ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Μίλτος Τεντόγλου: O Ιπτάμενος #Τεντογλου απαντά με 8,41 και "κανονικά" παπούτσια".

Ο Τεντόγλου απάντησε στην "ακύρωση¨" με 8.41μ. και την κορυφαία φετινή επίδοση στον κόσμο στο Λιεβέν

Η απάντηση από τον Μίλτο Τεντόγλου ήταν άμεση. Λίγες ώρες μετά την ακύρωση των 8.40μ. που έκανε πριν από μερικές ημέρες στο Τορούν, εξ αιτίας "παρατυπίας" στα παπούτσια, ο ολυμπιονίκης του μήκους φύλαγε τα καλύτερα στο Λιεβέν της Γαλλίας.

Στο 4ο άλμα του προσγειώθηκε στα 8.41μ., σημειώνοντας ξανά την καλύτερη φετινή επίδοση στον κόσμο. Για την ακρίβεια ο Τεντόγλου στο μίτινγκ του Λιεβέν βελτίωσε άλλες δύο φορές την καλύτερη φετινή επίδοση στον κόσμο, τα 8.28μ. του Αμερικανού, Τζέρεμι Ντέιβις: Άρχισε τον αγώνα του με 8.32μ., ανέβηκε στα 8.37μ. στο τρίτο άλμα σημείωσε 8.36μ. πριν έρθουν τα 8.41μ. Τα δυο τελευταία άλματα ο παγκόσμιος πρωταθλητής αποφάσισε να μην τα επιχειρήσει.

Η ακύρωση του 8,40 μ. του Μίλτου Τεντόγλου

Πριν από μία εβδομάδα, στο μίτινγκ του Τορούν, ο Μίλτος Τεντόγλου προσγειώθηκε στα 8,40 μ., πετυχαίνοντας την καλύτερη φετινή επίδοση στον κόσμο στο μήκος.

Όμως, εχθές, μέσω των social media εξέφρασε την αγανάκτησή του, καθώς ενημερώθηκε ότι η Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου ακύρωσε αυτή την επίδοση, λόγω των παπουτσιών με τα οποία αγωνίστηκε.

"Η Παγκόσμια Ομοσπονδία έχει στην ομάδα της ανθρώπους που δεν έχουν ιδέα για τα παπούτσια και τον αθλητισμό. Και αποφασίζουν ποια spikes είναι ΟΚ για τους αθλητές ή όχι", έγραψε ο παγκόσμιος πρωταθλητής, αναφερόμενος στα παπούτσια με τα οποία αγωνίζονται οι αθλητές του στίβου.

"Νομίζουν ότι το πάχος του πίσω μέρους του παπουτσιού είναι κάτι καλό. Στην πραγματικότητα όχι μόνο είναι άχρηστο, αλλά κάνει τα spikes βαριά και σε δυσκολεύουν στο τρέξιμο", συνέχισε στην ανάρτησή του.

Ο Μίλτος Τεντόγλου στην ανάρτησή του δημοσίευσε και φωτογραφίες από διαφορετικά spikes. Στην πρώτη, σημείωσε, ήταν αυτά που φορούσε όταν πέτυχε το άλμα στα 8,40 μέτρα. "Τα άλλα δύο spikes είναι ΟΚ για το μήκος. Παρεμπιπτόντως, οι δύο πρώτες φωτογραφίες είναι τα ίδια spikes, σε άλλο χρώμα", συμπλήρωσε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του.

"Δεν με ενδιαφέρει για το άλμα στα 8,40 μ., μπορώ να το κάνω όποτε θέλω. Είναι απλά άδικο, είμαι αηδιασμένος", συμπλήρωσε ακόμη ο Τεντόγλου και φρόντισε να αποδείξει απόψε ότι πράγματι μπορεί να κάνει άλμα στα 8,40 μ., όποτε θέλει.

