ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

The Bodyguard: Ο Κέβιν Κόστνερ είχε δώσει μια υπόσχεση στην αγαπημένη του Γουίτνεϊ Χιούστον

Ο Κέβιν Κόστνερ και η Γουίτνεϊ Χιούστον πρωταγωνίστησαν μαζί στην ταινία The Bodyguard, η οποία έμεινε στην ιστορία τόσο για το love story της, όσο και για τα τραγούδια της.

Ο Κέβιν Κόστνερ είχε ένα πολύ στενό δέσιμο με τη φίλη του και συμπρωταγωνίστριά του Γουίτνεϊ Χιούστον αφού πρωταγωνίστησαν μαζί στην ταινία "The Bodyguard".

Μιλώντας στο podcast Armchair Expert του Dax Shepard και της Monica Padma, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στη συνεργασία του με την αδικοχαμένη τραγουδίστρια, που έκανε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο σε αυτή την ταινία και σε ηλικία 29 ετών.

Ο Κέβιν Κόστνερ εξήγησε ότι ο σκηνοθέτης Mick Jackson "ένιωθε άβολα” με την Γουίτνεϊ Χιούστον σημειώνοντας ότι ο ίδιος ο σταρ την επέλεξε για τον ρόλο, προσθέτοντας: "Την αγαπούσα. Δεν είναι κανά φοβερό μυστήριο. Οπότε ήξερα ότι έπρεπε να είναι αυτή”.

Ο Costner εξήγησε ότι επειδή έκανε την παραγωγή της στην ταινία και της ζήτησε "να μην φέρει την ομάδα της”, υπήρξε μια στιγμή που τον εμπιστεύτηκε. Σημείωσε ότι κατά τη διάρκεια μιας συγκεκριμένης στιγμής, καθώς την κοίταζε, "μπορούσε να δει ότι ο σκηνοθέτης τη φοβόταν”.

"Άρχισα να την καθοδηγώ", δήλωσε ο ηθοποιός. "Και δεν προσπαθούσα να παρακάμψω τον σκηνοθέτη μου, αλλά είχα δώσει μια υπόσχεση σε εκείνη, όχι σ’ αυτόν”.

Στο podcast αυτό, ο Κέβιν θυμήθηκε επίσης και τον συγκινητικό επικήδειο που εκφώνησε στην κηδεία της, τον οποίο αρνήθηκε να συντομεύσει παρά τους χρονικούς περιορισμούς που του έθεταν.

"Είχα δουλέψει πάνω σε αυτόν τον λόγο... και προσπάθησα να συγκεντρώσω όλα όσα ήθελα να πω και τελικά έφτιαξα αυτόν τον λόγο", θυμήθηκε ο 69χρονος Κόστνερ. "Κάποιος μου είπε: "Το CNN είναι εδώ, και ζητάνε αν γίνεται η ομιλία σου να είναι πιο σύντομη, γιατί θα έχουν διαφημίσεις”. Και είπα, 'Μπορούν να το ξεπεράσουν αυτό. Μπορούν να παίξουν το διαφημιστικό όσο μιλάω, δεν με νοιάζει". Ήθελε απλά να βεβαιωθεί, ότι είπε όσα έπρεπε να ειπωθούν από τον ίδιο για την αδικοχαμένη φίλη του Χιούστον.

"Ξεκίνησα και περίπου 17 λεπτά αργότερα τελείωσα", πρόσθεσε.

Ο ηθοποιός ήταν ένας από τους οκτώ ομιλητές στην κηδεία της Χιούστον το 2012, μετά τον θάνατό της από πνιγμό κατά λάθος. Είχε προσκληθεί να μιλήσει λόγω της στενής του σχέσης με την τραγουδίστρια, η οποία ξεκίνησε όταν γύρισαν μαζί το The Bodyguard το 1992.

