ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Βάσια Τριφύλλη: Έχει γενέθλια "Δεν λέω την ηλικία μου γιατί δεν θέλω να την ακούω"

Η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη έκανε έκπληξη στην ηθοποιό με αφορμή τα γενέθλιά της

βασια_τριφυλλη NDP

Η πρωινή εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη "MEGA Καλημέρα" οργάνωσε μία έκπληξη στην ηθοποιό Βάσια Τριφύλλη με την βοήθεια της κόρης της, Βερόνικα, με αφορμή τα γενέθλιά της. Ο δημοσιογράφος της εκπομπής βρήκε την Βάσια Τριφύλλη σε έξοδό της με φίλους και της ευχήθηκε με ένα cupcake και ένα κεράκι σε σχήμα ερωτηματικού.

Πάντα χαμογελαστή και ευδιάθετη, η ηθοποιός δέχτηκε τις θερμές ευχές και έσβησε το κεράκι της λέγοντας "εύχομαι να κάνω ραδιοφωνική εκπομπή με την Ελεονώρα Μελέτη". Στην ερώτηση του δημοσιογράφου πόσο χρονών γίνεται σήμερα, η Βάσια Τριφύλλη είπε: " 120!" και συνέχισε, " νιώθω 3... δεν λέω την ηλικία μου γιατί δεν θέλω να την ακούω".

Η ιδέα της έκπληξης ήταν της θετής της κόρης, Βερόνικα, με την οποία η ηθοποιός έχει εξαιρετική σχέση. Σε παλαιότερη συνέντευξη της είχε δηλώσει για την σχέση τους: "Τα μάτια της μου έκαναν το "κλικ”. Να μην ξέρει λέξη ελληνικά, να μην ξέρω λέξη ρουμάνικα και να θέλουμε τόσο πολύ να επικοινωνήσουμε, να μιλήσουμε. Τα μάτια 9 φορές στις 10 λένε την αλήθεια. Κι αν είσαι και αφηρημένος, δηλαδή δεν το ελέγχεις, σου ξέφυγε".

Βάσια Τριφύλλη: "Δεν λέω την ηλικία μου γιατί δεν θέλω να την ακούω"

Η Βάσια Τριφύλλη γεννήθηκε στις 1 Ιουνίου 1943 στην Αθήνα και το πραγματικό της όνομα είναι Βασιλική Ελευθερίου. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου το 1969 και έκανε την πρώτη της εμφάνιση με το θίασο των Κώστα Βουτσά - Μάρως Κοντού - Νίκου Ρίζου.

Έχει παρουσιάσει με αρκετά μεγάλη επιτυχία, διάφορα τηλεπαιχνίδια, με κυριότερο το Ραντεβού στα τυφλά. Έχει τιμηθεί με το έπαθλο Παναθήναια για την προσφορά της στην επιθεώρηση την περίοδο 2000 - 2002, ενώ τα τελευταία χρόνια είναι ενεργή στα πολιτικά ως δημοτική σύμβουλος Αθηναίων.

Η Βάσια Τριφύλλη είναι μία από τις πιο καταξιωμένες ηθοποιούς στο χώρο της υποκριτικής, η οποία έχει αποδείξει ότι μπορεί να σταθεί εξίσου επάξια και στην πολιτική. Κάθε συνέντευξή της είναι απολαυστική, αφού είναι αφοπλιστικά ειλικρινής και με ένα χιούμορ που κεντρίζει το ενδιαφέρον των συνομιλητών της.

"Βαρέθηκα. Δεν μπορώ να λέω ψέματα και δεν κρύβω τίποτα, γιατί δεν έχω καλή μνήμη και γίνομαι ρεζίλι. Μου ξεφεύγουν έτσι κι αλλιώς. Τώρα τελευταία προσπαθώ να μην είμαι οδοστρωτήρας. Κρατάω πλέον μια επιφύλαξη, γιατί δεν μπορώ να έχω γνώμη για όλα. Ποια είμαι εγώ; Είναι πολλά που δεν γνωρίζω, γι' αυτό δεν αυτοκτονώ. Αν έχω γνώμη, προσπαθώ να βρίσκω ένα χιουμοριστικό τρόπο να τη λέω, όχι για να γίνομαι αγαπητή, αλλά για να μην πληγώνω".

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

Περισσότερα από

News

07 Σεπ 2024

Φεστιβάλ Βενείας 2024: Γιατί ο Χοακίν Φίνιξ εμφανίστκε με την μεγάλη του αδελφή και όχι με τη Ρούνι Μάρα

Ο Χοακίν Φίνιξ στην πρεμιέρα του "Joker: Folie à Deux" πόζαρε δίπλα στην αγαπημένη του αδερφή.

07 Σεπ 2024

Κάρεν Μπλίξεν: Η συναρπαστική ζωή της γυναίκας που έγραψε το "Πέρα από την Αφρική"

Η Μπλίξεν διεκδίκησε το δικαίωμα να γίνει συγγραφέας της δεκαετία του '30, όταν οι γυναίκες δεν έγραφαν σχεδόν ούτε καν σε περιοδικά.

07 Σεπ 2024

Μελάνια Τραμπ: "Το βιβλίο μου είναι ένα βαθιά προσωπικό και στοχαστικό ταξίδι"

H πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ, δίνει μία πρώτη γεύση από τα απομνημονεύματά της με τίτλο "Melania".

07 Σεπ 2024

Σωτήρης Κοντιζάς: Τίτλοι τέλους για τον διάσημο σεφ και κριτή

Με μια λιτή ανακοίνωση στο Instagram ο Σωτήρης Κοντιζάς, μας λέει τι συμβαίνει.

07 Σεπ 2024

H μυθιστορηματική ζωή της Λι Μίλερ: μοντέλο, μούσα, φωτογράφος, πολεμική ανταποκρίτρια, ερωμένη

Μια συναρπαστική γυναίκα με μια συναρπαστική ζωή. Τώρα αναμένουμε την ταινία για τη ζωή της με πρωταγωνίστρια την Κέιτ Γουίνσλετ.

07 Σεπ 2024

Τι συμβαίνει με την Adele και απέρριψε συναυλίες 200 εκατομμυρίων;

O λόγος είναι πολύ σημαντικός για την ίδια.

06 Σεπ 2024

Η εικόνα της πριγκίπισσας της Ουαλίας να πηγαίνει τα παιδιά της στο σχολείο κάνει το γύρο του διαδικτύου

Η περιπέτεια της υγείας της Kέιτ Μίντλετον έχει συγκλονίσει όλο τον κόσμο και εκατομμύρια θαυμαστές της εύχονται να ξεπεράσει το πρόβλημα της υγείας της και να επιστρέψει στην καθημερινότητά της.