ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Cristiano Marcheli: Θα παρουσιάσει τη συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2025 στο Salt Water Showroom

Η Cristiano Marcheli θα συνεργαστεί με το Salt Water Showroom για την παρουσίαση της συλλογής Άνοιξη/Καλοκαίρι 2025.

Η Cristiano Marcheli, γνωστή για τα διαχρονικά πολυτελή σχέδια, ανακοινώνει με ενθουσιασμό τη συνεργασία της με το Salt Water Showroom για την παρουσίαση της συλλογής Άνοιξη/Καλοκαίρι 2025. "Είμαστε ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία μας", δήλωσε η Μαρία Χελιώτη, σχεδιάστρια και ιδρύτρια της Cristiano Marcheli. Το Salt Water Showroom, το κορυφαίο fashion showroom που εκπροσωπεί high-end brands, συνδέοντας σχεδιαστές με επιδραστικούς αγοραστές και λιανοπωλητές στη συναγωνιστική βιομηχανία της μόδας.

Cristiano Marcheli: Θα παρουσιάσει τη συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2025 στο Salt Water Showroom

"Είμαστε ευτυχείς που συνεργαζόμαστε με τη Cristiano Marcheli", είπε η Μαρία Ζαχαράκη, ιδιοκτήτρια του Salt Water Showroom. "Ανυπομονούμε να παρουσιάσουμε την εκλεκτή τους συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2025". Η συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024 είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Salt Water στην Αθήνα, στο Astir Palace Four Seasons Hotel, στο Four Seasons Cap Ferrat και στο Four Seasons Doha. Η συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2025 θα είναι σύντομα διαθέσιμη στο Salt Water Showroom.

Η ιστορία της Cristiano Marcheli

Μιλάνο. 70’s. Μόνο να φανταστεί μπορεί κανείς την ελευθερία, την απαράμιλλη φινέτσα που κατακτά τους δρόμους, τον πολιτιστικό οργασμό. Μέσα σε αυτή την πληθώρα αναφορών, ο Cristiano, ένας άντρας με έντονη προσωπικότητα και αψεγάδιαστο στυλ, περνά τα νεανικά του χρόνια. Μετά από δεκαετίες, εμπνέει την κόρη του, Μαρία Χελιώτη, να ανακαλύψει την αυτοπεποίθησή της και να αφήσει ελεύθερη τη φαντασία της. Τη διδάσκει να ακολουθεί τον δικό της δρόμο χωρίς να θυσιάζει την αθωότητα και την αυθεντικότητά της.

Είναι όμως ο χαμός του Cristiano που θα πυροδοτήσει μέσα στην ψυχή της Μαρίας την ανάγκη για τη δημιουργία της δικής της μοναδικής ιστορίας που να τιμά ταυτόχρονα τη συναισθηματική, αλλά και την αισθητική κληρονομιά που της άφησε ο πατέρας της. Έτσι, επιλέγει το Μιλάνο, τους δρόμους που βάδισε ο Cristiano τη γεμάτη χρώμα δεκαετία του '70, για να βιώσει την προσωπική της αναζήτηση, αφιερώνοντας χρόνια για να μελετήσει τη μόδα και το σχέδιο ως τρόπο έκφρασης της δημιουργικότητάς της.

Μιλανέζικος αέρας και ρετρό ύφος

Μαγεμένη από τους καθημερινούς ήχους, εμπνευσμένη από τα αρώματα της πόλης και την αυθεντικότητα των κατοίκων της, δημιουργεί έναν ολόκληρο κόσμο. Έναν κόσμο γεμάτο μοναδικά υφάσματα, ζωηρά χρώματα και θηλυκές γραμμές που αναδεικνύουν το γυναικείο σώμα και την προσωπικότητα. Το όνομά του Cristiano Marcheli. Η Cristiano Marcheli ιδρύθηκε το 2021. Το όνομά της πηγάζει από τον Cristiano, τον πατέρα της σχεδιάστριας και ιδρύτριας Μαρία Χελιώτη. Το όνομα "Marcheli" προέρχεται από τα αρχικά του μικρού της ονόματος και του επώνυμού της. Κατά τη διάρκεια των πανεπιστημιακών της χρόνων, η Μαρία χρησιμοποίησε αυτό το όνομα για να υπογράφει τα σχέδιά της, θέλοντας να συμπυκνώσει σε ένα trademark την αγάπη της για τον πατέρα της Cristiano και το πάθος της για τον σχεδιασμό.

Cristiano Marcheli x Salt Water

Η Cristiano Marcheli προμηθεύεται τα καλύτερα υφάσματα από όλο τον κόσμο, ενώ παράλληλα συνεργάζεται με τοπικούς τεχνίτες για να εμπλουτίσει ως εταιρεία την τεχνογνωσία της και να αφήσει την κλωστοϋφαντουργική κληρονομιά κάθε τόπου να πει την ιστορία της μέσα από το ρούχο. Οι δημιουργίες Cristiano Marcheli έχουν στόχο την ανάδειξη της ομορφιάς της γυναικείας φύσης και αντιμετωπίζονται ως διαχρονικά μέσα έκφρασης και μοναδικότητας, δίνοντας έμφαση στην προσωπικότητα κάθε γυναίκας που επιλέγει να τις φορέσει.

