιλέγω να περνώ τις διακοπές μου σε νησιά και ξενοδοχεία, τα οποία θα μου προσφέρουν την απόλυτη χαλάρωση και ηρεμία. Κάτι τέτοιο αναζητούσα και φέτος, και το βρήκα! Το 5άστερο ξενοδοχείο Ammos Luxury Resort στην Κω, είναι ο ορισμός της πολυτελούς χαλάρωσης. Ένα all-inclusive θέρετρο, που υπόσχεται μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία όπου κάθε πτυχή είναι προσεκτικά σχεδιασμένη για να εξασφαλίσει την απόλυτη άνεση και απόλαυση. Δεν είχα άλλη επιλογή από το να κλείσω γρήγορα το δωμάτιο, γνωρίζοντας πως θα περάσω τις πιο μαγικές διακοπές.

Ammos Luxury Resort: H πεμπτουσία της πολυτελούς χαλάρωσης

Φτάνοντας στο νησί της Κω, ήρθε το airport transfer, να με παραλάβει και αφού βρεθήκαμε στο γραφικό χωριό Μαστιχάρι, αποβιβάστηκα στο resort που μου "έκλεψε" την καρδία, αφού βρίσκεται σε ένα μαγευτικό καταπράσινο τοπίο δίπλα στη θάλασσα. Στη ρεσεψιόν το προσωπικό ήταν πολύ πρόσχαρο και βοηθητικό. Αφού πήρα το κλειδί του δωματίου, μαγεύτηκα με τον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό και το στιλάτο ντεκόρ καθώς επίσης και για το αφράτο στρώμα από το King Size κρεβάτι μου, και ανυπομονούσα για τη στιγμή που θα "βυθιζόμουν" μέσα σε αυτό.

Το Ammos Luxury Resort είναι ο ορισμός της ολιστικής εμπειρίας, αφού παρέχει στους επισκέπτες εκτός από τα υπέροχα και πεντακάθαρα δωμάτια με θέα τη θάλασσα ή το βουνό, χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων, γήπεδα τένις και γυμναστήριο για τους λάτρεις του αθλητισμού καθώς επίσης και χώρο για spa και massage, ύστερα από μια κουραστική μέρα.

Είναι ιδανικό ακόμα και με οικογένειες με παιδιά, καθώς πέρα από την παιδική χαρά, που μπορεί να προσφέρει ατελείωτες ώρες παιχνιδιού στους μικρούς μας φίλους, υπάρχει και η δυνατότητα φύλαξης των παιδιών. Αυτό θα "λύσει" κυριολεκτικά τα χέρια των γονιών, που μπορεί να θέλουν να απολαύσουν τις υπέροχες καλοκαιρινές βραδιές στα εστιατόρια είτε στα μπαρ του resort.

Ammos

Στο main εστιατόριο του ξενοδοχείου, απόλαυσα το πλούσιο πρωινό, με φρέσκα φρούτα, κέικ, παραδοσιακές πίτες και πολλά άλλα καλούδια, αλλά και τα κυρίως πιάτα για μεσημεριανό και βραδινό που ήταν άψογα μαγειρεμένα και με άριστης ποιότητας υλικά, εκτοξεύοντας τους γευστικούς μου κάλυκες. Και όλα αυτά με πανοραμική θέα τα γαλαζοπράσινα νερά του Αιγαίου. Στο χώρο βρίσκεται και ένα ακόμα εστιατόριο με διαφορετικές γαστρονομικές εμπειρίες, "ταξιδεύοντας" από τη μεσογειακή μέχρι και τη διεθνή κουζίνα, καλύπτοντας με αυτόν τον τρόπο όλα τα γούστα.

AMMOS

Ώρα είχαν οι ατελείωτες βουτιές στην πισίνα. Έτσι χωρίς να χάσω χρόνο έβαλα γρήγορα το μαγιό μου και κατευθύνθηκα γρήγορα στην τεράστια εξωτερική πισίνα. Η βλάστηση που την περιβάλλει γύρω-γύρω, όπως ψηλά φοινικόδεντρα, δημιουργούσε μια εξωτική ατμόσφαιρα και το μόνο που έκανα ήταν να καθίσω στην ξαπλώστρα και να το απολαύσω. Μάλιστα εκτός από τη μεγάλη πισίνα υπάρχει ακριβώς δίπλα και η ρηχή, για τα παιδιά, ώστε να κάνουν τις βουτιές τους με απόλυτη ασφάλεια.

Και καθώς άρχισε να βραδιάζει, αποφάσισα να απολαύσω ένα δροσιστικό κοκτέιλ στο μπαρ, αλλά εκεί γεννήθηκε το εξής δίλημμα: μαργαρίτα ή mojito; Τελικά άφησα το ελεύθερο στον barman να δημιουργήσει, το πιο ωραίο κοκτέιλ που έχω δοκιμάσει ποτέ!

AMMOS

Την επόμενη μέρα, ξυπνώντας γεμάτη ενέργεια από τον ξεκούραστο ύπνο, αποφάσισα να κάνω γυμναστική. Ξεκινώντας με λίγο διάδρομο και κωπηλατική πέρασα στα βάρη. Όλα τα όργανα του γυμναστηρίου ήταν καινούργια και υπερσύγχρονα, δικαιολογώντας άψογα τα 5 αστέρια του ξενοδοχείου.

AMMOS

Σειρά τη δεύτερη μέρα είχε η θάλασσα, η οποία βρίσκεται κάτω από το ξενοδοχείο και ξεχωρίζει για την αμμώδη παραλία της. Στην παραλία Άμμος υπάρχουν πολλές ξαπλώστρες, όπου καθώς ξάπλωσα ένιωθα το δροσερό αεράκι στο δέρμα μου έχοντας θέα τα ζαφειρένια νερά, λες και βρισκόμουν στον παράδεισο.

