ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

PRIGIPO: Το success story του brand που εκκίνησε τη δημιουργία της αθηναϊκής σκηνής χειροποίητου κοσμήματος

Το PRIGIPO γιορτάζει 15 χρόνια παρουσίας με ένα μεγάλο πάρτι στο νέο του κατάστημα, στο 40 της οδού Πραξιτέλους.

PRIGIPO

To PRIGIPO είναι από λίγα τα brands κοσμημάτων στην Ελλάδα που έχουν καταφέρει να αγαπηθούν τόσο πολύ από τον κόσμο. Που έχουν καταφέρει να αποκτήσουν γύρω τους μια κοινότητα που όχι απλώς φοράει τα προϊόντα τους, αλλά που ταυτίζεται με τη φιλοσοφία και την αισθητική του και νιώθει μέρος του. Εδώ και 15 χρόνια έχει μπει για τα καλά όχι μόνο στην κοσμηματοθήκη, αλλά και στην καρδιά μας.

Είναι που τα σχέδια του είναι τόσο όμορφα και μοναδικά; Είναι που η Καλομοίρα Παπαγεωργίου - η δημιουργός του PRIGIPO - είναι από τους πιο γλυκούς, δημιουργικούς ανθρώπους που δε σταματά να μας εκπλήσσει και μας κάνει να νιώθουμε πως την ξέρουμε, ακόμα και αν δεν την έχουμε δει ποτέ από κοντά; Είναι που είναι από τα brands που αποτέλεσε έμπνευση για τη νέα φουρνιά της λόκαλ σκηνής κοσμήματος; Μάλλον είναι όλα μαζί.

Ένα αθηναϊκό success story

Γράφαμε πριν από μερικούς μήνες για την περίπτωση του PRIGIPO που αποδεικνύει ότι οι άνθρωποι και η αγάπη που εκχέεται στη δεξιοτεχνία είναι τα απαραίτητα συστατικά της επιτυχίας:

"Θα σας έχει συμβεί με τον αγαπημένο σας μουσικό. Μέσα από το έργο του νιώθεις κάπως σαν να τον ξέρεις. Λες και έχετε πιει μαζί καφέ, ή σα να έχετε καταλήξει δακρυσμένοι πάνω από τη μπάρα του αγαπημένου σας μπαρ να καταριέστε ανεκπλήρωτους έρωτες, αλλά όλα πέρασαν τρώγοντας βρώμικο στη Μιχαλακοπούλου. Μέσα από την εξέλιξη του έργου του είναι σαν να βιώνεις τις μεταβολές της ζωής του. Είναι τέτοιο το εκφραστικό μέσο, βέβαια, που αναπόφευκτα αφήνει μια μικρή χαραμάδα για να δεις μέσα στην ψυχή του άλλου.

Όμως, τι είναι αυτό που συμβαίνει όταν νιώθεις σαν να γνωρίζεις μια αργυροχρυσοχόο μέσα από τα κοσμήματα της; Είναι το ότι δεν μπορεί παρά να βάζει σε αυτά όλη της την αγάπη, τις αναφορές, τις αναμνήσεις όλα εκείνα που τη διαμόρφωσαν σε αυτό που είναι σήμερα και σε εκείνο που θα γίνει την αμέσως επόμενη μέρα. Ναι, μιλώ για την Καλομοίρα Παπαγεωργίου, αργυροχρυσοχόο και ιδιοκτήτρια του brand κοσμημάτων PRIGIPO που ακόμα κι αν δεν την έχεις γνωρίσει ποτέ από κοντά, αν έχεις στην κατοχή σου κόσμημά της, τότε αντιλαμβάνεσαι σε τι ακριβώς αναφέρομαι".

Ένα μεγάλο party - μία νέα εποχή για το Prigipo

Το Σάββατο 28/9 το PRIGIPO θα γιορτάσει αυτά τα 15 χρόνια ύπαρξης και δημιουργίας, ένας δρόμος που ξεκίνησε από μια απλή ιδέα: να φτιαχτεί ένα κόσμημα. Από ένα ερασιτεχνικό εργαστήριο στην Παιανία, σε 30τμ στην οδό Θησέως κι από εκεί, στην οδό Κολοκοτρώνη, στο πρώτο flagship store το οποίο πια μεταφέρθηκε στην οδό Πραξιτέλους 40, σε μια γειτονιά γεμάτη φίλους και συνεργάτες, σε έναν χώρο που μάλλον είναι ο ιδανικός για να στεγάσει τη δημιουργικότητα των ανθρώπων πίσω από το όνομα PRIGIPO.

PRIGIPO σημαίνει σε στολίζω, σε κοσμώ. 15 χρόνια που συνδέουν τους ανθρώπους του brand με τόσα άτομα εκεί έξω, άτομα που γνωρίζουμε και άτομα που δεν έχουμε δει ποτέ, άτομα που στολίζονται φορώντας ένα κόσμημα και συνδέονται μαζί του, συμβολίζουν τις στιγμές τους. Είναι λοιπόν η τέλεια ευκαιρία να γνωριστούμε από κοντά, να κάνουμε μια αναδρομή σ’αυτά τα 15 χρόνια και να το γιορτάσουμε όσο πιο πολύ μπορούμε.

