ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Anna Maria Mazaraki: 5+1 ethnic picks με -40% έκπτωση που θα πάρεις μαζί σου στο νησί"

Ξεχωριστά κοσμήματα με -40% έκπτωση που θα αναβαθμίσουν τα καλοκαιρινά σου looks!

Το καλοκαίρι το έχουμε συνδέσει με έννοιες όπως η ελευθερία, η ξεγνοιασιά και η ανεμελιά. Τα αέρινα ρούχα, τα ζωντανά χρώματα και τα ξεχωριστά κοσμήματα παίρνουν θέση στις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις, δημιουργώντας τα πιο εντυπωσιακά looks. Η αλήθεια είναι πως στοιχεία που συνθέτουν ένα boho ή ethnic look, πρωταγωνιστούν περισσότερο αυτή την εποχή, ανεξάρτητα από το look μας. Αυτό συμβαίνει επειδή αυτά τα styles είναι συνυφασμένα με την ανεπιτήδευτη ελευθερία, κάνουν ωραίο mix & match χρωμάτων, ενώ χαρακτηρίζονται από έντονα prints και μοτίβα. Στοιχεία που μας θυμίζουν καλοκαιράκι.

Η Anna Maria Mazaraki βασίστηκε σε αυτήν ακριβώς τη λογική και δημιούργησε την πιο ξεχωριστή ethnic σειρά κοσμημάτων, η οποία είναι εμπνευσμένη από διαφορετικές κουλτούρες και παραδόσεις ανά τον κόσμο. Η συλλογή ονομάζεται ethnic collection και αποτελείται από παραδοσιακά σχέδια φτιαγμένα με σύγχρονες τεχνικές, προσδίδοντας μια μοντέρνα αισθητική σε όλα τα looks. Θα ανακαλύψεις εκκεντρικά, χειροποίητα, statement σκουλαρίκια με πολύχρωμους συνδυασμούς, για να δημιουργήσεις μοναδικά boho layering και να εντυπωσιάσεις.

Ανακάλυψε όλες τις υπέροχες ethnic επιλογές εδώ!

Γιατί να επωφεληθείς από τις απίθανες προσφορές έως -40% κάτω

Τα πολύ καλά νέα είναι ότι αυτή τη στιγμή, η Anna Maria Mazaraki μας δίνει την ευκαιρία να αποκτήσουμε ξεχωριστά κομμάτια της συλλογής, με εκπληκτική έκπτωση -40%. Με αυτές τις απίθανες προσφορές, μπορείς να προσθέσεις μια ethnic νότα στις εμφανίσεις σου, στην οποία ακόμα και το πιο minimal κορίτσι δεν μπορεί να αντισταθεί.

Είτε προετοιμάζεσαι για διακοπές σε κάποιο νησί ή απλώς θέλεις να δώσεις μια καλοκαιρινή πινελιά στην καθημερινότητά σου, αυτές τα 5+1 ethnic κοσμήματα με την υπογραφή της "μούσας” της ελληνικής κοσμηματοποιίας, είναι η κατάλληλη επιλογή για τη συλλογή σου.

5+1 ethnic επιλογές από την Anna Maria Mazaraki

Κοσμήματα που αποπνέουν ελευθερία και ανεμελιά, συνδυάζοντας την παραδοσιακή τεχνική με τις σύγχρονες τάσεις. Με αυτά τα λόγια θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε την ethnic συλλογή κοσμημάτων της Anna Maria Mazaraki, η οποία είναι μοντέρνα και διαχρονική, εξίσου. Με έντονα χρώματα, φυσικά υλικά και μοναδικά σχέδια, θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις και να νιώσεις ακόμα πιο όμορφη και γεμάτη αυτοπεποίθηση.

1 / Σκουλαρίκια ethnic, με πολύχρωμες πέτρες & φλουρί

Αυτά τα πολύχρωμα σκουλαρίκια, είναι το απόλυτο best seller της κατηγορίας, για αυτό και δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι εξαντλούνται γρήγορα. Με το ιδιαίτερο pattern και τα ζωηρά τους χρώματα, θα αναβαθμίσουν το look σου, χαρίζοντας μοναδική λάμψη ακόμα και στο πιο minimal outfit.

