ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Πανσέληνος Ιουλίου: Τα ζώδια που επηρεάζει "μεταμορφωτικά" η πανσέληνος του Ελαφιού

Η Πανσέληνος της 21ης Ιουλίου επηρεάζει έντονα τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού.

Η Πανσέληνος της 21ης Ιουλίου στην 29η μοίρα του Αιγόκερω σε σύνοδο με τον Πλούτωνα από τη μηδενική μοίρα του Υδροχόου και σε τρίγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο φαίνεται να επηρεάζει έντονα και μεταμορφωτικά τους/ις εκπροσώπους των τελευταίων ημερών του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο. Θα χρειαστεί να αποδείξεις πως έχεις κάνει τα κατάλληλα βήματα μεταμόρφωσης και αλλαγής μπροστά στις δυσκολίες που αντιμετωπίζεις, πως είσαι σε θέση να βρεις λύσεις σε προβλήματα που είναι μπροστά σου. Ίσως να αγχωθείς σχετικά με τον τρόπο που θα αντιμετωπίσεις ένα πρόσωπο που είναι σε θέση να επηρεάσει τη συναισθηματική σου κατάσταση και να επιδιώξεις να δυναμώσεις τη λογική σου απέναντι στις αιτιάσεις που δέχεσαι. Ίσως πάλι να αποφασίζεις να δράσεις και να δείξεις πως βρίσκεσαι σε μία πορεία εξέλιξης της σχέσης σου, θέλοντας να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα που έχουν παρουσιαστεί στη ζωή σου.

Κριός

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω θα αποτελέσει την αφορμή για να έρθεις αντιμέτωπος/η με το κλείσιμο μίας περιόδου που φαίνεται να σε βάζει στη διαδικασία να συστηθείς εκ νέου στο περιβάλλον σου. Μπορεί να λαμβάνεις απόσταση από το γνώριμο οικογενειακό σου περιβάλλον, να χρειαστεί να απομακρυνθείς από πρόσωπα που αποτέλεσαν το πλαίσιο μέσα στο οποίο βρισκόσουν τα τελευταία χρόνια. Ίσως πάλι να αντιμετωπίσεις μία πρόκληση στον επαγγελματικό τομέα που έχει ως σκοπό να σε βάλει στη διαδικασία να αναρωτηθείς αν μπορείς να υποστηρίξεις την καινούργια σου εικόνα.

Ταύρος

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω σε καλεί να δράσεις αποφασιστικά απέναντι σε καταστάσεις στις οποίες αναγνωρίζεις μία διάθεση εκμετάλλευσης των ικανοτήτων σου. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως είναι καιρός να κοιτάξεις πέρα από το προφανές, να εστιάσεις σε μία κατεύθυνση που μοιάζει να σε βοηθά ώστε να ανακτήσεις την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Μπορεί να αποφασίσεις να δεχτείς μία πρόταση που φαίνεται να σε πιέζει να αλλάξεις, αλλά παράλληλα θα αποδείξεις με αυτό τον τρόπο πως είσαι προετοιμασμένος/η ώστε να ταράξεις τα λιμνάζοντα ύδατα.

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω θα σε βάλει στη διαδικασία να αγχωθείς σχετικά με τη ροή των εξελίξεων στον οικονομικό τομέα, αφού μπορεί να συνειδητοποιήσεις πως κάποια πράγματα βρίσκονται σε διαδικασία αλλαγής. Ίσως αυτό να σημαίνει πως καλείσαι να κοιτάξεις κατάματα την πραγματικότητα, πως είναι καιρός να αποδεχτείς πως δεν είναι δυνατό να συνεχίσεις να ζεις με ένα γνώριμο τρόπο. Ίσως πάλι να ακούσεις ένα καμπανάκι για την ερωτική σου ζωή και να χρειαστεί να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/η με τις κινήσεις σου εφόσον γίνονται στο παρασκήνιο και περιλαμβάνουν παράνομες παραμέτρους.

Καρκίνος

Η Πανσέληνος απέναντι σου θα σε αναγκάσει να παραδεχτείς πως κάποιοι άνθρωποι δεν αλλάζουν και θα χρειαστεί να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/η για να καταφέρεις να τους κάνεις να λειτουργούν με τον τρόπο που έχεις στο μυαλό σου. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως δυσκολεύεσαι να λειτουργήσεις μέσα σε ένα σύνολο που έχει μάθει να λειτουργεί με τρόπο που δεν αλλάζει εύκολα, που θα συνεχίσει να σκέφτεται με δεδομένα της προηγούμενης εποχής. Ίσως πάλι να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις μία έντονη κρίση στον ερωτικό τομέα και να αναζητήσεις στήριγμα σε πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος.

Λέων

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω μοιάζει να κλείνει έναν κύκλο της καθημερινότητας σου, να σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως είναι καιρός να γυρίσεις σελίδα και να φροντίσεις να εναρμονίσεις τις συνήθειες σου με τα νέα δεδομένα. Μπορεί να χρειαστεί να κάνεις μία στροφή στον τομέα της διατροφής και άσκησης σου, να βάλεις στη ζωή σου καινούργιες δραστηριότητες. Μπορεί πάλι να κλείνει ένα επαγγελματικό κεφάλαιο και να αποφασίζεις να προχωρήσεις παρακάτω, έχοντας την υποχρέωση να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/η με τις επιλογές που κάνεις από εδώ και πέρα στον τομέα των συνεργασιών σου.

