ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Eurovision 2024: Αρχίζουν να ανοίγουν τα στόματα- Κακό κλίμα και επιθέσεις καταγγέλουν το Bambie Thug και το Nemo

"Εμείς είμαστε η Eurovision, δεν είναι η EBU, να πάνε να γαμ*****, δεν με νοιάζει πια" δήλωσε το Bambie Thug. Επίθεση και κατά της Μαρίνας Σάττι σύμφωνα με δημοσιεύματα.

To Nemo κατόρθωσε να γίνει το number one της φετινής Eurovision, αλλά απ' ό,τι αρχίζει να γίνεται πλέον εμφανές, όχι αναίμακτα. Για πολύ κακό κλίμα στα παρασκήνια κάνουν λόγο τόσο το ίδιο, όσο και το Bambie Thug που εκπροσώπησε την Ιρλανδία με το εντυπωσιακό του σόου.

Στις πρώτες δηλώσεις του μετά τη νίκη του το Nemo είπε χαρακτηριστικά: "Η εμπειρία της Eurovision ήταν έντονη και φυσικά τις τελευταίες ημέρες όχι απαραίτητα ευχάριστη. Συνέβησαν πολλά και δεν ένιωσα πάντα την αγάπη, την ένωση και τα ιδανικά που πρεσβεύει ο θεσμός. Πιστεύω πως πρέπει να γίνουν συζητήσεις και να αναθεωρήσουμε τις αξίες του διαγωνισμού της Eurovision. Υπήρχαν, πάντα, όμως άνθρωποι θετικοί γύρω μου και εύχομαι η Eurovision να επικεντρωθεί ξανά στην ειρήνη και την αγάπη στον κόσμο".

Σύμφωνα με δημοσιεύματα μέλος της ισραηλινής αποστολής και συγκεκριμένα, ο στυλίστας παρενοχλούσε τη Μαρίνα Σάττι, το Bambie Thug και το Nemo, φωτογραφίζοντάς τους συνεχώς, στα παρασκήνια.

Τη σκυτάλη παίρνει τώρα το Bambie Thug με τις δικές του δηλώσεις. "Λοιπόν τώρα που είμαι ελεύθερο μπορώ να μιλήσω για τα πάντα σωστά; Το KAN, ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας (σ.σ: του Ισραήλ), υποκίνησε βία εναντίον μου δύο φορές, τρεις φορές", είπε, μετά τον τελικό το βράδυ του Σαββάτου.


"Το αναφέραμε στην EBU, είπαν ότι θα το παρακολουθήσουν. Περίμεναν μέχρι την τελευταία στιγμή, ακόμα δεν μας έχουν απαντήσει. Η EBU επέτρεψε να γίνουμε αποδιοπομπαίοι τράγοι, μας άφησε να υπερασπισούμε μόνοι μας τον εαυτό μας. Αυτός ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας δεν υπάκουσε τους κανόνες και ελπίζω την επόμενη χρονιά να μην τους επιτραπεί να διαγωνιστούν εξαιτίας αυτού", είπε.


Και πρόσθεσε: "Eίμαι τόσο περήφανο για το Nemo. Είμαι τόσο περήφανο για όλους μας. Καταφέραμε να μπούμε στη δεκάδα. Παλεύαμε τόσο πολύ για πολλά πράγματα πίσω από τη σκηνή. Ήταν τόσο δύσκολο για όλους μας. Είμαι τόσο περήφανο για μας. Και θέλω να πω πως εμείς είμαστε η Eurovision, δεν είναι η EBU, να πάνε να γαμ*****, δεν με νοιάζει πια".


Στη συνέχεια, πρόσθεσε: "Αυτό που κάνουμε εμείς οι διαγωνιζόμενοι, η κοινότητα που έχουμε δημιουργήσει, η αγάπη, η υποστήριξη που έχουμε μεταξύ μας, αυτό είναι που κάνει τη διαφορά. Ο κόσμος μίλησε. Τα non binary κερδίζουν"

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

16 Σεπ 2024

Κιάρα Μαστρογιάννι: H μοναχοκόρη δύο θρύλων του σινεμά είναι η νέα μούσα του οίκου Celine

Η 52χρονη Κιάρα Μαστρογιάννι είναι καρπός του έρωτα και μοναχοκόρη δύο θρύλων του σινεμά, της Κατρίν Ντενέβ και του Μαρτσέλλο Μαστρογιάννι.

Περισσότερα από

News

16 Σεπ 2024

Άβα Γαλανοπούλου: Η 57χρονη ηθοποιός χαμογελά ξανά από καιρό

Η σπάνια εμφάνιση της ηθοποιού που αγαπήσαμε μέσα από τις κωμικές σειρές της τηλεόρασης

16 Σεπ 2024
16 Σεπ 2024

Ελευθερία Ντεκώ: Ποια είναι γυναίκα,που θα "φωτίσει" σήμερα το ναό του ιερού του Ποσειδώνα στο Σούνιο;

Σήμερα πραγματοποιείται η νέα φωταγώγηση του ιερού του Ποσειδώνα στο Σούνιο παρουσία του πρωθυπουργού. Και την φωταγώγηση ανέλαβε η διεθνώς αναγνωρισμένη πρωτοπόρος της τέχνης του φωτισμού, Ελευθερία Ντεκώ.

16 Σεπ 2024

Nτίνος Καρύδης: Η αδημοσίευτη φωτογραφία με την κόρη του Σμαράγδα

Ο σπουδαίος ηθοποιός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών.

16 Σεπ 2024
16 Σεπ 2024

Έφυγε από τη ζωή την Κυριακή ο Ντίνος Καρύδης- Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη

Σε ηλικία 85 ετών έφυγε από τη ζωή την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου ο Ντίνος Καρύδης.

15 Σεπ 2024

Η Mαρί Σαντάλ: Καλεσμένη σε δείπνο στο Λονδίνο - Κλασική και chic

Η Mαρί Σαντάλ μοιράζει το χρόνο ανάμεσα στο Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη και την Ελλάδα