Κάνε δικά σου τα best seller σκουλαρίκια της σειράς με -40% έκπτωση εδώ!

2 / Σκουλαρίκια ethnic, με πολύχρωμες πέτρες & φούντα

Τα ethnic σκουλαρίκια με πολύχρωμες πέτρες και φούντα, αποπνέουν έναν αέρα πολυτέλειας και αυθεντικότητας. Οι ζωντανοί συνδυασμοί χρωμάτων και οι εκλεπτυσμένες λεπτομέρειες τους κάνουν ιδανικά για να απογειώσουν κάθε look, προσθέτοντας μια πινελιά εκκεντρικής κομψότητας.

Βρες τα εδώ και δημιούργησε τα πιο απίθανα looks!

3 / Σκουλαρίκια ethnic, με πράσινες/κίτρινες πέτρες & φούντα

Τα ethnic picks με πράσινες πέτρες και φούντα αποτελούν την τέλεια προσθήκη για κάθε καλοκαιρινή εμφάνιση. Η συλλογή περιλαμβάνει και το αντίστοιχο σχέδιο, όμως με κίτρινες πέτρες και φούντα, οπότε η κατάλληλη επιλογή είναι στο χέρι σου!

Διάλεξε εδώ το αγαπημένο σου ζευγάρι σκουλαρίκια και κέρδισε έκπτωση -40%!

4 / Σκουλαρίκια ethnic, με πολύχρωμες πέτρες & φούντα

Ακόμα μια απίθανη επιλογή για καλοκαίρι. Οι ζωντανές αποχρώσεις και οι περίτεχνες λεπτομέρειες δημιουργούν ένα μοναδικό look που συνδυάζει την παράδοση με τη μοντέρνα αισθητική.

Κάνε τα δικά σου κάνοντας click εδώ!

5 / Σκουλαρίκια ethnic, με πολύχρωμες πέτρες & φύλλο

Αυτά τα ethnic σκουλαρίκια, είναι η επιτομή της καλοκαιρινής κομψότητας. Με τον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό τους και τις ζωηρές αποχρώσεις, προσθέτουν μια μοναδική πινελιά φυσικής ομορφιάς σε κάθε σας εμφάνιση. Ανακάλυψέ τα με τη μοναδική έκπτωση -40%.

Ανακάλυψε τα με ένα απλό click εδώ!

6 / Σκουλαρίκια ethnic, με πολύχρωμες πέτρες

Άλλο ένα ζευγάρι σκουλαρίκια της συλλογής που δίνει την τέλεια ευκαιρία να αναδείξεις τη ζωντάνια και την εκκεντρικότητα που κρύβεις μέσα σου. Οι έντονες χρωματικές αντιθέσεις και οι εκλεπτυσμένες λεπτομέρειες τα καθιστούν ιδανικά για όλα τα καλοκαιρινά looks, minimal, boho ή πιο επίσημα. Με την έκπτωση -40%, σίγουρα δεν θα μπορέσεις να τους αντισταθείς.

Κάνε τα δικά σου εδώ για να απογειώσεις ακόμα και τα πιο casual looks!

Τα κοσμήματα της Anna Maria Mazaraki δεν είναι απλώς αξεσουάρ. Είναι κομμάτια που εκπέμπουν τέχνη, ποιότητα και μοναδικότητα. Κάθε κόσμημα είναι προσεκτικά σχεδιασμένο για να αναδεικνύει την ομορφιά και την προσωπικότητά σου.

Και με την έκπτωση -40% στην κατηγορία των Hot Offers, τώρα είναι η τέλεια στιγμή να αποκτήσεις αυτά τα μοναδικά κομμάτια!