Παρθένος

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω θα αποτελέσει την αφορμή για να έρθεις αντιμέτωπος/η με τις επιλογές που κάνεις στον ερωτικό τομέα. Μπορεί να συνειδητοποιήσεις πως βρίσκεσαι σε ένα σταυροδρόμι σχετικά με το επόμενο βήμα της σχέσης σου, να αντιληφθείς πως είναι καιρός να γίνεις επιλεκτικός/η ως προς τις αποφάσεις σου. Ίσως πάλι να προκύψει μία έντονη διαφωνία μέσα στο πλαίσιο της σχέσης σου και να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις μία συμπεριφορά που σε κάνει να αναρωτιέσαι σχετικά με τις αντοχές σου.

Ζυγός

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω θα σε αναγκάσει να παραδεχτείς πως είναι καιρός να κάνεις κάτι ώστε να κλείσεις την πόρτα σε μία συμπεριφορά από ένα άτομο που καταφέρνει να σε κάνει να χάνεις την αυτοκυριαρχία σου. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως θα θελήσεις να εκφράσεις ανοικτά τις αντιρρήσεις σου μέσα στην οικογένεια σου, πως μπορεί να τολμήσεις να υψώσεις το ανάστημα σου και να εκφράσεις τις προσωπικές σου αντιθέσεις. Ίσως να αντιμετωπίσεις μία κρίση στον εργασιακό τομέα και να χρειαστεί να αποδείξεις πως είσαι σε θέση να κινήσεις τα νήματα προς την κατεύθυνση που επιθυμείς να βρεθείς.

Σκορπιός

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω θα σε αναγκάσει να έρθεις αντιμέτωπος/η με σκέψεις και πεποιθήσεις σου που μπορούν να σε βάζουν στη διαδικασία να αμφισβητήσεις πολύ κόσμο γύρω σου. Είναι πιθανό να λάβεις μέρος σε μία συζήτηση που είναι σε θέση να σε αναγκάσει να φέρεις στην επιφάνεια τις βαθύτερες αμφιβολίες και ενστάσεις σου σχετικά με καταστάσεις στις οποίες καλείσαι να συμμετάσχεις. Ίσως πάλι να χρειαστεί να πάρεις μέρος σε μία εκπαιδευτική δράση που σε κάνει να αμφιβάλεις σχετικά με τη χρησιμότητα της στα επαγγελματικά σου σχέδια.

Τοξότης

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει έντονη εσωτερική ανασφάλεια σε θέματα οικονομικού περιεχομένου και να προσπαθήσει να σε βάλει στη διαδικασία να αναλογιστείς τρόπους μεταμόρφωσης των εσόδων σου. Ίσως να επιδιώξεις να κάνεις μία κίνηση που δείχνει την πρόθεση σου να σπάσεις τα υπάρχοντα όρια και δεσμά, να θελήσεις να αναδείξεις την ικανότητα σου να προσαρμόζεσαι στα καινούργια δεδομένα με ευφυή τρόπο. Παρόλα αυτά, υπάρχουν κάποιοι κανόνες που σε περιορίζουν και σε αναγκάζουν να παραδεχτείς πως καλείσαι να λειτουργήσεις παρά τη θέληση σου.

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος στο ζώδιο σου θα αποτελέσει την αφορμή για να συνειδητοποιήσεις πως δεν έχεις ακόμα κλείσει τον κύκλο μίας πιεστικής περιόδου της ζωής σου. Θα χρειαστεί να αποδείξεις πως διαθέτεις την οξυδέρκεια ώστε να λειτουργήσεις με γνώμονα την πειθαρχία και την προσαρμογή στα δεδομένα που έχουν προκύψει, να αποδείξεις πως μπορείς να βρεις λύσεις σε θέματα που σε επηρεάζουν άμεσα και έντονα. Ίσως πάλι να περάσεις από μία δύσκολη συγκυρία και να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις τα συναισθήματα σου που σε κάνουν να βλέπεις το μέλλον με δυσκολία.

Υδροχόο;

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω θα σε αναγκάσει να παραδεχτείς πως υπάρχουν δεδομένα τα οποία δεν μπορείς να αποδεχτείς και να αντέξεις στη ζωή σου. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως θα χρειαστεί να ασχοληθείς με τον οργανισμό σου και να εξετάσεις μήπως κάνεις κακό στον εαυτό σου αφού πιέζεσαι για να μπορέσεις να λειτουργήσεις μέσα σε ένα περιβάλλον που δεν σου ταιριάζει. Μπορεί να εξωτερικεύσεις τα νεύρα και το θυμό σου σε πρόσωπα που δεν έχουν σχέση με όλα τα παραπάνω ή να λειτουργήσεις με τρόπο που μπορεί να σε οδηγήσει στην απομάκρυνση από ένα πρόσωπο που δεν είναι σοφό να διώξεις από κοντά σου.