Φεστιβάλ Καννών: Ο Κέβιν Κόστνερ μας θυμίζει στα 69 του χρόνια γιατί τον ερωτευτήκαμε στα γουέστερν

Στο ρομαντικό δράμα πρωταγωνιστούσε η Χιούστον ως διάσημη τραγουδίστρια που στοιχειώνεται από έναν διώκτη και ερωτεύεται τον σωματοφύλακά της, τον οποίο υποδύεται ο Κόστνερ.

Αν και η Χιούστον και ο Κόστνερ παρέμειναν κοντά τα επόμενα 20 χρόνια, εκείνος αρχικά δίστασε να μιλήσει στην κηδεία της. Μόνο χάρη στην ενθάρρυνση της Dionne Warwick είπε τελικά το "ναι".

Στο podcast ο Κόστνερ είπε: "Ένιωθα το βάρος πάνω μου, τι μπορούσα να πω εγώ γι΄αυτό το κοριτσάκι;".

Η μουσική καριέρα της Γουίτνεϊ Χιούστον

Εκτός από τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο The Bodyguard, η Χιούστον ήταν συν-εκτελεστική παραγωγός και ηχογράφησε έξι νέα τραγούδια για το soundtrack, συμπεριλαμβανομένης της επιτυχημένης διασκευής της στο "I Will Always Love You" της Dolly Parton, το οποίο παραμένει ένα από τα πιο επιτυχημένα φυσικά singles όλων των εποχών και κέρδισε το Grammy για δίσκο της χρονιάς το 1994. (Το ίδιο το soundtrack κέρδισε το βραβείο άλμπουμ της χρονιάς).

"Δεν νομίζω ότι θα ξεχάσουμε ποτέ όταν βγήκε αυτό το τραγούδι, που η Χιούστον απλά απογειώθηκε", θυμήθηκε ο Κόστνερ το 2022. "Τραγούδησε το πρώτο μέρος του a cappella και ξέραμε από εκείνη τη στιγμή ότι μουσικά ο κόσμος δεν ήταν ποτέ πια ο ίδιος" ολοκλήρωσε.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram.

Read Next

16 Σεπ 2024

Κιάρα Μαστρογιάννι: H μοναχοκόρη δύο θρύλων του σινεμά είναι η νέα μούσα του οίκου Celine

Η 52χρονη Κιάρα Μαστρογιάννι είναι καρπός του έρωτα και μοναχοκόρη δύο θρύλων του σινεμά, της Κατρίν Ντενέβ και του Μαρτσέλλο Μαστρογιάννι.

Περισσότερα από

News

16 Σεπ 2024

Άβα Γαλανοπούλου: Η 57χρονη ηθοποιός χαμογελά ξανά από καιρό

Η σπάνια εμφάνιση της ηθοποιού που αγαπήσαμε μέσα από τις κωμικές σειρές της τηλεόρασης

16 Σεπ 2024
16 Σεπ 2024

Ελευθερία Ντεκώ: Ποια είναι γυναίκα,που θα "φωτίσει" σήμερα το ναό του ιερού του Ποσειδώνα στο Σούνιο;

Σήμερα πραγματοποιείται η νέα φωταγώγηση του ιερού του Ποσειδώνα στο Σούνιο παρουσία του πρωθυπουργού. Και την φωταγώγηση ανέλαβε η διεθνώς αναγνωρισμένη πρωτοπόρος της τέχνης του φωτισμού, Ελευθερία Ντεκώ.

16 Σεπ 2024

Nτίνος Καρύδης: Η αδημοσίευτη φωτογραφία με την κόρη του Σμαράγδα

Ο σπουδαίος ηθοποιός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών.

16 Σεπ 2024
16 Σεπ 2024

Έφυγε από τη ζωή την Κυριακή ο Ντίνος Καρύδης- Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη

Σε ηλικία 85 ετών έφυγε από τη ζωή την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου ο Ντίνος Καρύδης.

15 Σεπ 2024

Η Mαρί Σαντάλ: Καλεσμένη σε δείπνο στο Λονδίνο - Κλασική και chic

Η Mαρί Σαντάλ μοιράζει το χρόνο ανάμεσα στο Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη και την Ελλάδα