Read Next

06 Σεπ 2024

Διατροφή Carnivore: Είναι το κλειδί για αδυνάτισμα ή απλώς ένα (μεγάλο) trend;

Η διατροφή Carnivore έχει κατακτήσει το TikTok, πόσο ασφαλές είναι, όμως, να την ακολουθήσεις;

06 Σεπ 2024

Αρχίζει το 52ο Φεστιβάλ Βιβλίου στο Πεδίον Άρεως

Ραντεβού στην πιο μεγάλη γιορτή του βιβλίου.

Περισσότερα από

Life

05 Σεπ 2024

ΗΠΑ: Αυτά είναι τα 4 θύματα του 14χρονου δράστη σε σχολείο της Τζόρτζια - "Θα δικαστεί ως ενήλικος"

Οι τέσσερις νεκροί είναι δύο μαθητές και δύο καθηγητές. Τουλάχιστον άλλα εννέα άτομα – οκτώ μαθητές και ένας καθηγητής – μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία με τραύματα.

05 Σεπ 2024

Γιατί συνεχίζει να μας γοητεύει ο "Σκαθαροζούμης" μετά από τόσα χρόνια;

Με αφορμή το σίκουελ του Τιμ Μπάρτον, βλέπουμε ξανά τη μακάβρια κωμική περιπέτεια που στιγμάτισε μια ολόκληρη γενιά.

05 Σεπ 2024

Citius, Altius, Fortius: Η Polo καλωσορίζει τη νέα σχολική χρονιά με την πιο κομψή συλλογή

Η σχολική συλλογή αυτής της σεζόν είναι ιδιαίτερα δυναμική και λειτουργική και αποτίνει φόρο τιμής στην προσπάθεια όλων των μικρών και μεγάλων πρωταθλητών της σύγχρονης ζωής.

04 Σεπ 2024

Πρωτεϊνικό ταπεράκι για το γραφείο: 5 βήματα για να το φτιάξεις σωστά

Με λίγη προετοιμασία, μπορείς να φτιάξεις ένα ταπεράκι γεμάτο πρωτεΐνη - αυτό θα πει #proteingoals!

01 Σεπ 2024

Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού: Οι θεατρικές και χορευτικές παραστάσεις που δεν θα χάσουμε

Από τις 31 Aυγούστου έως και τις 6 Οκτωβρίου, σημαντικές παραστάσεις αρχαίου δράματος και κλασικού χορού έρχονται στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού, που ανοίγει και πάλι τις πόρτες του στο κοινό μετά την επιτυχημένη καλοκαιρινή σεζόν.

29 Αυγ 2024

Τζόκερ, Αλμοδόβαρ, Μαρία Κάλλας: Όλα όσα ανυπομονούμε να δούμε στο φεστιβάλ Βενετίας

Το παλαιότερο κινηματογραφικό φεστιβάλ του κόσμου μπαίνει στην ένατη δεκαετία του με ένα πολλά υποσχόμενο πρόγραμμα το οποίο έχει και ελληνικό ενδιαφέρον.

26 Αυγ 2024

Συνταγή- ευλογία: H γρήγορη φανουρόπιτα του Άκη φτιάχνεται σε μπολ

Η μοντέρνα εκδοχή της παραδοσιακής νηστίμης πίτας. Πιο εύκολη, το ίδιο γευστική.

22 Αυγ 2024

Κάνε pivot στα γυναικεία αθλητικά παπούτσια με την Tommy Hilfiger

Ανανέωσε το στυλ σου και κάνε pivot στα γυναικεία αθλητικά παπούτσια με την Tommy Hilfiger.

21 Αυγ 2024

""Η μαμά είναι και πάλι πιωμένη." Εκείνη την περίοδο δεν ήμουν πάνω από 11 με 12 χρονών"

Μια συγκλονιστική μαρτυρία: Πώς είναι να σε μεγαλώνει μία αλκοολική μητέρα

09 Αυγ 2024

Ammos Luxury Resort: H πεμπτουσία της πολυτελούς χαλάρωσης

Η ολιστική εμπειρία που θα σου δημιουργήσει μοναδικές αναμνήσεις.