ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Τζένιφερ Άνιστον για Νικόλ Κίντμαν: "Με βοήθησε στις δυσκολίες που περνούσα"

Για το sisterhood στο Χόλιγουντ μίλησαν οι διάσημες σταρ.

Η Τζένιφερ Άνιστον αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της πως η Νικόλ Κίντμαν την είχε στηρίξει πολύ σε μια δύσκολη περίοδο της ζωής της, ενώ δήλωσε πόσο σημαντικές είναι οι γυναικείες φιλίες στη βιομηχανία τους.

Όταν λοιπόν η σταρ ρωτήθηκε ποιος την έχει βοηθήσει να ξεπεράσει "πιο δύσκολες και μοναχικές στιγμές" της ζωής της από τον χώρο του κινηματογράφου, εκείνη δεν χρειάστηκε πολύ χρόνο για να απαντήσει. Η Άνιστον μάλιστα ανέφερε ότι αυτό συνέβη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της κωμωδίας στην οποία συμπρωταγωνίστησαν, το "Just Go with It" το 2011.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Best Of Movies (@bestofmovies.in)

"Όταν κάναμε εκείνη την ταινία στη Χαβάη [το Just Go With It του 2011], με βοήθησες σε πολλά δύσκολα πράγματα που περνούσα", είπε η Άνιστον στην Κίντμαν, στα πλαίσια μιας συζήτησης στρογγυλής τραπέζης του περιοδικού "The Hollywood Reporter" που φιλοξενεί σε αυτό το τεύχος του τις "ντίβες του δράματος" όπως λέει και ο τίτλος. Ποιες είναι αυτές; Η Άνιστον, η Κίντμαν, η Τζόντι Φόστερ, η Μπρι Λάρσον, η Ναόμι Γουότς,η Άνα Σαβάι και η Σοφία Βεργκάρα.

Και η Άνιστον πρόσθεσε: "Είναι πολύ βοηθητικό να έχει κανείς αυτή την κοινότητα γύρω του". Η Άνιστον δεν διευκρίνισε τι βίωνε τη στιγμή στην οποία αναφέρθηκε.

"Είναι τόσο αλήθεια", συνέχισε η Άνιστον και μίλησε για το γεγονός ότι έκανε τα πάντα για να "κάνει φιλίες με άλλες γυναίκες στη βιομηχανία, επειδή συνήθως υπήρχε μόνο μια γυναίκα σε κάθε δουλειά".

Επιπλέον, η Άνιστον παραδέχτηκε ότι συγκινήθηκε καθώς άκουγε την Κίντμαν να μιλάει για το ότι ένιωθε να την βαραίνουν κάποιοι από τους σκοτεινούς ρόλους που έχει αναλάβει όλα αυτά τα χρόνια. Κι αυτό γιατί η Κίντμαν έπαιξε το ρόλο μιας κακοποιημένης συζύγου στη σειρά Big Little Lies του HBO και είπε ότι της ήταν δύσκολο να βρίσκεται σε αυτή τη συνθήκη από 12 έως 14 ώρες την ημέρα στα γυρίσματα.

Διαβάστε Επίσης

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

16 Σεπ 2024

Κιάρα Μαστρογιάννι: H μοναχοκόρη δύο θρύλων του σινεμά είναι η νέα μούσα του οίκου Celine

Η 52χρονη Κιάρα Μαστρογιάννι είναι καρπός του έρωτα και μοναχοκόρη δύο θρύλων του σινεμά, της Κατρίν Ντενέβ και του Μαρτσέλλο Μαστρογιάννι.

Περισσότερα από

News

16 Σεπ 2024

Άβα Γαλανοπούλου: Η 57χρονη ηθοποιός χαμογελά ξανά από καιρό

Η σπάνια εμφάνιση της ηθοποιού που αγαπήσαμε μέσα από τις κωμικές σειρές της τηλεόρασης

16 Σεπ 2024
16 Σεπ 2024

Ελευθερία Ντεκώ: Ποια είναι γυναίκα,που θα "φωτίσει" σήμερα το ναό του ιερού του Ποσειδώνα στο Σούνιο;

Σήμερα πραγματοποιείται η νέα φωταγώγηση του ιερού του Ποσειδώνα στο Σούνιο παρουσία του πρωθυπουργού. Και την φωταγώγηση ανέλαβε η διεθνώς αναγνωρισμένη πρωτοπόρος της τέχνης του φωτισμού, Ελευθερία Ντεκώ.

16 Σεπ 2024

Nτίνος Καρύδης: Η αδημοσίευτη φωτογραφία με την κόρη του Σμαράγδα

Ο σπουδαίος ηθοποιός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών.

16 Σεπ 2024
16 Σεπ 2024

Έφυγε από τη ζωή την Κυριακή ο Ντίνος Καρύδης- Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη

Σε ηλικία 85 ετών έφυγε από τη ζωή την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου ο Ντίνος Καρύδης.

15 Σεπ 2024

Η Mαρί Σαντάλ: Καλεσμένη σε δείπνο στο Λονδίνο - Κλασική και chic

Η Mαρί Σαντάλ μοιράζει το χρόνο ανάμεσα στο Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη και την Ελλάδα