ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Λένι Κράβιτζ: "Έχω 9 χρόνια να κάνω σοβαρή σχέση και απέχω πλέον από το σεξ"

"Πειθαρχία" είναι η λέξη στη νέα φάση ζωής του Λένι Κράβιτζ.

Στη βρετανική εφημερίδα The Guardian μίλησε ο Λένι Κράβιτζ που φέτος έγινε 60 ετών- κάτι που σχεδόν κανείς δεν πιστεύει. Απαντώντας μάλιστα σε σχετικό σχόλιο του δημοσιογράφου ο Κράβιτζ είπε: "Μετά βίας το πιστεύω. Αλλά είναι όμορφο. Είναι ένας συνδυασμός γονιδίων, αυτοφροντίδας, σκληρής δουλειάς και πειθαρχίας". Και πρόσθεσε: "η πειθαρχία μου έχει να κάνει με το σώμα, το μυαλό και το πνεύμα. Θέλω και τα τρία αυτά στοιχεία να είναι σε σύμπνοια. Αν το σώμα μου είναι σε φόρμα και το πνεύμα και το μυαλό μου δεν είναι, τότε είναι απλά κάτι ωραίο, για να το κοιτάξω ή να καυχηθώ. Και; Ποιος νοιάζεται; Για μένα, όλα αυτά πρέπει να είναι συντονισμένα. Και πρέπει να κάνω τη δουλειά που χρειάζεται για να τα έχω όλα αυτά σε ευθυγράμμιση, ώστε να είμαι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση", τόνισε.

Ο σούπερ σταρ, που ανέκαθεν υπήρξε και sex symbol, αιφνιδίασε το κοινό λέγοντας πως έχει να κάνει σοβαρή σχέση εδώ και εννέα χρόνια και πως περιμένει να βρει τον άνθρωπό του. Γι' αυτό τον λόγο έχει επίσης αποφασίσει να απέχει από το περιστασιακό σεξ έως ότου βρει την κατάλληλη γυναίκα. Ο ίδιος λέει πως απέχει από το σεξ εδώ και τρία χρόνια και πως αυτό αποτελεί μια "φιλοσοφική στάση". Εξάλλου, έχει θέση συνολικά τη ζωή του σε πρόγραμμα, κάτι που τον βοηθά. Τρέφεται υγιεινά και γυμνάζεται ανελλιπώς.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lenny Kravitz (@lennykravitz)

Για τον νέο τρόπο ζωής του πρέπει να επιστρατεύσει κάθε ρανίδα πειθαρχίας ώστε να επιβάλλεται στον εαυτό του. "Θέλω να φάω junk food; Πιέζω τον εαυτό μου και δεν το κάνω. Τις προάλλες γύρισα πολύ αργά στο σπίτι, μετά από μια κοπιαστική ημέρα δουλειάς. Πεινούσα και ήθελα κάτι να φάω, είχε πάει 1 π.μ. Δεν είχα κάνει γυμναστική όλη τη μέρα κι έτσι βρέθηκα στις 2 π.μ να κάνω γυμναστική για 90 λεπτά. Προφανώς δεν θέλω να κάνω γυμναστική στις 2 το βράδυ, αλλά πρέπει" πρόσθεσε ο τραγουδιστής.

Διαβάστε Επίσης

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram


Read Next

Περισσότερα από

News

07 Σεπ 2024

Φεστιβάλ Βενείας 2024: Γιατί ο Χοακίν Φίνιξ εμφανίστκε με την μεγάλη του αδελφή και όχι με τη Ρούνι Μάρα

Ο Χοακίν Φίνιξ στην πρεμιέρα του "Joker: Folie à Deux" πόζαρε δίπλα στην αγαπημένη του αδερφή.

07 Σεπ 2024

Κάρεν Μπλίξεν: Η συναρπαστική ζωή της γυναίκας που έγραψε το "Πέρα από την Αφρική"

Η Μπλίξεν διεκδίκησε το δικαίωμα να γίνει συγγραφέας της δεκαετία του '30, όταν οι γυναίκες δεν έγραφαν σχεδόν ούτε καν σε περιοδικά.

07 Σεπ 2024

Μελάνια Τραμπ: "Το βιβλίο μου είναι ένα βαθιά προσωπικό και στοχαστικό ταξίδι"

H πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ, δίνει μία πρώτη γεύση από τα απομνημονεύματά της με τίτλο "Melania".

07 Σεπ 2024

Σωτήρης Κοντιζάς: Τίτλοι τέλους για τον διάσημο σεφ και κριτή

Με μια λιτή ανακοίνωση στο Instagram ο Σωτήρης Κοντιζάς, μας λέει τι συμβαίνει.

07 Σεπ 2024

H μυθιστορηματική ζωή της Λι Μίλερ: μοντέλο, μούσα, φωτογράφος, πολεμική ανταποκρίτρια, ερωμένη

Μια συναρπαστική γυναίκα με μια συναρπαστική ζωή. Τώρα αναμένουμε την ταινία για τη ζωή της με πρωταγωνίστρια την Κέιτ Γουίνσλετ.

07 Σεπ 2024

Τι συμβαίνει με την Adele και απέρριψε συναυλίες 200 εκατομμυρίων;

O λόγος είναι πολύ σημαντικός για την ίδια.

06 Σεπ 2024

Η εικόνα της πριγκίπισσας της Ουαλίας να πηγαίνει τα παιδιά της στο σχολείο κάνει το γύρο του διαδικτύου

Η περιπέτεια της υγείας της Kέιτ Μίντλετον έχει συγκλονίσει όλο τον κόσμο και εκατομμύρια θαυμαστές της εύχονται να ξεπεράσει το πρόβλημα της υγείας της και να επιστρέψει στην καθημερινότητά της.