ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η 90χρονη Τζόαν Κόλινς μοιράζεται τα μυστικά της αιώνιας νεότητάς της

Ίσως η πιο κατάλληλη να μοιραστεί τέτοια "μυστικά" είναι η Τζόαν Κόλινς.

Η Τζόαν Κόλινς παρεβρέθηκε στην παρουσίαση βιβλίου του γιού της Alexander Newley.

Η 90χρονη ηθοποιός συνοδευόταν από τον σύζυγό της Percy Gibson καθώς έφτασε στην εκδήλωση στο The Polish Hearth Club στο Λονδίνο. Η ίδια φυσικά ήταν άλλη μια φορά η επιτομή της κομψότητας ενώ πόζαρε όλο καμάρι στο πλευρό του γιου της, στην εκδήλωση.

Η Τζόαν έδειξε για μια ακόμη φορά την διαχρονική αίσθηση του στυλ της, φορώντας ένα κομψό λευκό παντελόνι που αποτελούνταν από ένα σατέν μπλέιζερ και ασορτί παντελόνι.

Ο Πέρσι, εξίσου φινετσάτος με γκρι κοστούμι, εντάχθηκε στο αστέρι της Δυναστείας για να υποστηρίξει την καλλιτεχνική προσπάθεια του Αλέξανδρου.

Ποια είναι όμως τα μυστικά της νεανικής της εμφάνισης στα 90;

Η Τζόαν τονίζει τη σημασία της αντηλιακής προστασίας: "Πάντα φορούσα αντηλιακή προστασία και κρατούσα το πρόσωπό μου μακριά από τις βλαβερές ακτίνες από τότε που ήμουν 20 ετών", είπε στο περιοδικό You. Η δέσμευσή της για προστασία από τον ήλιο είναι εμφανής στη λαμπερή της επιδερμίδα, που συχνά περιγράφεται ως "τόσο λευκή, σαν σεντόνι" όταν ξυπνάει το πρωί.

Η πειθαρχία είναι το κλειδί για την Τζόαν, η οποία δεν πηγαίνει ποτέ για ύπνο χωρίς να έχει αφαιρέσει το μακιγιάζ της και να βάλει κρέμα νύχτας.:"Δεν πηγαίνω ποτέ για ύπνο χωρίς να βγάλω το μακιγιάζ μου και να βάλω κρέμα νύχτας. Η μητέρα μου έβαλε εμένα και την αδερφή Τζάκι να το κάνουμε αυτό από όταν ήμασταν 14 ετών", δήλωσε η ίδια στη Mirror.

"Οι γυναίκες τότε δεν ήταν εθισμένες στην τηλεόραση, το Instagram και το Twitter και όλα αυτά τα πράγματα. Άκουσα ότι ο μέσος όρος είναι δύο έως τέσσερις ώρες την ημέρα στα social. Αν το κάνετε αυτό, δεν έχετε χρόνο για να ασκηθείτε ή να φροντίσετε το δέρμα σας".


Ένα ακόμη μυστικό της Τζόαν για τη διατήρηση της νεανικής της εμφάνισης είναι και η διατροφή. "Η ποιότητα αυτού που τρώτε είναι εξίσου σημαντική με την ποιότητα των προϊόντων που χρησιμοποιείτε", λέει. "Προσπαθώ να έχω μια ισορροπημένη διατροφή. Πιστεύω ότι η κατανάλωση αβοκάντο είναι πολύ ευεργετική και πιστεύω στη λήψη συμπληρωμάτων βιταμινών - παίρνω βιταμίνη C, E και βιταμίνη ωμέγα", είπε στην Daily Mail.

Read Next

Περισσότερα από

News

07 Σεπ 2024

Φεστιβάλ Βενείας 2024: Γιατί ο Χοακίν Φίνιξ εμφανίστκε με την μεγάλη του αδελφή και όχι με τη Ρούνι Μάρα

Ο Χοακίν Φίνιξ στην πρεμιέρα του "Joker: Folie à Deux" πόζαρε δίπλα στην αγαπημένη του αδερφή.

07 Σεπ 2024

Κάρεν Μπλίξεν: Η συναρπαστική ζωή της γυναίκας που έγραψε το "Πέρα από την Αφρική"

Η Μπλίξεν διεκδίκησε το δικαίωμα να γίνει συγγραφέας της δεκαετία του '30, όταν οι γυναίκες δεν έγραφαν σχεδόν ούτε καν σε περιοδικά.

07 Σεπ 2024

Μελάνια Τραμπ: "Το βιβλίο μου είναι ένα βαθιά προσωπικό και στοχαστικό ταξίδι"

H πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ, δίνει μία πρώτη γεύση από τα απομνημονεύματά της με τίτλο "Melania".

07 Σεπ 2024

Σωτήρης Κοντιζάς: Τίτλοι τέλους για τον διάσημο σεφ και κριτή

Με μια λιτή ανακοίνωση στο Instagram ο Σωτήρης Κοντιζάς, μας λέει τι συμβαίνει.

07 Σεπ 2024

H μυθιστορηματική ζωή της Λι Μίλερ: μοντέλο, μούσα, φωτογράφος, πολεμική ανταποκρίτρια, ερωμένη

Μια συναρπαστική γυναίκα με μια συναρπαστική ζωή. Τώρα αναμένουμε την ταινία για τη ζωή της με πρωταγωνίστρια την Κέιτ Γουίνσλετ.

07 Σεπ 2024

Τι συμβαίνει με την Adele και απέρριψε συναυλίες 200 εκατομμυρίων;

O λόγος είναι πολύ σημαντικός για την ίδια.

06 Σεπ 2024

Η εικόνα της πριγκίπισσας της Ουαλίας να πηγαίνει τα παιδιά της στο σχολείο κάνει το γύρο του διαδικτύου

Η περιπέτεια της υγείας της Kέιτ Μίντλετον έχει συγκλονίσει όλο τον κόσμο και εκατομμύρια θαυμαστές της εύχονται να ξεπεράσει το πρόβλημα της υγείας της και να επιστρέψει στην καθημερινότητά της.