AMMOS

Επιστρέφοντας στο ξενοδοχείο, έκανα μια γρήγορη βόλτα στη boutique με premium προϊόντα σε ρούχα και αξεσουάρ, που φυσικά αγόρασα για μένα και για τους φίλους μου, γιατί επιστροφή από νησί χωρίς κάποιο δώρο ή σουβενίρ δε γίνεται! Ένα τελευταίο κλικ στην κάμερα του κινητού μου για αποθηκεύσω την τελευταία μου μέρα σε αυτό το μαγικό μέρος και πήγα στο δωμάτιο να ετοιμάσω τη βαλίτσα μου και να αναχωρήσω γεμάτη όμορφες εμπειρίες για την Αθήνα. Σίγουρα θα επισκεφτώ ξανά αυτό το μέρος, γι΄αυτό μη χάσεις την ευκαιρία, ζήσε και εσύ την εμπειρία!

AMMOS

Η Zeus International Hotels & Resorts για το 5άστερο ξενοδοχείο Αmmos Luxury Resort, κάνει λόγο για ένα μοναδικό θέρετρο στην Κω, καθώς ενσαρκώνει πλήρως το μότο της εταιρείας "A Zeus experience", ως συνώνυμο της θεϊκής εμπειρίας.

Για περισσότερες πληροφορίες περιηγήσου στους χώρους του ξενοδοχείου κάνοντας κλικ Ammos Luxury Resort.

Read Next

13 Σεπ 2024

Το πρώτο τριπλά αναδιπλούμενο κινητό τηλέφωνο ξεπερνά τα όρια της φαντασίας μας

Η Huawei φτάνει σε νέα ύψη την τεχνολογική καινοτομία με το νέο HUAWEI Mate XT | ULTIMATE DESIGN

13 Σεπ 2024

Δέκα πρωινά πλούσια σε πρωτεΐνη αλλά χωρίς αυγά

Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ένα γευστικό και πλούσιο σε πρωτεΐνη πρωινό χωρίς αυγά.

Περισσότερα από

Life

12 Σεπ 2024

Ο Σκλαβενίτης καταργεί την εξαήμερη εργασία

Aπό την 1η Νοεμβρίου η αλυσίδα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης καταργεί την εξαήμερη απασχόληση, όπως έγινε γνωστό από το Πανελλαδικό Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων της επιχείρησης.

11 Σεπ 2024

4 αποτελεσματικές διατροφικές συνήθειες για να χάσεις κιλά σε έναν μήνα

Αυτές οι υγιεινές διατροφικές συνήθειες θα σε βοηθήσουν να φτάσεις στο επιθυμητό βάρος.

09 Σεπ 2024

Το αγαπημένο Ferrero Rocher μεταμορφώνεται σε υγιεινό επιδόρπιο!

Με αυτή τη συνταγή, μπορείς να απολαμβάνεις το αγαπημένο σου γλυκό, χωρίς να κάνεις συμβιβασμούς στην υγιεινή διατροφή σου.

09 Σεπ 2024

Οι παραστάσεις που έρχονται στο Ηρώδειο τον Σεπτέμβριο και δεν πρέπει να χάσετε

Ο Σεπτέμβριος είναι γεμάτος θεατρικές και χορευτικές προτάσεις. Συγκεντρώσαμε τις παραστάσεις που έρχονται στο Ηρώδειο, ένα από τα ωραιότερα θέατρα του κόσμου, και οι επιλογές είναι πολλές.

07 Σεπ 2024

Το πιο υγιεινό και νόστιμο club sandwich: Με μόλις 450 θερμίδες και 42 γρ. πρωτεΐνης!

Το απόλυτο healthy comfort food, που συνδυάζει γεύση και υγεία με τον καλύτερο τρόπο.

07 Σεπ 2024

Σινε-ανατριχίλες, Μαρίνα Σάττι, φεστιβάλ στο πάρκο και τραγωδίες στο Ηρώδειο: Αυτός ο Σεπτέμβριος τα έχει όλα

Το φθινόπωρο στην Αθήνα φέρνει μια σειρά από συναρπαστικές πολιτιστικές εκδηλώσεις, με θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, εκθέσεις και φεστιβάλ που υπόσχονται να μας κρατήσουν σε εγρήγορση γι' αυτό κι εμείς συγκεντρώσαμε όσα δεν πρέπει να χάσετε.

06 Σεπ 2024

Διατροφή Carnivore: Είναι το κλειδί για αδυνάτισμα ή απλώς ένα (μεγάλο) trend;

Η διατροφή Carnivore έχει κατακτήσει το TikTok, πόσο ασφαλές είναι, όμως, να την ακολουθήσεις;

06 Σεπ 2024

Αρχίζει το 52ο Φεστιβάλ Βιβλίου στο Πεδίον Άρεως

Ραντεβού στην πιο μεγάλη γιορτή του βιβλίου.

05 Σεπ 2024

ΗΠΑ: Αυτά είναι τα 4 θύματα του 14χρονου δράστη σε σχολείο της Τζόρτζια - "Θα δικαστεί ως ενήλικος"

Οι τέσσερις νεκροί είναι δύο μαθητές και δύο καθηγητές. Τουλάχιστον άλλα εννέα άτομα – οκτώ μαθητές και ένας καθηγητής – μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία με τραύματα.

05 Σεπ 2024

Γιατί συνεχίζει να μας γοητεύει ο "Σκαθαροζούμης" μετά από τόσα χρόνια;

Με αφορμή το σίκουελ του Τιμ Μπάρτον, βλέπουμε ξανά τη μακάβρια κωμική περιπέτεια που στιγμάτισε μια ολόκληρη γενιά.