ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

"Φίλησα στο στόμα τον Σωτήρη Καλυβάτση για να μάθει..."

Ο Μανούσος Μανουσάκης δίνει την δική του εξήγηση για το φιλί ανάμεσα στον ίδιο και τον ηθοποιό, Σωτήρη Καλυβάτση.

μανουσος_μανουσακης NDP

Ο σκηνοθέτης των μεγάλων επιτυχιών, Μανούσος Μανουσάκης, άνοιξε την πόρτα του σπιτιού του στο Πόρτο Ράφτη και μίλησε στην κάμερα του " Happy Day" για τις επόμενες τηλεοπτικές δουλειές που ετοιμάζει, αλλά και για το φιλί που έδωσε κάποτε στον Σωτήρη Καλυβάτση.

Το όνομα του έχει συνδεθεί με την σκηνοθεσία και την παραγωγή μερικών από των πιο επιτυχημένων ελληνικών σειρών όπως είναι οι Ψίθυροι καρδιάς, Άγγιγμα ψυχής, Μη μου λες αντίο, Η αγάπη ήρθε από μακριά.

Πριν μερικούς μήνες ο γνωστός σκηνοθέτης είχε προμηνύσει την επιστροφή της σειράς " Τμήμα Ηθών", ενώ τώρα αποκαλύπτει σε ποιο σημείο βρίσκονται οι συνομιλίες του με τα κανάλια.

"Έχουμε κάνει δύο προτάσεις σε δύο κανάλια, ένα αστυνομικό και ένα που έχει σχέση με το παρελθόν, δεν είναι ιστορικό αλλά δεν θα σας πω τι είναι. Το αστυνομικό που είναι αυτοτελείς ιστορίες με διεγείρει γιατί το έγκλημα είναι ο καθρέφτης της κοινωνίας μας", είπε αρχικά ο Μανούσος Μανουσάκης στην δημοσιογράφο, Χριστιάνα Κοχλατζή.

Όσον αφορά το περίφημο φιλί που έδωσε στον ηθοποιό, Σωτήρη Καλυβάτση, ο σκηνοθέτης εξήγησε τον λόγο και αποκάλυψε ότι ήταν κάτι που τους ακολούθησε σε όλη την διάρκεια της συνεργασίας του.

"Ήταν ένα χιούμορ της στιγμής, δεν είναι και ο ιδανικός... φιλούμενος. Δεν σε πιάνει πάθος να φιλήσεις τον Σωτήρη. Σίγουρα μπορεί να αρέσει στις κυρίες αλλά σε εμένα όχι. Ήταν επάνω στην πρόβα. Ήθελα να του σπάσω την ατολμία γιατί δεν το έκανε με πάθος. Ήταν ένα αστείο που μας ακολούθησε σε όλη τη διάρκεια των παραστάσεων", είπε με χιουμοριστική διάθεση ο Μανούσος Μανουσάκης.

"Φίλησα στο στόμα τον Σωτήρη Καλυβάτση για να μάθει..."

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης είχε κάνει γνωστό το αστείο περιστατικό με τον σκηνοθέτη και είχε αποκαλύψει ότι δυσκολεύεται στις ερωτικές σκηνές. "Δεν έχω κάνει γυμνά, δεν παίρνουν εμένα για τέτοια πράγματα, αλλά προσωπικά ζορίζομαι καμιά φορά αν υπάρχουν φιλιά, ερωτικές σκηνές και τέτοια", είχε δηλώσει αρχικά και πρόσθεσε:

"Εκείνη που φίλησα, ίσως, λίγο παραπάνω ήταν η Υρώ (Λούπη), αλλά αφού πλέον τα είχαμε βρει μεταξύ μας. Ο Μανούσος ο Μανουσάκης τα έκανε όλα αυτά. Επειδή εγώ στις πρόβες δεν είχα την οικειότητα να φιλάω τη γυναίκα. Πρόβα κάναμε. Και εκείνος φώναζε "φίλα τη, φίλα τη". Μια μέρα ανεβαίνει πάνω μου λέει "καλά δεν καταλαβαίνεις τι σου λέω; Φίλα τη". Πάει προς την Ηρώ, γυρίζει με πιάνει από τα αυτιά μου δίνει ένα φιλί στο στόμα...ο Μανούσος. Ναι, μετά τα ξεπέρασα και εγώ τα προβλήματά μου", είπε ο ηθοποιός για το αστείο περιστατικό ανάμεσα στον ίδιο και τον Μανούσο Μανουσάκη.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

Περισσότερα από

News

07 Σεπ 2024

Φεστιβάλ Βενείας 2024: Γιατί ο Χοακίν Φίνιξ εμφανίστκε με την μεγάλη του αδελφή και όχι με τη Ρούνι Μάρα

Ο Χοακίν Φίνιξ στην πρεμιέρα του "Joker: Folie à Deux" πόζαρε δίπλα στην αγαπημένη του αδερφή.

07 Σεπ 2024

Κάρεν Μπλίξεν: Η συναρπαστική ζωή της γυναίκας που έγραψε το "Πέρα από την Αφρική"

Η Μπλίξεν διεκδίκησε το δικαίωμα να γίνει συγγραφέας της δεκαετία του '30, όταν οι γυναίκες δεν έγραφαν σχεδόν ούτε καν σε περιοδικά.

07 Σεπ 2024

Μελάνια Τραμπ: "Το βιβλίο μου είναι ένα βαθιά προσωπικό και στοχαστικό ταξίδι"

H πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ, δίνει μία πρώτη γεύση από τα απομνημονεύματά της με τίτλο "Melania".

07 Σεπ 2024

Σωτήρης Κοντιζάς: Τίτλοι τέλους για τον διάσημο σεφ και κριτή

Με μια λιτή ανακοίνωση στο Instagram ο Σωτήρης Κοντιζάς, μας λέει τι συμβαίνει.

07 Σεπ 2024

H μυθιστορηματική ζωή της Λι Μίλερ: μοντέλο, μούσα, φωτογράφος, πολεμική ανταποκρίτρια, ερωμένη

Μια συναρπαστική γυναίκα με μια συναρπαστική ζωή. Τώρα αναμένουμε την ταινία για τη ζωή της με πρωταγωνίστρια την Κέιτ Γουίνσλετ.

07 Σεπ 2024

Τι συμβαίνει με την Adele και απέρριψε συναυλίες 200 εκατομμυρίων;

O λόγος είναι πολύ σημαντικός για την ίδια.

06 Σεπ 2024

Η εικόνα της πριγκίπισσας της Ουαλίας να πηγαίνει τα παιδιά της στο σχολείο κάνει το γύρο του διαδικτύου

Η περιπέτεια της υγείας της Kέιτ Μίντλετον έχει συγκλονίσει όλο τον κόσμο και εκατομμύρια θαυμαστές της εύχονται να ξεπεράσει το πρόβλημα της υγείας της και να επιστρέψει στην καθημερινότητά της.