ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Το πιο ερωτικό ντουέτο: Ο Slimane τραγούδησε με τη Λάρα Φαμπιάν την εκρηκτική της μπαλάντα "Je suis malade"

To "Je suis malade" είναι ένα από τα πιο εμβληματικά γαλλικά τραγούδια- εμποτισμένο από τον πόνο του έρωτα. Οι δύο σπουδαίοι ερμηνευτές ένωσαν τις δυνάμεις του σ΄ένα ντουέτο που θα μείνει στην ιστορία. "Μοναδικοί-μαγικοί" τούς έγραψε ο Νίκος Αλιάγας στο instagram.

Η επέλαση του φαινομένου "Slimane" συνεχίζει έπειτα από τη βασιλική του εμφάνιση στη Eurovision, για΄τι η σκηνοθετική της απλότητα ανέδειξε την αδιαμδισβήτητη δύναμη ενός καλού τραγουδιού κι ενός εξαιρετικού ερμηνευτή.

Ο Slimane έχει μάλιστα απίστευτη απήχηση στην Ελλάδα, αφού είμαστε η χώρα που τού χάρισε τον πρώτο του χρυσό δίσκο στο εξωτερικό, λόγω των 10 εκ. stream που έχει κάνει το τραγούδι του, το Mon Amour της Eurovision. Και μάλιστα, μας ευχαρίστησε για αυτό με μια ξεχωριστή ανάρτηση στο προσωπικό του instagram.

Τώρα ο Slimane εμφανίστηκε στις Βρυξέλλες σε συναυλία του με προσκεκλημένη έναν θρύλο της γαλλικής μουσικής σκηνής, τη Λάρα Φαμπιάν.

Η Φαμπιάν με την αισθαντική φωνή έχει καταγωγή από το Βέλγιο και είναι διάσημη εκπρόσωπης της γαλλόφωνης μουσικής, καθώς οι δίσκοι της έχουν πουλήσει περισσότερα από 12 εκ. αντίτυπα ανά τον κόσμο.

Κορωνίδα του ρεπερτορίου της αποτελεί ασφαλώς το "Je Suis Malade", η σπαρακτική μπαλάντα του 1994 που εξιστορεί πώς μπορεί να νιώσει κανείς άρρωστος και απελπισμένος όταν χάσει τον έρωτά του.

Το κοινό τούς αποθέωσε τόσο στο στάδιο, όσο και στα social media. "Η εκτέλεση που δεν ξέραμε πως είχαμε ανάγκη" γράφει μία κοπέλα, "S T R A T O S P H E R I Q U E" τούς γράφει ο τραγουδιστής Levon Khozian, "Αυτή η γυναίκα και αυτός ο άντρας. Τρέμω. Το γαλλικό τραγούσι έχει ακόμα πραγματικούς καλλιτέχνες που μπορούν να μας καθησυχάζουν πως οι ερμηνείες τους μπορούν να αποτίσουν φόρο τιμής στη γλώσσα μας" έγραψε στα γαλλικά άλλος. Ενώ ο Νίκος Αλιάγας τούς έγραψε "μοναδικοί, μαγικοί!"

Μήπως ο Slimane θα αποτελέσει την αφορμή να αναθερμανθεί το ενδιαφέρον του παγκόσμιου κοινού για το γαλλικό τραγούδι;

Διαβάστε Επίσης

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

16 Σεπ 2024

Κιάρα Μαστρογιάννι: H μοναχοκόρη δύο θρύλων του σινεμά είναι η νέα μούσα του οίκου Celine

Η 52χρονη Κιάρα Μαστρογιάννι είναι καρπός του έρωτα και μοναχοκόρη δύο θρύλων του σινεμά, της Κατρίν Ντενέβ και του Μαρτσέλλο Μαστρογιάννι.

Περισσότερα από

News

16 Σεπ 2024

Άβα Γαλανοπούλου: Η 57χρονη ηθοποιός χαμογελά ξανά από καιρό

Η σπάνια εμφάνιση της ηθοποιού που αγαπήσαμε μέσα από τις κωμικές σειρές της τηλεόρασης

16 Σεπ 2024
16 Σεπ 2024

Ελευθερία Ντεκώ: Ποια είναι γυναίκα,που θα "φωτίσει" σήμερα το ναό του ιερού του Ποσειδώνα στο Σούνιο;

Σήμερα πραγματοποιείται η νέα φωταγώγηση του ιερού του Ποσειδώνα στο Σούνιο παρουσία του πρωθυπουργού. Και την φωταγώγηση ανέλαβε η διεθνώς αναγνωρισμένη πρωτοπόρος της τέχνης του φωτισμού, Ελευθερία Ντεκώ.

16 Σεπ 2024

Nτίνος Καρύδης: Η αδημοσίευτη φωτογραφία με την κόρη του Σμαράγδα

Ο σπουδαίος ηθοποιός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών.

16 Σεπ 2024
16 Σεπ 2024

Έφυγε από τη ζωή την Κυριακή ο Ντίνος Καρύδης- Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη

Σε ηλικία 85 ετών έφυγε από τη ζωή την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου ο Ντίνος Καρύδης.

15 Σεπ 2024

Η Mαρί Σαντάλ: Καλεσμένη σε δείπνο στο Λονδίνο - Κλασική και chic

Η Mαρί Σαντάλ μοιράζει το χρόνο ανάμεσα στο Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη και την Ελλάδα