Το νέο μήνυμα του Τεντόγλου, μετά το 8,41

Μετά την ακύρωση ο Τεντόγλου κατάφερε ξανά το 8,41 μάλιστα και θέλησε να ευχαριστήσει όσους στάθηκαν δίπλα του:

"Έλληνες είστε οι μεγαλύτερες παικτούρες σε όλη την Ευρώπη. Ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη και τα epic σχόλια. Κανένα αποτέλεσμα δεν είναι καλύτερο από όσα συνέβησαν σήμερα. Τόσοι εξαιρετικοί αθλητές έσπευσαν να με υποστηρίξουν. Είστε σαν οικογένεια για εμένα", έγραψε χαρακτηριστικά ο πρωταθλητής θέλοντας να ευχαριστήσει όσους τον στήριξαν.

Read Next

18 Οκτ 2024

Χάρι Στάιλς και Ζέιν Μάλικ: Το συγκινητικό αντίο στον φίλο τους Λίαμ Πέιν

"Τι δεν θα έδινα για να σε αγκαλιάσω για τελευταία φορά και να σε αποχαιρετήσω όπως πρέπει"

18 Οκτ 2024

Ποιο μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας έχει TikTok;

Έχει ανεβάσει ήδη το πρώτο βίντεο αποκτώντας τους πρώτους ακόλουθους και στο TikTok.

Περισσότερα από

News

18 Οκτ 2024

Harry Styles | Το συγκινητικό μήνυμα για τον θάνατο του Liam Payne

Μετά τον Louis Tomlinson και τον Zayn Malik, σειρά είχε ο Harry Styles.

18 Οκτ 2024

Νάντια Μπουλέ: Η πρώτη Ελληνίδα που κατέκτησε το Broadway

Η Νάντια Μπουλέ πρωταγωνιστεί στο φαντασμαγορικό μιούζικαλ "Chicago" που κάνει πρεμιέρα στην Αθήνα. Για πρώτη φορά, Ελληνίδα καλλιτέχνις εντάσσεται στο δυναμικό παραστάσης του Broadway.

18 Οκτ 2024

H Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry αγόρασαν σπίτι στην Πορτογαλία

Η νέα αγορά οδηγεί τη Meghan Markle και τον πρίγκιπα Harry πιο κοντά στη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας.

18 Οκτ 2024

Πριγκίπισσα Leonor | Η ντροπιαστική στιγμή της στην τελευταία της εμφάνιση

Στο επίκεντρο βρέθηκε για ακόμη μία φορά η πριγκίπισσα Leonor.

18 Οκτ 2024

Μιμή Ντενίση: Επιστρέφει στη μικρή οθόνη με μια νέα σειρά που προορίζεται για το Netflix

"Madre-Μάνα" είναι ο τίτλος της νέας σειράς, την οποία υπογράφει η Μιμή Ντενίση. Η σειρά εκτυλίσσεται στη Θεσσαλονίκη, από το 1923 έως το 1943, χρόνια που ήταν κομβικά για την Ελληνική κοινωνία.

18 Οκτ 2024

Jenna Lyons: "Όλα μου τα δόντια είναι ψεύτικα, τα μαλλιά μου είναι ψεύτικα, οι βλεφαρίδες μου είναι ψεύτικες, δεν έχω φρύδια, έχω επίσης σημάδια σε όλο μου το δέρμα".

Η καλλονή σχεδιάστρια επικεφαλής σχεδιάστρια της J.Crew, η γυναίκα που έντυσε την Αμερική και την Μισέλ Ομπάμα εκτός από είδωλο του στυλ, είναι μια αληθινή μαχήτρια της ζωής και μια υπερήφανη ομοφυλόφιλη.

18 Οκτ 2024

Paul Mescal | Απάντησε για την παράξενη φήμη που αφορούσε την ερωτική του ζωή

Όλα ξεκίνησαν από το TikTok και επιτέλους ο Paul Mescal έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

17 Οκτ 2024

Liam Payne | Όλες οι φορές που είχε μιλήσει για τη μάχη του με την ψυχική υγεία

Σε ηλικία 31 ετών έφυγε από τη ζωή ο Liam Payne που γνωρίσαμε μέσα από τους One Direction.

17 Οκτ 2024

Πέθανε η Βάσω Παπανδρέου σε ηλικία 80 ετών - Ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

'Εφυγε από τη ζωή η Βάσω Παπανδρέου σε ηλικία 80 ετών.

17 Οκτ 2024