ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Αϊνστάιν από κούνια: Ο 2χρονος που μίλησε από τον 4ο μήνα και μαθαίνει Κινέζικα από το ίντερνετ

Ο Μπερ Κινγκ από το Έσσεξ έχει νοητική ανάπτυξη ενός 6 χρονου παιδιού

Στην ηλικία των δύο ετών, τα περισσότερα παιδιά μαθαίνουν να συνδυάζουν μερικές εύκολες λέξεις μεταξύ τους, αλλά ο Μπερ Κινγκ από το Έσσεξ είναι έτη φωτός μπροστά από τους συνομήλικούς του.

Ο Μπερ Κινγκ, 2 ετών, από την Αγγλία άρχισε να μιλάει από τον 4 μήνα της ζωής του και να διαβάζει στην ηλικία του ενός έτους. Σύμφωνα με τους γονείς του, το επόμενο επίτευγμά του ήταν να συλλαβίζει το αλφάβητο - κανονικά και ανάποδα- και πριν ακόμη κλείσει το 2 έτος της ηλικίας του μετρούσε μέχρι το 100, και έλεγε ολοκληρωμένες εκφράσεις.

Τώρα, η μικρή διάνοια από το Έσσεξ πηγαίνει το γνωστικό επίπεδό του ένα βήμα παραπέρα και μαθαίνει Μandarin από το Youtube. Μandarin είναι μια ομάδα Σινιτικών διαλέκτων που ομιλούνται στο μεγαλύτερο μέρος της βόρειας και νοτιοδυτικής Κίνας.

Η Ρόνι, η μητέρα της μικρής ιδιοφυίας είναι μία εργαζόμενη γυναίκα πλήρους απασχόλησης, που ζει με τον σύντροφό της Ράϊαν, ο οποίος εργάζεται ως κτίστης. Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η γυναίκα από το Έσσεξ είπε: "Φοβάμαι να σκεφτώ τι θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε μέχρι να πάει στο σχολείο". Και πρόσθεσε: "Τον ενθαρρύναμε από πολύ μικρή ηλικία να διαβάζει και φροντίζαμε πάντα το δωμάτιό του να είναι γεμάτο με εκπαιδευτικές αφίσες και παιχνίδια, αλλά πραγματικά δεν ξέρουμε από πού προήλθε αυτό το γνωστικό επίπεδο".

Ο 2.5 ετών Μπεν διορθώνει την προφορά των γονιών του και τους μαθαίνει λίγο καλύτερα το ζωικό βασίλειο, αφού είναι η μεγάλη του αδυναμία.

"Ο Μπερ διορθώνει την προφορά μου. Επίσης, θα του δείξω μια εικόνα ενός πουλιού σε ένα βιβλίο και θα μου πει, "Όχι, μαμά, αυτό είναι ορτύκι". Έχει εμμονή με τα ζώα και τη φύση και τώρα αρχίζει να τα λέει όλα στα κινέζικα. Είναι δύσκολο να συμβαδίσεις μαζί του", είπε η μητέρα του.

Η Ρόνι αποκάλυψε ότι ο Μπερ έκανε τα πρώτα του βήματα, όταν ακόμη ήταν 8 μηνών, δηλαδή 4 μήνες νωρίτερα από τον μέσο όρο ενός παιδιού.

Ο Μπερ δεν είναι το μόνο genius παιδί που γίνεται πρωτοσέλιδο, αφού ένα 11χρονο παιδί- θαύμα από τo Μεξικό, που έχει υψηλότερο δείκτη νοημοσύνης από τον Άλμπερτ Αϊνστάιν, άρχισε να σπουδάζει για μεταπτυχιακό στη μηχανική.

Η Αντάρα Πέρεζ Σάντζεζ μεγάλωσε στις φτωχογειτονιές του Tláhauc και συχνά δεχόταν μπούλινγκ στο σχολείο επειδή ήταν αυτιστική. Διαγνώστηκε με αναπτυξιακή αναπηρία σε ηλικία τριών ετών, αφού η ομιλία της είχε υποχωρήσει σε σημαντικό επίπεδο.