Για τους εορτασμούς που έχουν ήδη ξεκινήσει, το PRIGIPO δίνει δώρο με κάθε αγορά (είτε online είτε από το φυσικό κατάστημα) ένα ξυστό το οποίο κληρώνει 300+1 δώρα, μεταξύ αυτών αγαπημένα σχέδια από όλη την πορεία του, έκπτωση σε επόμενη αγορά και μια μεγάλη δωροεπιταγή αξίας 200€! Το Σάββατο 28/9 θα ολοκληρωθούν οι εορτασμοί με εκπτώσεις στο φυσικό κατάστημα, κεράσματα, δώρα, ενώ από τις 18:00 και μετά θα ξεκινήσει το πάρτυ με DJ τον Mr.Z, ποτά από την Patron Tequila και μπύρες από τη BABEL. Τέλος, μια μεγάλη έκπληξη θα ανακοινωθεί την ημέρα των εορτασμών, ένα κόσμημα που θα βγει επετειακό σε συγκεκριμένο αριθμό τεμαχίων. Μην το χάσετε.

Read Next

24 Αυγ 2024

PRIGIPO: Η Καλομοίρα Παπαγεωργίου έβαλε με τα κοσμήματά της το ρήμα "Πριγκιπώ" στα χείλη όλων μας

Το brand κοσμημάτων PRIGIPO έχει δημιουργήσει μια μοναδική κληρονομιά στη λόκαλ σκηνή αργυροχρυσοχόων που ξεπέρασε τα σύνορα του αθηναϊκού εμπορικού τριγώνου.

22 Αυγ 2024

Sofi Victoratou: Τα παπούτσια της Σοφίας Βικτωράτου εμφανίζονται στην 4η σεζόν του Emily In Paris

Δύο τουλάχιστον ζευγάρια Sofi Victoratou θα πρωταγωνιστήσουν στη σειρά - φαινόμενο του Netflix.

Περισσότερα από

Made in Greece

18 Αυγ 2024

Aeraki: Για τη Χρυσάνθη Κοκοτσάκη όλα ξεκίνησαν από το απόλυτο καλοκαιρινό item, το παρεό

Το brand Aeraki που ξεκίνησε από τα παρεό με μοναδικά handmade prints, λανσάρει φέτος την πρώτη του resort συλλογή.

13 Αυγ 2024

Peace and Chaos: Η Νεφέλη και ο Δημήτρης βρήκαν την ισορροπία ανάμεσα στις αντιθέσεις

Το brand Peace and Chaos, με τη μακρόχρονη πορεία στο εγχώριο ένδυμα, μας έμαθε ότι είναι "οκ" να αγαπάμε όλες τις πλευρές του εαυτού μας.

09 Αυγ 2024

Θίς: Ο Δημήτρης Χατζησταμάτης δεν χτίζει παλάτια στην άμμο, αλλά φτιάχνει από αυτήν κοσμήματα

Τα κοσμήματα Θίς του Δημήτρη Χατζησταμάτη είναι φτιαγμένα από άμμο και καλοκαιρινές αναμνήσεις.

23 Ιουλ 2024

Cristiano Marcheli: Θα παρουσιάσει τη συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2025 στο Salt Water Showroom

Η Cristiano Marcheli θα συνεργαστεί με το Salt Water Showroom για την παρουσίαση της συλλογής Άνοιξη/Καλοκαίρι 2025.

21 Ιουλ 2024

Deos Studio: Η Θάλεια Φωτάκη για την πρώτη της συλλογή εμπνέεται από τις grande dames του ελληνικού σινεμά

Η καλοκαιρινή συλλογή του Deos Studio "Τόσα Καλοκαίρια" φαντάζεται τι θα φορούσαν η Μελίνα Μερκούρη και η Τζένη Καρέζη σήμερα.

19 Ιουλ 2024

Savapile: Η Λίζα Σαρηγιαννίδου μεγάλωσε με τη μυρωδιά της ψάθας στο πιλοποιείο του πατέρα της

Η Λίζα Σαρηγιαννίδου συνεχίζει την παράδοση του πιλοποιού πατέρα της στο εργαστήριο του Savapile στου Ψυρρή, φτιάχνοντας μεταξύ άλλων τις singature υπερμεγέθεις καπελίνες της.

11 Ιουλ 2024

Eileen Pappas: Η Αϊλήν Παππά εμπνεύστηκε την πρόσφατη συλλογή της από δύο αδέσποτα γατάκια που υιοθέτησε

Τα χειροποίητα κοσμήματα Eileen Pappas είναι statement κομμάτια φτιαγμένα για να ζουν κοντά καρδιά εκείνου που τα φοράει.

04 Ιουν 2024

The C edition: Τα κορμάκια της Χριστίνας Κατσαούνη γίνονται (επιτέλους) μαγιό

Η "sea edition" του The C edition, του brand που έκανε τα κορμάκια τη fashion εμμονή μας.

30 Μαϊ 2024

Somewhere Blue: H Ελένη Γεωργίου αποτυπώνει τα πλάσματα και τα οργανικά σχήματα της θάλασσας σε υπέροχα κοσμήματα

Το brand κοσμημάτων και αντικειμένων deco Somewhere Blue αποτελεί έκφραση της τεράστιας αγάπης της δημιουργού του για τη θάλασσα.

14 Μαϊ 2024

Say No More: Δύο κολλητές φίλες που δεν έβρισκαν το ιδανικό μαγιό, αποφάσισαν να φτιάξουν τα δικά τους

Η Ελίνα και η Στέισυ δημιούργησαν το luxury resort wear brand Say No More για να υπάρχουν επιτέλους μαγιό που κάνουν κάθε γυναίκα να νιώθει αυτοπεποίθηση.