Read Next

22 Αυγ 2024

Sofi Victoratou: Τα παπούτσια της Σοφίας Βικτωράτου εμφανίζονται στην 4η σεζόν του Emily In Paris

Δύο τουλάχιστον ζευγάρια Sofi Victoratou θα πρωταγωνιστήσουν στη σειρά - φαινόμενο του Netflix.

18 Αυγ 2024

Aeraki: Για τη Χρυσάνθη Κοκοτσάκη όλα ξεκίνησαν από το απόλυτο καλοκαιρινό item, το παρεό

Το brand Aeraki που ξεκίνησε από τα παρεό με μοναδικά handmade prints, λανσάρει φέτος την πρώτη του resort συλλογή.

Περισσότερα από

Made in Greece

13 Αυγ 2024

Peace and Chaos: Η Νεφέλη και ο Δημήτρης βρήκαν την ισορροπία ανάμεσα στις αντιθέσεις

Το brand Peace and Chaos, με τη μακρόχρονη πορεία στο εγχώριο ένδυμα, μας έμαθε ότι είναι "οκ" να αγαπάμε όλες τις πλευρές του εαυτού μας.

09 Αυγ 2024

Θίς: Ο Δημήτρης Χατζησταμάτης δεν χτίζει παλάτια στην άμμο, αλλά φτιάχνει από αυτήν κοσμήματα

Τα κοσμήματα Θίς του Δημήτρη Χατζησταμάτη είναι φτιαγμένα από άμμο και καλοκαιρινές αναμνήσεις.

21 Ιουλ 2024

Deos Studio: Η Θάλεια Φωτάκη για την πρώτη της συλλογή εμπνέεται από τις grande dames του ελληνικού σινεμά

Η καλοκαιρινή συλλογή του Deos Studio "Τόσα Καλοκαίρια" φαντάζεται τι θα φορούσαν η Μελίνα Μερκούρη και η Τζένη Καρέζη σήμερα.

19 Ιουλ 2024

Savapile: Η Λίζα Σαρηγιαννίδου μεγάλωσε με τη μυρωδιά της ψάθας στο πιλοποιείο του πατέρα της

Η Λίζα Σαρηγιαννίδου συνεχίζει την παράδοση του πιλοποιού πατέρα της στο εργαστήριο του Savapile στου Ψυρρή, φτιάχνοντας μεταξύ άλλων τις singature υπερμεγέθεις καπελίνες της.

11 Ιουλ 2024

Eileen Pappas: Η Αϊλήν Παππά εμπνεύστηκε την πρόσφατη συλλογή της από δύο αδέσποτα γατάκια που υιοθέτησε

Τα χειροποίητα κοσμήματα Eileen Pappas είναι statement κομμάτια φτιαγμένα για να ζουν κοντά καρδιά εκείνου που τα φοράει.

04 Ιουν 2024

The C edition: Τα κορμάκια της Χριστίνας Κατσαούνη γίνονται (επιτέλους) μαγιό

Η "sea edition" του The C edition, του brand που έκανε τα κορμάκια τη fashion εμμονή μας.

30 Μαϊ 2024

Somewhere Blue: H Ελένη Γεωργίου αποτυπώνει τα πλάσματα και τα οργανικά σχήματα της θάλασσας σε υπέροχα κοσμήματα

Το brand κοσμημάτων και αντικειμένων deco Somewhere Blue αποτελεί έκφραση της τεράστιας αγάπης της δημιουργού του για τη θάλασσα.

14 Μαϊ 2024

Say No More: Δύο κολλητές φίλες που δεν έβρισκαν το ιδανικό μαγιό, αποφάσισαν να φτιάξουν τα δικά τους

Η Ελίνα και η Στέισυ δημιούργησαν το luxury resort wear brand Say No More για να υπάρχουν επιτέλους μαγιό που κάνουν κάθε γυναίκα να νιώθει αυτοπεποίθηση.

01 Μαϊ 2024

Η αστείρευτη δημιουργικότητα της Κατερίνας Μακρυγιάννη

Τα κοσμήματα της Κατερίνας Μακρυγιάννη μετουσιώνουν το απόβλεπτο ταξίδι της τέχνης.

30 Απρ 2024

Κωνσταντίνος Καβάφης: Η νέα συλλογή του HardClo είναι εμπνευσμένη από τη ζωή και το έργο του μεγάλου Αλεξανδρινού ποιητή

Το HardClo δημιουργεί τη συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024 με έμπνευση τη ζωή και το έργο του Κωνσταντίνου Καβάφη 91 χρόνια από το θάνατο και 161 χρόνια από τη γέννηση του.