ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Μάιλι Σάιρους: "Που στο δ*** ήμουν εγώ;" λέει για το γεγονός ότι δουλεύει 20 χρόνια και μόλις τώρα βραβεύτηκε για τραγούδι της

Η σταρ φιγουράρει στο εξώφυλλο του περιοδικού W και μιλά για την καριέρα της, αλλά και το γεγονός ότι κάνει γυμναστική φορώντας τις γόβες της.

Ίσως κάποιοι θυμάστε την πανηγυρική εμφάνιση της Μάιλι Σάιρους στη φετινή απονομή των Grammy, όταν η τραγουδίστρια κέρδισε το πρώτο βραβείο της καριέρας της για το τραγούδι της Flowers, ένα τραγούδι γυναίκειας ενδυνάμωσης και αγάπης προς τον εαυτό μας. Μάλιστα, όταν το ερμήνευσε επί σκηνής διέκοψε κάποια στιγμή και είπε "μόλις κέρδισα το πρώτο μου Grammy" εμφανώς χαρούμενη για το γεγονός.

Τώρα η σταρ μίλησε στο εμβληματικό περιοδικό W. Η 31χρονη, όπως είναι λογικό, εξέφρασε το παράπονο πως η μουσική βιομηχανία επέλεγε να μην τη βλέπει τόσα χρόνια και να μην αναγνωρίζει τη δουλειά της. "Δουλεύω εδώ και 20 χρόνια, και αυτή είναι η πρώτη φορά που με παίρνουν πραγματικά στα σοβαρά στα Grammy; Δυσκολεύτηκα να καταλάβω τι ακριβώς ισχύει εκεί, γιατί αν θέλουμε να μιλήσουμε για στατιστικά και αριθμούς, τότε πού στο διάολο ήμουν εγώ;". Και συνέχισε: "Και αν θέλετε να μιλήσουμε για τον αντίκτυπο στην κουλτούρα, τότε πού στο διάολο ήμουν εγώ; Δεν πρόκειται για αλαζονεία. Είμαι περήφανη για τον εαυτό μου".

Για εκείνη τη βραδιά είπε: "Ξέρετε έγραψα σε ένα dream board ότι ήθελα να εμφανιστώ στα Grammy με μια παιδική αυτοπεποίθηση, όπως όταν ένα παιδί δεν φοβάται να βουτήξει στα βαθιά ή να κάνει μια κωλοτούμπα γιατί δεν ξέρει τι υπάρχει στην άλλη πλευρά", δήλωσε η τραγουδίστρια του. "Ο 12χρονος εαυτός μου βγήκε και έπαιξε, ενώ ο 31χρονος εαυτός μου φορούσε Bob Mackie και είχε big hair".

Για το σετ της στα Grammys, η Σάιρους ανέβηκε στη σκηνή με ένα εντυπωσιακό ασημένιο φόρεμα που θύμιζε εμφανίσεις της Τίνα Τάρνερ.

Μάλιστα, την ώρα που τραγουδούσε είπε στο κοινό: "Γιατί κάνετε σαν να μην ξέρετε αυτό το τραγούδι;". Ωστόσο, από κάτω ζητωκραύγαζε η Τέιλορ Σουίφτ που τραγουδούσε κάθε στίχο του Flowers.

Ο παράδοξος τρόπος γυμναστικής

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης είπε πως της αρέσει να κάνει γυμναστική με... τακούνια. Κι αυτό γιατί πιστεύει πως θα πρέπει να συνηθίζουν οι περφόρμερ τις on stage συνθήκες.

"Γι' αυτό λοιπόν προπονούμαι με τα τακούνια μου. Το γυμναστήριο μοιάζει πολύ σκληρό, αλλά μετά έχω τα Gucci slingbacks μου γιατί μου θυμίζουν τη Marilyn Monroe. Προπονούμαι με τακούνια, ως επί το πλείστον. Με ενδιαφέρει να θηλυκοποιήσω τον χώρο της προπόνησης, γιατί τόσα πολλά από τα όργανα γυμναστικής είναι άσχημα".

Ενώ η προπόνηση με ψηλά τακούνια συμβάλλει σίγουρα στο άψογο κορμί της τραγουδίστριας. "Σίγουρα έχω μια persona-μια διευρυμένη, πλήρως συνειδητοποιημένη εκδοχή του εαυτού μου που αξιοποιώ ως καλλιτέχνης", εξήγησε. "Αλλά μετά υπάρχει η πραγματική ζωή μου που είναι κάτι ιερό και μυστικό".

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

16 Σεπ 2024

Κιάρα Μαστρογιάννι: H μοναχοκόρη δύο θρύλων του σινεμά είναι η νέα μούσα του οίκου Celine

Η 52χρονη Κιάρα Μαστρογιάννι είναι καρπός του έρωτα και μοναχοκόρη δύο θρύλων του σινεμά, της Κατρίν Ντενέβ και του Μαρτσέλλο Μαστρογιάννι.

Περισσότερα από

News

16 Σεπ 2024

Άβα Γαλανοπούλου: Η 57χρονη ηθοποιός χαμογελά ξανά από καιρό

Η σπάνια εμφάνιση της ηθοποιού που αγαπήσαμε μέσα από τις κωμικές σειρές της τηλεόρασης

16 Σεπ 2024
16 Σεπ 2024

Ελευθερία Ντεκώ: Ποια είναι γυναίκα,που θα "φωτίσει" σήμερα το ναό του ιερού του Ποσειδώνα στο Σούνιο;

Σήμερα πραγματοποιείται η νέα φωταγώγηση του ιερού του Ποσειδώνα στο Σούνιο παρουσία του πρωθυπουργού. Και την φωταγώγηση ανέλαβε η διεθνώς αναγνωρισμένη πρωτοπόρος της τέχνης του φωτισμού, Ελευθερία Ντεκώ.

16 Σεπ 2024

Nτίνος Καρύδης: Η αδημοσίευτη φωτογραφία με την κόρη του Σμαράγδα

Ο σπουδαίος ηθοποιός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών.

16 Σεπ 2024
16 Σεπ 2024

Έφυγε από τη ζωή την Κυριακή ο Ντίνος Καρύδης- Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη

Σε ηλικία 85 ετών έφυγε από τη ζωή την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου ο Ντίνος Καρύδης.

15 Σεπ 2024

Η Mαρί Σαντάλ: Καλεσμένη σε δείπνο στο Λονδίνο - Κλασική και chic

Η Mαρί Σαντάλ μοιράζει το χρόνο ανάμεσα στο Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη και την Ελλάδα