Ιχθύες

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω μπορεί να σε αναγκάσει να παραδεχτείς πως είναι καιρός να ξεκαθαρίσεις κάποια ζητήματα με πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος, να μιλήσεις για ένα θέμα που επηρεάζει τη σχέση σας. Ίσως να προσπαθήσεις να εκφράσεις αυτά που κουβαλάς μέσα σου και σε δυσκολεύουν να είσαι ο εαυτός σου, σε αναγκάζουν να παραδεχτείς πως δηλητηριάζουν τις σχέσεις σου. Ίσως πάλι να θελήσεις να δημιουργήσεις ένα πλαίσιο συμπεριφοράς τρίτων απέναντι σου με στόχο να σταματήσεις να πιέζεις τον εαυτό σου ώστε να δεχτεί εντολές που δε συμφωνείς μαζί τους.

Πηγή: Signing Stars

Read Next

06 Σεπ 2024

Διατροφή Carnivore: Είναι το κλειδί για αδυνάτισμα ή απλώς ένα (μεγάλο) trend;

Η διατροφή Carnivore έχει κατακτήσει το TikTok, πόσο ασφαλές είναι, όμως, να την ακολουθήσεις;

06 Σεπ 2024

Αρχίζει το 52ο Φεστιβάλ Βιβλίου στο Πεδίον Άρεως

Ραντεβού στην πιο μεγάλη γιορτή του βιβλίου.

Περισσότερα από

Life

05 Σεπ 2024

ΗΠΑ: Αυτά είναι τα 4 θύματα του 14χρονου δράστη σε σχολείο της Τζόρτζια - "Θα δικαστεί ως ενήλικος"

Οι τέσσερις νεκροί είναι δύο μαθητές και δύο καθηγητές. Τουλάχιστον άλλα εννέα άτομα – οκτώ μαθητές και ένας καθηγητής – μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία με τραύματα.

05 Σεπ 2024

Γιατί συνεχίζει να μας γοητεύει ο "Σκαθαροζούμης" μετά από τόσα χρόνια;

Με αφορμή το σίκουελ του Τιμ Μπάρτον, βλέπουμε ξανά τη μακάβρια κωμική περιπέτεια που στιγμάτισε μια ολόκληρη γενιά.

05 Σεπ 2024

Citius, Altius, Fortius: Η Polo καλωσορίζει τη νέα σχολική χρονιά με την πιο κομψή συλλογή

Η σχολική συλλογή αυτής της σεζόν είναι ιδιαίτερα δυναμική και λειτουργική και αποτίνει φόρο τιμής στην προσπάθεια όλων των μικρών και μεγάλων πρωταθλητών της σύγχρονης ζωής.

04 Σεπ 2024

Πρωτεϊνικό ταπεράκι για το γραφείο: 5 βήματα για να το φτιάξεις σωστά

Με λίγη προετοιμασία, μπορείς να φτιάξεις ένα ταπεράκι γεμάτο πρωτεΐνη - αυτό θα πει #proteingoals!

01 Σεπ 2024

Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού: Οι θεατρικές και χορευτικές παραστάσεις που δεν θα χάσουμε

Από τις 31 Aυγούστου έως και τις 6 Οκτωβρίου, σημαντικές παραστάσεις αρχαίου δράματος και κλασικού χορού έρχονται στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού, που ανοίγει και πάλι τις πόρτες του στο κοινό μετά την επιτυχημένη καλοκαιρινή σεζόν.

29 Αυγ 2024

Τζόκερ, Αλμοδόβαρ, Μαρία Κάλλας: Όλα όσα ανυπομονούμε να δούμε στο φεστιβάλ Βενετίας

Το παλαιότερο κινηματογραφικό φεστιβάλ του κόσμου μπαίνει στην ένατη δεκαετία του με ένα πολλά υποσχόμενο πρόγραμμα το οποίο έχει και ελληνικό ενδιαφέρον.

26 Αυγ 2024

Συνταγή- ευλογία: H γρήγορη φανουρόπιτα του Άκη φτιάχνεται σε μπολ

Η μοντέρνα εκδοχή της παραδοσιακής νηστίμης πίτας. Πιο εύκολη, το ίδιο γευστική.

22 Αυγ 2024

Κάνε pivot στα γυναικεία αθλητικά παπούτσια με την Tommy Hilfiger

Ανανέωσε το στυλ σου και κάνε pivot στα γυναικεία αθλητικά παπούτσια με την Tommy Hilfiger.

21 Αυγ 2024

""Η μαμά είναι και πάλι πιωμένη." Εκείνη την περίοδο δεν ήμουν πάνω από 11 με 12 χρονών"

Μια συγκλονιστική μαρτυρία: Πώς είναι να σε μεγαλώνει μία αλκοολική μητέρα

09 Αυγ 2024

Ammos Luxury Resort: H πεμπτουσία της πολυτελούς χαλάρωσης

Η ολιστική εμπειρία που θα σου δημιουργήσει μοναδικές αναμνήσεις.