ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Αθηναΐς Νέγκα: "Μεγάλωσα σε ένα σπίτι που ήταν μέσα στο πένθος λόγω της απώλειας του πατέρα μου"

Η Αθηναΐς Νέγκα μίλησε στο Mega και εξήγησε πως είναι να βιώνεις την απώλεια του ενός γονιού σου σε μικρή ηλικία.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Αθηναΐς Νέγκα στο Mega Καλημέρα και τη Νανά Παλαιτσάκη.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, εξήγησε πως είναι να βιώνεις την απώλεια του ενός γονιού σου σε μικρή ηλικία, για την απόφασή της να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία αλλά και τις ανασφάλειες που έχει.

"Είναι δύσκολο για ένα παιδί να μεγαλώσει μέσα σε ένα σπίτι με πένθος."

Embed code Αθηναΐς Νέγκα: "Μεγάλωσα σε ένα σπίτι που ήταν μέσα στο πένθος λόγω της απώλειας του πατέρα μου"

"Είναι δύσκολο για ένα παιδί να μεγαλώσει μέσα σε ένα σπίτι με πένθος. Και νομίζω ότι το πένθος είναι ακόμα μεγαλύτερο όταν τα πράγματα είναι καλά όσο ζει ο μπαμπάς, και ξαφνικά βρισκόμαστε στα τάρταρα ενός πένθους, το οποίο δε φεύγει ποτέ. Οπότε, μεγάλωσα σε ένα σπίτι που ήταν μέσα στο πένθος. Με τη μητέρα μου είμαστε πολύ διαφορετικές. Την εκτιμώ πολύ σαν άνθρωπο, είμαστε όμως πολύ διαφορετικές προσωπικότητες" είπε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια.

"Δεν είχα καθόλου γνωριμίες στον χώρο της δημοσιογραφίας όταν ξεκίνησα. Ήθελα όμως να στραφώ εκεί γιατί αυτός ήταν ένας τρόπος για να γράφω. Ήταν ο προορισμός μου, κι’ αυτό ήταν σαφές, και η δημοσιογραφία ήταν ένας πρακτικός τρόπος να κάνω αυτό που με ενδιέφερε" ανέφερε για τα πρώτα της βήματα στον χώρο.

"Δεν είμαι ένας άνθρωπος που αισθάνεται πολύ άνετα στην τηλεόραση. Έχω ανασφάλεια εικόνας, περιεχομένου, τρακ για το τι θα πω παρακάτω, όλα αυτά μαζί" εξομολογήθηκε ενώ σε άλλο σημείο ανέφερε: "Με τον Βαγγέλη Περρή είναι σαν να συνεργαζόμαστε ακόμα γιατί μιλάμε κάθε μέρα… Δημιουργήσαμε μια σχέση κι έναν τρόπο δημιουργικότητας πολύ δικό μας και θα ήθελα πάρα πολύ να ξανασυνεργαστώ μαζί του. Αισθάνθηκα πολύ άνετα μαζί του".

"Κακοποίηση στον χώρο της δουλειάς δεν έχω αισθανθεί"

"Κακοποίηση στον χώρο της δουλειάς και με τους συναδέλφους μου, δεν έχω αισθανθεί. Ίσα ίσα, έχω υπάρξει και πολύ τυχερή και έχω δουλέψει σε αντρικά περιοδικά με μόνο άντρες συναδέλφους, και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Αυτό που έχω υποστεί και το λέω, είναι όταν άρχισα να βγαίνω στην τηλεόραση και υπήρχαν άνθρωποι που έβγαιναν και μίλαγαν πολύ άσχημα για εμένα και πολύ άδικα… Συνεχώς… Δε το λέω κακοποίηση γιατί δεν έφαγα ξύλο, αλλά δεν παύει να είναι κάτι που με έκανε να νιώσω πολύ άσχημα… Ήταν βαρύ. Υπήρχε συνάδελφος που έκανε εκπομπή στο ραδιόφωνο, και ξεκινούσε επανειλημμένως την εκπομπή του με το να μιλάει πάρα πολύ άσχημα για εμένα" είπε ακόμα η Αθηναΐς Νέγκα.

