ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Όσκαρ 2024: Τα συγκινητικά λόγια της Τζέιμι Λι Κέρτις για την κολλητή της Τζόντι Φόστερ

"Δεν υπάρχει κανείς που να ήθελες να σε προστατεύσει περισσότερο από την πολυτάλαντη Τζόντι Φόστερ" είπε μεταξύ άλλων η Τζέιμι Λι Κέρτις για την ηθοποιό. Συν το υπέροχο βραχιόλι της Κέρτις με τη Νίκη της Σαμοθράκης.

Η Τζέιμι Λι Κέρτις επέστρεψε στον "τόπο του εγκλήματος", στη σκηνή των Όσκαρ. Θυμόμαστε πόσο είχε χαρεί πέρσι το πρώτο της χρυσό αγαλματίδιο για τον ρόλο της στο Everything, Everywhere at Once, που είχε σαρώσει τα βραβεία. Φέτος βρέθηκε στη σκηνή για να απονείμει το Βραβείο Β' Γυναικείου Ρόλου που τελικά κέρδισε η υπέροχη Ντα'Βάιν Τζόι Ράντολφ για την εξαιρετική ταινία που γλύκανε φέτος την ψυχή μας, "Τα παιδιά του Χειμώνα".

Ανάμεσα στις υποψήφιες ήταν και η Τζόντι Φόστερ, "βετεράνος" των Όσκαρ και του κινηματογράφου συνολικά, καθώς συμπρωταγωνίστησε την χρονιά που πέρασε στο Nyad του Netflix. Στην τελετή απονομής συνοδευόταν από την εντυπωσιακή της σύζυγο, Αλεξάνδρα Έντισον.

"Είμαι ενθουσιασμένη που βρίσκομαι ξανά σε αυτή τη σκηνή για να παρουσιάσω το φετινό Όσκαρ καλύτερου γυναικείου ρόλου και είμαι πέρα για πέρα περήφανη που μπορώ να ασχοληθώ με μία από τις καλύτερες φίλες μου", δήλωσε η Κέρτις επί σκηνής. "Στη Nyad, λοιπόν, η Τζόντι Φόστερ φέρνει μια σωματική ένταση, σε συνδυασμό με βαθύ ενδιαφέρον και φροντίδα ως Bonnie Stoll στην άγρια φίλη της Diana Nyad, την οποία παρακινεί ακόμα και αν χρειαστεί μια κλωτσιά".

Και συνέχισε: "Και μιλώντας από προσωπική εμπειρία, όλες αυτές οι ιδιότητες όντως υπάρχουν στην Τζόντι. Δεν υπάρχει κανένας που θα προτιμούσες να έχει τα νώτα σου από την πολυτάλαντη Τζόντι Φόστερ".

Η Φόστερ, 61 ετών, εθεάθη να συγκινείται και να στέλνει φιλιά στην Κέρτις καθώς μιλούσε για εκείνη, βαθιά συγκινημένη. Η υποψηφιότητα της Φόστερ υπήρξε η πέμπτη της καριέρας της ενώ η ίδια κέρδισε Όσκαρ το 1977 και το 1992 για τις ερμηνείες της στις ταινίες "O Ταξιτζής" και "Η σιωπή των αμνών", αντίστοιχα.

H Τζέιμι Λι φαίνεται να διασκέδασε και πάλι τα Όσκαρ φέτος κάνοντας μια σειρά από αναρτήσεις στο instagram- από το πώς προετοιμάστηκε κάνοντας μάσκα ομορφιάς, βγάζοντας φωτογραφίες με τους beauty συνεργάτες της, αλλά και μια πανέμοφη ολόσωμη φωτογραφία με το Dolce & Gabbana φόρεμά της και το βραχιόλι της Cathy Waterman με σκαλισμένη τη νίκη της Σαμοθράκης!

Κυρίως όμως αποκάλυψε τον λόγο που έφυγε σχεδόν στη μέση της εκδήλωσης: για να φάει ένα μπέργκερ με τηγανιτές πατάτες. Φανταζόμαστε πως όλες οι ηθοποιοί θα ήθελαν να κάνουν το ίδιο μετά τις πιθανές δίαιτες πριν τη λαμπερή βραδιά.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

21 Σεπ 2024

Λένα Μαντά: Μετά την απώλεια του συντρόφου της κάνει μια νέα αρχή

Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι: To βιβλίο της Λένας Μαντά γίνεται σειρά και μας μιλά γι΄αυτό. Το νέο βήμα στην καριέρα της.

Περισσότερα από

News

21 Σεπ 2024

Ντέμι Μουρ: "Είμαι η 'Yaya', ξέρετε Yaya σημαίνει γιαγιά στα ελληνικά"

Η Ντέμι Μουρ δηλώνει ξετρελαμένη με την εγγονή της, Λουέτα. "Είναι ένα πλάσμα μαγικό" λέει η Μουρ, που το καλοκαίρι ήταν και πάλι στην Ελλάδα.

21 Σεπ 2024

Λαμπερή στο Λονδίνο: Η Σκάρλετ Γιόχανσον μαγνήτισε με την εμφάνιση της στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας

Η 39χρονη ηθοποιός ήταν πανέμορφη στην πρεμιέρα του Transformers One στο Λονδίνο.

20 Σεπ 2024

Κώστας Πρέκας: Για πρώτη φορά γαμπρός στα 83

Ο Κώστας Πρέκας θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τη Μαίρη Βιντιάδου

20 Σεπ 2024

Μπραντ Πιτ- Τζορτζ Κλούνεϊ: Οι δυο Λύκοι στον Λος Άντζελες- Η λαμπερή πρεμιέρα

Οι πρωταγωνιστές του Wolfs έδωσαν το λαμπερό παρών στη μεγάλη πρεμιέρα στο Λος Άντζελες.

20 Σεπ 2024

Μαρίνα Ψάλτη: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση, λίγους μήνες μετά την απώλεια του συντρόφου της, Γιάννη Φέρτη

Η 60χρονη ηθοποιός μετά τον θάνατο του συζύγου της χαμογελά και πάλι.