Τελείωσε, ωστόσο, το δημοτικό σχολείο σε ηλικία πέντε ετών, σύμφωνα με το Goalcast, και στη συνέχεια τελείωσε το γυμνάσιο ένα χρόνο αργότερα. Η 11χρονη έχει ήδη λάβει πτυχίο στη μηχανική συστημάτων από το Πανεπιστήμιο CNCI και αυτή τη στιγμή σπουδάζει μεταπτυχιακό στα μαθηματικά στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο του Μεξικού, σύμφωνα με το Marie Claire Mexico.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

22 Σεπ 2024

Art Athina 2024: Με έμφαση στο design, την οικολογία, τη βιωσιμότητα και τη συμπερίληψη

Συνεπής στο ετήσιο ραντεβού της με το φιλότεχνο κοινό της πόλης, η Art Athina, άνοιξε τις πύλες της στο ιστορικό μέγαρο του Ζαππείου.Από τις 19–23 Σεπτεμβρίου.

22 Σεπ 2024
Περισσότερα από

News

22 Σεπ 2024

Έρικ Ρόμπερτς: Η δημόσια συγγνώμη στην Τζούλια Ρόμπερτς

"Ελπίζω ότι η Τζούλια θα δεχτεί αυτή τη δημόσια συγγνώμη. Ήταν ανόητο που το είπα", δηλώνει ο 68χρονος ηθοποιός.

22 Σεπ 2024

Ντένης Ηλιάδης και Εβελίνα Παπούλια μιλούν για το αγωνιώδες θρίλερ "Buzzheart"

Μια συνέντευξη με τους συντελεστές της ταινίας που θέλει τη διάσημη ηθοποιό να υποδύεται μια καταπιεστική μητέρα η οποία φτάνει στα άκρα για να προστατέψει την κόρη της

22 Σεπ 2024

David Suchet: Ο εμβληματικός "Ηρακλής Πουαρό" επιστρέφει με νέες περιπέτειες

Ο εμβληματικός ήρωας που από το 1989 έως το 2013 έγραψε τη δική του τηλεοπτική ιστορία στη σειρά "Οι περιπέτειες του Ηρακλή Πουαρό", επιστρέφει στη νέα σειρά "Ταξίδια με την Αγκάθα".

22 Σεπ 2024

Φαίη Σκορδά: Η συμβουλή που της έδωσε η μητέρα της όταν έχασε τον πατέρα της

Η παρουσιάστρια του "Buongiorno" μοιράστηκε τις βαθύτερες σκέψεις της για τις δυσκολίες που έχει βιώσει, κυρίως με αφορμή την απώλεια του πατέρα της.

22 Σεπ 2024
22 Σεπ 2024

Φθινοπωρινή Ισημερία- Θα αρχίζει να νυχτώνει νωρίτερα

Κατά τη διάρκεια της ισημερίας, η ημέρα και η νύχτα έχουν σχεδόν ίση διάρκεια.

21 Σεπ 2024

Αντζελίνα Τζολί: Έκανε ασορτί τατουάζ με την κόρη της Βίβιεν και υπάρχει λόγος γι' αυτό

Η Αντζελίνα Τζολί μίλησε για το τατουάζ που μοιράζεται με την κόρη της.

21 Σεπ 2024

Τζον Κένεντι Τζούνιορ -Κάρολιν Μπεσέτ: Ο πιο λαμπερός και τραγικός έρωτας της Αμερικής γίνεται τηλεοπτική σειρά

30 χρόνια πριν, ο πιο περιζήτητος εργένης της Αμερικής Τζον Κένεντι Τζούνιορ και η Κάρολιν Μπεσέτ ξεκινούσαν ένα ειδύλλιο που όμως θα είχε μια τραγική κατάληξη.