ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης δεν βλέπει σειρές στην τηλεόραση

Ο ηθοποιός που φέτος θα δούμε σε δύο πολυαναμενόμενες σειρές (Το Nαυάγιο και Milky Way) σε μια αποκλειστική συνέντευξη στη Madame Figaro.

Του αρέσουν πολύ τα ταξίδια και προσπαθεί όταν έχει ελεύθερο χρόνο να φεύγει. Έτσι, δεδομένου ότι η νέα σεζόν θα τον βρει να δουλεύει παράλληλα σε κινηματογράφο, τηλεόραση και θέατρο, επέλεξε το φετινό καλοκαίρι να οργώσει τα ελληνικά νησιά. Σε ένα από αυτά γιόρτασε και τα 28α γενέθλιά του. Είναι αλήθεια ότι η επιτυχία τού έδωσε "ραντεβού" πολύ νωρίς στην καριέρα του. Όμως, όπως σημειώνει ο ίδιος, η επιτυχία, πέρα από τον παράγοντα τύχη, είναι συνδυασμός πολλών πραγμάτων, με κυριότερο το γεγονός ότι δεν εφησυχάζει ποτέ. Κάπως έτσι, λίγο μετά την ολοκλήρωση του Μαύρου ρόδου, θα τον δούμε από τη νέα σεζόν σε μια εξίσου απαιτητική σειρά του Mega, το Ναυάγιο, σε έναν ρόλο που, όπως λέει, δε μοιάζει με κανέναν άλλο από αυτούς που έχει υποδυθεί μέχρι σήμερα.

Τι σε γοήτευσε στον συγκεκριμένο ρόλο;

Ο Άγγελος, τον οποίο υποδύομαι, είναι ένας αστυνομικός που μεταφέρει δύο κρατούμενους από τα Χανιά στην Αθήνα. Όταν γίνεται το ναυάγιο, ο ένας κρατούμενος, πριν πεθάνει, του σώζει τη ζωή και από εκεί και πέρα ξεκινάει μια ιστορία. Αυτό που μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον στη συγκεκριμένη σειρά είναι ότι η πλοκή εξελίσσεται με συναρπαστικό τρόπο και μετά το ναυάγιο. Ξετυλίγεται ένα δικαστικό δράμα μεταξύ της ναυτιλιακής εταιρείας και των θυμάτων και μετά παίρνει μια τροπή που θα τη χαρακτήριζα θρίλερ. Επιπλέον, έχει πάρα πολύ ωραίους χαρακτήρες. Συνήθως βλέπουμε να υπάρχουν δυο τρεις κεντρικοί χαρακτήρες, όμως εδώ ακόμα και ο πιο μικρός ρόλος είναι δομημένος από την αρχή μέχρι το τέλος και, τελικά, όλοι, χωρίς να σχετίζονται άμεσα, με έναν τρόπο συνδέονται μεταξύ τους. Όταν διαβάζω το σενάριο των επεισοδίων, σκέφτομαι ότι θα πρέπει να είναι πολύ ενδιαφέρον για κάποιον που το βλέπει. Κι εγώ θα το παρακολουθούσα, παρόλο που δε βλέπω σειρές (γέλια).

Αποφεύγεις να βλέπεις τις σειρές στις οποίες παίζεις ή γενικά δε βλέπεις τηλεόραση;

Βλέπω κάποιες σκηνές για να ξέρω τι κάνω και τι θέλω να διορθώσω, αλλά δε θα κάτσω να δω ολόκληρη σειρά.

Διαβάστε περισσότερα στο madamefigaro.gr

Read Next

22 Σεπ 2024

Art Athina 2024: Με έμφαση στο design, την οικολογία, τη βιωσιμότητα και τη συμπερίληψη

Συνεπής στο ετήσιο ραντεβού της με το φιλότεχνο κοινό της πόλης, η Art Athina, άνοιξε τις πύλες της στο ιστορικό μέγαρο του Ζαππείου.Από τις 19–23 Σεπτεμβρίου.

22 Σεπ 2024
Περισσότερα από

News

22 Σεπ 2024

Έρικ Ρόμπερτς: Η δημόσια συγγνώμη στην Τζούλια Ρόμπερτς

"Ελπίζω ότι η Τζούλια θα δεχτεί αυτή τη δημόσια συγγνώμη. Ήταν ανόητο που το είπα", δηλώνει ο 68χρονος ηθοποιός.

22 Σεπ 2024

Ντένης Ηλιάδης και Εβελίνα Παπούλια μιλούν για το αγωνιώδες θρίλερ "Buzzheart"

Μια συνέντευξη με τους συντελεστές της ταινίας που θέλει τη διάσημη ηθοποιό να υποδύεται μια καταπιεστική μητέρα η οποία φτάνει στα άκρα για να προστατέψει την κόρη της

22 Σεπ 2024

David Suchet: Ο εμβληματικός "Ηρακλής Πουαρό" επιστρέφει με νέες περιπέτειες

Ο εμβληματικός ήρωας που από το 1989 έως το 2013 έγραψε τη δική του τηλεοπτική ιστορία στη σειρά "Οι περιπέτειες του Ηρακλή Πουαρό", επιστρέφει στη νέα σειρά "Ταξίδια με την Αγκάθα".

22 Σεπ 2024

Φαίη Σκορδά: Η συμβουλή που της έδωσε η μητέρα της όταν έχασε τον πατέρα της

Η παρουσιάστρια του "Buongiorno" μοιράστηκε τις βαθύτερες σκέψεις της για τις δυσκολίες που έχει βιώσει, κυρίως με αφορμή την απώλεια του πατέρα της.

22 Σεπ 2024
22 Σεπ 2024

Φθινοπωρινή Ισημερία- Θα αρχίζει να νυχτώνει νωρίτερα

Κατά τη διάρκεια της ισημερίας, η ημέρα και η νύχτα έχουν σχεδόν ίση διάρκεια.

21 Σεπ 2024

Αντζελίνα Τζολί: Έκανε ασορτί τατουάζ με την κόρη της Βίβιεν και υπάρχει λόγος γι' αυτό

Η Αντζελίνα Τζολί μίλησε για το τατουάζ που μοιράζεται με την κόρη της.

21 Σεπ 2024

Τζον Κένεντι Τζούνιορ -Κάρολιν Μπεσέτ: Ο πιο λαμπερός και τραγικός έρωτας της Αμερικής γίνεται τηλεοπτική σειρά

30 χρόνια πριν, ο πιο περιζήτητος εργένης της Αμερικής Τζον Κένεντι Τζούνιορ και η Κάρολιν Μπεσέτ ξεκινούσαν ένα ειδύλλιο που όμως θα είχε μια τραγική κατάληξη.