ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Νίκολας Γκάλιτζιν: Ο σταρ του Xόλιγουντ με ελληνικές ρίζες και το ατυχές γεγονός στην Ακρόπολη

Ο "jeune premier" Νίκολας Γκάλιτζιν, είναι λάτρης της Νατάσσας Θεοδωρίδου και αυτό φαίνεται από τα βίντεο που ανεβάζει στο Tik Tok.

O Νίκολας Γκάλιτζιν (Nicholas Galitzine), θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια και ο "jeune premier" του Hollywood, αφού σε μόλις τρία χρόνια έχει καταφέρει να πρωταγωνιστήσει σε ταινίες που έχουν "γράψει" επιτυχία, στο πλευρό, μάλιστα, καταξιωμένων και διάσημων ηθοποιών.

Οι ταινίες που έχει πρωταγωνιστήσει

Το 2022 είχε παίξει στο "Purple Hearts" που είναι μια αισθηματική και μιούζικαλ ταίνια, και υποδύονταν έναν τρυφερό στρατιωτικό. Μάλιστα αυτή ήταν η αφετηρία του ώστε να γίνει γνωστός στο ευρύ κοινό.

Το 2023 είχε πρωταγωνιστήσει στην αισθηματική κομεντί "Red, White & Royal Blue" και ενσάρκωνε τον ρόλο ενός ομοφυλόφιλου βρετανού πρίγκιπα.

Φέτος όμως μπορούμε να τον απολαύσουμε στο πλευρό της Αν Χάθαγουεϊ (Anne Hathaway) στην ταινία "The idea of you" σε μια αισθηματική κομεντί που "σπάει" τα ταμπού και θυμίζει μια άλλη δεκαετία.

Οι ελληνικές ρίζες του ηθοποιού

O Νίκολας Γκάλιτζιν και όμως έχει ελληνικές ρίζες. Ο ηθοποιός είναι μισός Βρετανός από την πλευρά του πατέρα του, Τζόφρι Λεό Γκαλιτζίν και μισός Έλληνας από την πλευρά της μητέρας του, Λόρας Μαρίας Παπαγιάννη.

Το viral βίντεο με το τραγούδι της Νατάσσας Θεοδωρίδου

Μεγάλος φαν της Νατάσσας Θεοδωρίδου, αποδείχθηκε ο Γκάλιτζιν, αφού σε ένα βιντεάκι του, το οποίο έγινε και viral (να τα λεμε και αυτά), όχι μονο χορεύει και νιώθει το ρυθμό, αλλά σιγοτραγουδάει και τους στίχους.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου ξαπλωμένη στο πάτωμα του σπιτιού της, ζωγραφίζει παρέα με τις κόρες της

Τι έγινε στην Ακρόπολη;

O Νίκολας Γκάλιτζιν, όπως καταλαβαίνετε, έχει γίνει ευρέως γνωστός, μέσα από τις ταινίες του και τους ρόλους του και είναι πολύ αγαπητός, ειδικά από τα νέα κορίτσια.

Γελώντας αποκάλυψε μια αστεία ιστορία που είχε, όταν επισκέφθηκε την Ακρόπολη: "Πήγα στην Ακρόπολη και μόλις βρέθηκα εκεί, πρέπει να είχαν κάποια σχολική εκδρομή ή κάτι, γιατί ξαφνικά, βρέθηκα μπροστά σε 100 κορίτσια που με αναγνώρισαν και άρχισαν να με κυνηγούν. Οπότε, χρειάστηκε να αρχίσω να τρέχω στην Ακρόπολη για να προφυλάξω τον εαυτό μου. Τελικά, πήρα τη μητέρα μου τηλέφωνο και της ζήτησα να έρθει να με πάρει"

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram.

Read Next

Περισσότερα από

News

07 Σεπ 2024

Φεστιβάλ Βενείας 2024: Γιατί ο Χοακίν Φίνιξ εμφανίστκε με την μεγάλη του αδελφή και όχι με τη Ρούνι Μάρα

Ο Χοακίν Φίνιξ στην πρεμιέρα του "Joker: Folie à Deux" πόζαρε δίπλα στην αγαπημένη του αδερφή.

07 Σεπ 2024

Κάρεν Μπλίξεν: Η συναρπαστική ζωή της γυναίκας που έγραψε το "Πέρα από την Αφρική"

Η Μπλίξεν διεκδίκησε το δικαίωμα να γίνει συγγραφέας της δεκαετία του '30, όταν οι γυναίκες δεν έγραφαν σχεδόν ούτε καν σε περιοδικά.

07 Σεπ 2024

Μελάνια Τραμπ: "Το βιβλίο μου είναι ένα βαθιά προσωπικό και στοχαστικό ταξίδι"

H πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ, δίνει μία πρώτη γεύση από τα απομνημονεύματά της με τίτλο "Melania".

07 Σεπ 2024

Σωτήρης Κοντιζάς: Τίτλοι τέλους για τον διάσημο σεφ και κριτή

Με μια λιτή ανακοίνωση στο Instagram ο Σωτήρης Κοντιζάς, μας λέει τι συμβαίνει.

07 Σεπ 2024

H μυθιστορηματική ζωή της Λι Μίλερ: μοντέλο, μούσα, φωτογράφος, πολεμική ανταποκρίτρια, ερωμένη

Μια συναρπαστική γυναίκα με μια συναρπαστική ζωή. Τώρα αναμένουμε την ταινία για τη ζωή της με πρωταγωνίστρια την Κέιτ Γουίνσλετ.

07 Σεπ 2024

Τι συμβαίνει με την Adele και απέρριψε συναυλίες 200 εκατομμυρίων;

O λόγος είναι πολύ σημαντικός για την ίδια.

06 Σεπ 2024

Η εικόνα της πριγκίπισσας της Ουαλίας να πηγαίνει τα παιδιά της στο σχολείο κάνει το γύρο του διαδικτύου

Η περιπέτεια της υγείας της Kέιτ Μίντλετον έχει συγκλονίσει όλο τον κόσμο και εκατομμύρια θαυμαστές της εύχονται να ξεπεράσει το πρόβλημα της υγείας της και να επιστρέψει στην καθημερινότητά της.