ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Σίντι Κρόφορντ: "Υποφέραμε από ενοχές κι εγώ και οι αδερφές μου όταν πέθανε ο αδερφός μας από λευχαιμία"

Η Σίντι Κρόφορντ αποκάλυψε μια πολύ επώδυνη πλευρά της ζωής της που καθόρισε την ιστορία της οικογένειας της.

Η Σίντι Κρόφορντ είπε σε εκδήλωση ότι η ίδια και οι δύο αδελφές της υπέφεραν από το σύνδρομο του επιζώντα μετά το θάνατο του αδελφού τους Τζέφρι από λευχαιμία που έφυγε σε ηλικία τριών ετών, το 1975.

Το μοντέλο, 58 ετών σήμερα, μίλησε με ειλικρίνεια για την οικογενειακή τραγωδία με την Κέλλυ Κόριγκαν και την Κρίστι Τέρλινγκτον στο podcast Kelly Corrigan Wonders: About Your Mother το Σάββατο.

Η Κρόφορντ είπε ότι αισθάνθηκε ότι οι γονείς της Τζον και Τζένιφερ ήλπιζαν να αποκτήσουν κι ένα αγόρι, αφού είχαν ήδη τρεις κόρες. "Δεν είμαι σίγουρη ότι ήθελαν οπωσδήποτε τέσσερα παιδιά, αλλά ήθελαν ένα αγόρι", είπε η Κρόφορντ στο podcast. "Ο μπαμπάς μου ήθελε ένα αγόρι, οπότε το τέταρτο ήταν το αγόρι".

Και συνέχισε: "ήταν τόσο περίεργα για χρόνια", καθώς η ίδια και οι αδελφές της αντιμετώπιζαν τις επιπτώσεις της οικογενειακής τραγωδίας.

"Νιώθαμε την ενοχή του επιζώντα, ιδίως επειδή ξέραμε ότι ο πατέρας μου ήθελε πραγματικά ένα αγόρι και νιώθαμε ότι, λοιπόν, θα έπρεπε να ήταν μία από εμάς" είπε το μοντέλο και υπογράμμισε πως αισθάνεται ότι η αμερικανική κουλτούρα στερείται διαλόγου για το θάνατο και το πένθος.

"Δεν μιλάμε για τον θάνατο στην κουλτούρα μας και δεν μιλάμε για το τι λες σε κάποιον όταν χάνει κάποιον", σημείωσε η Κρόφορντ.

Η Κρόφορντ δήλωσε ότι τα τελευταία χρόνια έχει συνειδητοποιήσει ότι δεν έλαβε την υποστήριξη που θα τη βοηθούσε συναισθηματικά να περάσει την τραγική αυτή περίοδο και πως τελικά ήταν η πανδημία που της πρόσφερε την ευκαιρία να κάνει πιο βαθιά ενδοσκόπηση με τη βοήθεια ειδικού. "Με ρώτησε: τι θα ήθελες να σού είχαν πει τότε;" είπε η Κρόφορντ. Και τότε εκείνη είπε: "Και συνειδητοποίησα - ναι η μητέρα μου δεν θα ήξερε να το πει αυτό, ήταν 26 ετών και μόλις είχε χάσει ένα παιδί - αλλά είχα ανάγκη να ακούσω: "Ναι, είμαστε πολύ λυπημένοι που πέθανε ο Τζεφ, αλλά είμαστε πολύ χαρούμενοι που είσαι εδώ"".

"Θυμάμαι όταν επέστρεψα στο σχολείο μετά το θάνατο του αδελφού μου, ούτε ένας άνθρωπος δεν μου είπε τίποτα, χωρίς πλάκα, εκτός από ένα παιδί που είπε: "Είδα στην εφημερίδα ότι ο αδελφός σου πέθανε - είναι αλήθεια;"" είπε. "Ήμουν σαν, "Ουάου." Ήταν τόσο κατάμουτρα, αλλά δεν ήξερε τι να πει. Ήμασταν στην τρίτη δημοτικού".

Το μοντέλο πρόσθεσε πως είναι πολύ σημαντικό να δώσουμε "πρότυπα στα παιδιά μας, αυτές τις δεξιότητες του να μην φοβόμαστε", οι οποίες μπορούν να ανοίξουν την πόρτα σε έναν ουσιαστικό διάλογο.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram


Read Next

Περισσότερα από

News

07 Σεπ 2024

Φεστιβάλ Βενείας 2024: Γιατί ο Χοακίν Φίνιξ εμφανίστκε με την μεγάλη του αδελφή και όχι με τη Ρούνι Μάρα

Ο Χοακίν Φίνιξ στην πρεμιέρα του "Joker: Folie à Deux" πόζαρε δίπλα στην αγαπημένη του αδερφή.

07 Σεπ 2024

Κάρεν Μπλίξεν: Η συναρπαστική ζωή της γυναίκας που έγραψε το "Πέρα από την Αφρική"

Η Μπλίξεν διεκδίκησε το δικαίωμα να γίνει συγγραφέας της δεκαετία του '30, όταν οι γυναίκες δεν έγραφαν σχεδόν ούτε καν σε περιοδικά.

07 Σεπ 2024

Μελάνια Τραμπ: "Το βιβλίο μου είναι ένα βαθιά προσωπικό και στοχαστικό ταξίδι"

H πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ, δίνει μία πρώτη γεύση από τα απομνημονεύματά της με τίτλο "Melania".

07 Σεπ 2024

Σωτήρης Κοντιζάς: Τίτλοι τέλους για τον διάσημο σεφ και κριτή

Με μια λιτή ανακοίνωση στο Instagram ο Σωτήρης Κοντιζάς, μας λέει τι συμβαίνει.

07 Σεπ 2024

H μυθιστορηματική ζωή της Λι Μίλερ: μοντέλο, μούσα, φωτογράφος, πολεμική ανταποκρίτρια, ερωμένη

Μια συναρπαστική γυναίκα με μια συναρπαστική ζωή. Τώρα αναμένουμε την ταινία για τη ζωή της με πρωταγωνίστρια την Κέιτ Γουίνσλετ.

07 Σεπ 2024

Τι συμβαίνει με την Adele και απέρριψε συναυλίες 200 εκατομμυρίων;

O λόγος είναι πολύ σημαντικός για την ίδια.

06 Σεπ 2024

Η εικόνα της πριγκίπισσας της Ουαλίας να πηγαίνει τα παιδιά της στο σχολείο κάνει το γύρο του διαδικτύου

Η περιπέτεια της υγείας της Kέιτ Μίντλετον έχει συγκλονίσει όλο τον κόσμο και εκατομμύρια θαυμαστές της εύχονται να ξεπεράσει το πρόβλημα της υγείας της και να επιστρέψει στην καθημερινότητά της.