ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Τζένιφερ Λόπεζ, πόσο πιο αγενής μπορείς να γίνεις;

Νεαρή Ελληνίδα αεροσυνοδός που είχε την ατυχία να πετάξει με την σταρ, περιγράφει την εμπειρία της στο Tik Tok.

Η Τζένιφερ Λόπεζ φημίζεται για την αγένειά της, καθώς πολλές φορές έχει τύχει να συμπεριφερθεί άσχημα, είτε σε άτομα του προσωπικού της, είτε σε άλλους εργαζόμενους που έχει συναντήσει.

Και ένα νέο συμβάν έρχεται να επιβεβαιώσει την κακή φήμη της Λατίνας σταρ. Νεαρή Ελληνίδα αεροσυνοδός που είχε την τύχη (ή την ατυχία) να πετάξει με τη σταρ, περιγράφει την εμπειρία της στο Tik Tok.

Σύμφωνα με την Ειρήνη Καλαμπούκα, κατά την διάρκεια της πτήσης Λος Αντζελες – Ντουμπάι, η διάσημη τραγουδίστρια ήταν κλεισμένη στην καμπίνα της και δεν ήθελε να έχει καμία επαφή με το προσωπικό της καμπίνας.

"Όταν τελειώσαμε το service στην economy, πήγαμε στην first class μήπως την δούμε και βλέπουμε το πλήρωμα αρνητικό. Ρωτάμε "τι συμβαίνει;" και λένε "είναι περίεργη δεν θέλει καν να την κοιτάμε δεν θέλει να της απευθύνουμε τον λόγο δεν θέλει να την ρωτάμε καν τι θα φάει και ό,τι επικοινωνία έχουμε είναι με τον βοηθό ή τη βοηθό της" περιγράφει η Ελληνίδα αεροσυνοδός.

Η Ειρήνη Καλαμπούκα επίσης αποκάλυψε,– μετά την 16ωρη εξαντλητική πτήση και την προσγείωση – όλο το πλήρωμα περίμενε μιάμιση ώρα για να αποβιβαστεί η Λόπεζ, επειδή δεν μπορούσε να αποφασίσει τι ρούχα να βάλει.

"Όταν ρωτήσαμε το υπόλοιπο πλήρωμα γιατί συνέβη αυτή η καθυστέρηση, μας είπαν "η Τζένιφερ Λόπεζ άλλαζε ρούχα συνεχώς και δεν ένιωθε έτοιμη να κατέβει". Και μέσα σ' όλα αυτά δεν μιλούσε και το πλήρωμα δηλαδή απλά την περίμενε το πλήρωμα χωρίς να τους μιλάει κιόλας. Άλλαζε τα ρούχα λες και ήταν της την σπίτι της. Θα μου πεις πλήρωσε τόσα χρήματα θα σου πω δεν είναι ιδιωτικό τζετ πρώτον και δεύτερον θα έκανε οποιοσδήποτε άλλος επιβάτης αυτό θα φωνάζαμε τους σεκιούριτι και την αστυνομία" περιγράφει η Ειρήνη.

Read Next

Περισσότερα από

News

07 Σεπ 2024

Φεστιβάλ Βενείας 2024: Γιατί ο Χοακίν Φίνιξ εμφανίστκε με την μεγάλη του αδελφή και όχι με τη Ρούνι Μάρα

Ο Χοακίν Φίνιξ στην πρεμιέρα του "Joker: Folie à Deux" πόζαρε δίπλα στην αγαπημένη του αδερφή.

07 Σεπ 2024

Κάρεν Μπλίξεν: Η συναρπαστική ζωή της γυναίκας που έγραψε το "Πέρα από την Αφρική"

Η Μπλίξεν διεκδίκησε το δικαίωμα να γίνει συγγραφέας της δεκαετία του '30, όταν οι γυναίκες δεν έγραφαν σχεδόν ούτε καν σε περιοδικά.

07 Σεπ 2024

Μελάνια Τραμπ: "Το βιβλίο μου είναι ένα βαθιά προσωπικό και στοχαστικό ταξίδι"

H πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ, δίνει μία πρώτη γεύση από τα απομνημονεύματά της με τίτλο "Melania".

07 Σεπ 2024

Σωτήρης Κοντιζάς: Τίτλοι τέλους για τον διάσημο σεφ και κριτή

Με μια λιτή ανακοίνωση στο Instagram ο Σωτήρης Κοντιζάς, μας λέει τι συμβαίνει.

07 Σεπ 2024

H μυθιστορηματική ζωή της Λι Μίλερ: μοντέλο, μούσα, φωτογράφος, πολεμική ανταποκρίτρια, ερωμένη

Μια συναρπαστική γυναίκα με μια συναρπαστική ζωή. Τώρα αναμένουμε την ταινία για τη ζωή της με πρωταγωνίστρια την Κέιτ Γουίνσλετ.

07 Σεπ 2024

Τι συμβαίνει με την Adele και απέρριψε συναυλίες 200 εκατομμυρίων;

O λόγος είναι πολύ σημαντικός για την ίδια.

06 Σεπ 2024

Η εικόνα της πριγκίπισσας της Ουαλίας να πηγαίνει τα παιδιά της στο σχολείο κάνει το γύρο του διαδικτύου

Η περιπέτεια της υγείας της Kέιτ Μίντλετον έχει συγκλονίσει όλο τον κόσμο και εκατομμύρια θαυμαστές της εύχονται να ξεπεράσει το πρόβλημα της υγείας της και να επιστρέψει στην καθημερινότητά της.