"Έχω ένα πρόβλημα. Αισθάνομαι μονίμως ανεπιθύμητη… Έτσι είμαι σαν άνθρωπος, αισθάνομαι ότι κανείς δε θέλει να είναι μαζί μου εκείνη τη στιγμή. Είμαι υπερευαίσθητη. Αυτό διέπει όλη μου την καθημερινότητα, τις σχέσεις μου, τις επαγγελματικές μου σχέσεις…" αποκάλυψε.

"Η ζωή με τις κόρες μου είναι φανταστική"

"Η ζωή με τις κόρες μου είναι φανταστική. Είναι το καλύτερο κομμάτι της ζωής μου. Με δυσκολεύουν και με στριμώχνουν δυο κορίτσια. γιατί τα κορίτσια είναι πιο ευαίσθητα, πιο περίπλοκα. Ωστόσο, και πέντε παιδιά να είχα, θα ήθελα να είναι κορίτσια" κατέληξε η Αθηναΐς Νέγκα.

Read Next

04 Μαϊ 2024

Επιτάφιος: Η μοναδική στιγμή που ο Εύζωνας σκύβει το κεφάλι

Η ξεχωριστή στιγμή που ο Εύζωνας, σύμβολο παλικαριάς, λεβεντιάς και πειθαρχίας, θα σκύψει το κεφάλι

Περισσότερα από

News

04 Μαϊ 2024

"Το μωρό-Χριστός": Μωρό που είχε εγκαταλειφθεί 2 ημερών μεγάλωσε, έγινε αστυνομικός και συνάντησε τώρα τον αστυνομικό που τον έσωσε

"Σ' ευχαριστώ για όλα όσα έκανες για μένα", είπε ο αστυνομικός Hegedus-Stewart στον συνταξιούχο πλέον αστυνομικό της Ιντιάνα Gene Eyster. Η ιστορία τους είναι συναρπαστική.

04 Μαϊ 2024

Γυμνασμένος γεμάτος τατουάζ: Ο Πάρις Κασιδόκωστας στην παραλία

O επιχειρηματίας έχει ήδη ξεκινήσει τα μπάνια του.

04 Μαϊ 2024

Κάρμεν Χιμένεζ: Η γυναίκα που για 28 χρόνια έκανε την τυφλη για να μη χαιρετάει κανέναν

Αυτός είναι,ίσως, ο πιο παράδοξος τρόπος για να αποφύγεις μερικούς ανεπιθύμητους συγγενείς και φίλους.

04 Μαϊ 2024

Το αναστάσιμο μήνυμα του Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου έχει ένα πολύ σημαντικό σημείο που αξίζει να σταθούμε

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος έστειλε το δικό του μήνυμα σε όλο τον κόσμο.

04 Μαϊ 2024

Le grand pique-nique de Champs: Η λεωφόρος των Ηλυσίων Πεδίων μεταμορφώνεται σε ένα τεράστιο πικνίκ

Τέσσερις χιλιάδες τυχεροί θα ζήσουν από κοντά την εντυπωσιακή και πρωτότυπη εκδήλωση στη λεωφόρο Champs-Élysées του Παρισιού.

04 Μαϊ 2024

Πάτμος: Κορυφαίο ελληνικό νησί για τη μυστηριακή του ατμόσφαιρα από το Conde Nast Traveller

Η Πάτμος ένα από τα ομορφότερα νησιά για θρησκευτικό τουρισμό, γνωστό για την μυστηριακή του ατμόσφαιρα.

03 Μαϊ 2024

Κατερίνα Διδασκάλου: "Όταν αποφάσισα να φιλοξενήσω έναν άστεγο"

Η Κατερίνα Διδασκάλου αποκαλύπτει τι της έχει διδάξει σε αυτήν και τα παιδιά της η φιλοξενία του αστέγου.

03 Μαϊ 2024

Μαρία Μενούνος: "Μου λείπεις μαμά"

Η συγκινητική της ανάρτηση.