ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Μόνικα Μπελούτσι: Ο έρωτας της πάει πολύ

Η Μόνικα Μπελούτσι ανέβηκε στη σκηνή των βραβείων César και τραγούδησε "Ti Amo".

Είτε η Μόνικα Μπελούτσι φοράει ένα πολυτελές μαύρο φόρεμα, είτε μια λευκή τουαλέτα, δεν παραλείπει ποτέ να μας συναρπάζει με το στυλ της στο κόκκινο χαλί. Το μυστικό της επιτυχίας της όσον αφορά τη μόδα; Ρούχα θηλυκά και σικάτα. Η εμφάνισή της για τα βραβεία César 2023 δεν αποτέλεσε εξαίρεση σε αυτόν τον κανόνα. Και ενώ κάποιθες σταρ έκαναν πιο μινιμάλ επιλογές εκείνη έλαμψε μέσα στην εντυπωσιακή δημιουργία του οίκου Dior. Η Μόνικα Μπελούτσι μάλιστα ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε το ιταλικό τραγούδι "Ti Amo" του Umberto Tozzi που είναι ένα από τα πλέον κλασικά ερωτικά τραγούδια.

Κάποιοι σχολίασαν το τραγούδι της ως "αφιέρωση" στον πρόσφατο έρωτας της Τιμ Μπάρτον. Να θυμίσπουμε ότι εδώ και δύο εβδομάδες τον γύρο του διαδικτύου κάνουν στιγμιότυπα, που δείχνουν την ηθοποιό να περπατά στους δρόμους του Παρισίου και να ανταλλάσσει φιλιά με τον σκηνοθέτη.


Αν και είναι παλιοί γνώριμοι, άργησαν να έρθουν κοντά. Η πρώτη φορά που συναντήθηκαν ήταν στο Φεστιβάλ Καννών, το 2006. Ωστόσο, έπρεπε να περάσουν 16 χρόνια για να καταλάβουν πως υπήρχε χημεία μεταξύ τους.


Λέγεται πως είναι ζευγάρι τους τελευταίους τέσσερις μήνες. Τα τελευταία χρόνια, ήταν και οι δύο ελεύθεροι, με τη Μόνικα Μπελούτσι να χωρίζει το 2019 από τον καλλιτέχνη, Nicolas Lefebvre και τον Τιμ Μπάρτον να παίρνει διαζύγιο από την Έλενα Μπόναμ Κάρτερ το 2014.

Με έξι βραβεία, ανάμεσα στα οποία και αυτά της Καλύτερης Ταινίας, Σκηνοθεσίας και Διασκευασμένου Σεναρίου, η "Νύχτα της 12ης", (την οποία και παρουσίασε η Μπελούτσι) ήταν η ταινία που ξεχώρισε στη φετινή 48η Απονομή των Βραβείων César της Γαλλικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Read Next

Περισσότερα από

News

07 Σεπ 2024

Φεστιβάλ Βενείας 2024: Γιατί ο Χοακίν Φίνιξ εμφανίστκε με την μεγάλη του αδελφή και όχι με τη Ρούνι Μάρα

Ο Χοακίν Φίνιξ στην πρεμιέρα του "Joker: Folie à Deux" πόζαρε δίπλα στην αγαπημένη του αδερφή.

07 Σεπ 2024

Κάρεν Μπλίξεν: Η συναρπαστική ζωή της γυναίκας που έγραψε το "Πέρα από την Αφρική"

Η Μπλίξεν διεκδίκησε το δικαίωμα να γίνει συγγραφέας της δεκαετία του '30, όταν οι γυναίκες δεν έγραφαν σχεδόν ούτε καν σε περιοδικά.

07 Σεπ 2024

Μελάνια Τραμπ: "Το βιβλίο μου είναι ένα βαθιά προσωπικό και στοχαστικό ταξίδι"

H πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ, δίνει μία πρώτη γεύση από τα απομνημονεύματά της με τίτλο "Melania".

07 Σεπ 2024

Σωτήρης Κοντιζάς: Τίτλοι τέλους για τον διάσημο σεφ και κριτή

Με μια λιτή ανακοίνωση στο Instagram ο Σωτήρης Κοντιζάς, μας λέει τι συμβαίνει.

07 Σεπ 2024

H μυθιστορηματική ζωή της Λι Μίλερ: μοντέλο, μούσα, φωτογράφος, πολεμική ανταποκρίτρια, ερωμένη

Μια συναρπαστική γυναίκα με μια συναρπαστική ζωή. Τώρα αναμένουμε την ταινία για τη ζωή της με πρωταγωνίστρια την Κέιτ Γουίνσλετ.

07 Σεπ 2024

Τι συμβαίνει με την Adele και απέρριψε συναυλίες 200 εκατομμυρίων;

O λόγος είναι πολύ σημαντικός για την ίδια.

06 Σεπ 2024

Η εικόνα της πριγκίπισσας της Ουαλίας να πηγαίνει τα παιδιά της στο σχολείο κάνει το γύρο του διαδικτύου

Η περιπέτεια της υγείας της Kέιτ Μίντλετον έχει συγκλονίσει όλο τον κόσμο και εκατομμύρια θαυμαστές της εύχονται να ξεπεράσει το πρόβλημα της υγείας της και να επιστρέψει στην καθημερινότητά της.