ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Στεφανία Γουλιώτη: "Χριστόφορε Παπακαλιάτη, είσαι μάγος"- τι είπε εκείνος

Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του Maestro για τη Στεφανία Γουλιώτη κι εκείνη αποχαιρέτησε το καστ, τους τεχνικούς και τους ανθρώπους των Παξών με τον πιο γλυκό τρόπο.

Η τηλεοπτική "Αλεξάνδρα" στο Maestro δεν ήταν και ο πιο συμπαθής χαρακτήρας στην ελληνική τηλεόραση. Όμως, το αδιαμφισβήτητο ταλέντο της Στεφανίας Γουλιώτη, η οποία μετατρέπει σε χρυσό όποιον ρόλο και αν αγγίξει, φώτισε τις διαστάσεις που έπρεπε για να εξηγήσει τον σύνθετο ψυχισμό της ηρωίδας της.

Τώρα, ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της σειράς, για την οποία είχε μιλήσει στο womantoc. Κλείνοντας αυτό το γαλάζιο ταξίδι της στους Παξούς θέλησε να κάνει μια ανάρτηση για να τιμήσει τους ανθρώπους του πρότζεκτ. Έτσι, δημοσίευσε μια σειρά με εικόνες.

Κι έγραψε στη λεζάντα: "Πόση ευγνωμοσύνη για όλους αυτούς τους ανθρώπους που δουλέψανε και δουλεύουνε για αυτή τη σειρά!! Ηθοποιοί - Συνεργείο - Παραγωγή - Ντόπιοι. Όλοι συντονισμένοι για το καλύτερο αποτέλεσμα!! Ένα τεράστιο ευχαριστώ για τη φροντίδα ειδικά στις πολύ λεπτές ή πολύ έντονες σκηνές που απαιτούσαν 100% συγκέντρωση, πήρα μόνο νοιάξιμο και αγάπη. Ένιωθες να υπάρχει πάντα ένα δίχτυ ασφαλείας που θα σε έσωζε! Χριστόφορε Παπακαλιάτη, είσαι μάγος. Σας υπερευχαριστώ όλους. Μέχρι την επόμενη φορά".

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stefania Goulioti (@stefaniagoulioti)

Λίγο πριν ο δημιουργός της σειρά την είχε εκθειάσει με μία δική του ανάρτηση. "Χθες το τελευταίο γύρισμα για την γεμάτη τραύματα "Αλεξάνδρα", που όσο ακραία και επιθετική είναι σαν ρόλος, τόσο γλυκιά και ανθρώπινη είναι η Στεφανία Γουλιώτη που την υποδύεται. Δεν χωράει σε ένα post η εκτίμηση και αγάπη που έχω για αυτή την γυναίκα. Μου λείπει ήδη να γράφω για την ιδιαίτερη σχέση της Αλεξάνδρας και του Ορέστη και να φωτίζουμε πτυχές ζευγαριών που δύσκολα παρουσιάζονται σε μια τηλεοπτική σειρά🎬🎬🎬".

Και συνέχισε γράφοντας πως: "Το εξαιρετικό ταλέντο της και η μοναδική της φιγούρα, έδωσαν στον χαρακτήρα μια βαθιά και ανθρώπινη πτυχή. Προσωπικά πιστεύω ότι είναι μία από τις καλύτερες ηθοποιούς της Ευρώπης σήμερα και νιώθω τόσο τυχερός που δουλεύω μαζί της και που είμαι φίλος της".

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

Περισσότερα από

News

07 Σεπ 2024

Φεστιβάλ Βενείας 2024: Γιατί ο Χοακίν Φίνιξ εμφανίστκε με την μεγάλη του αδελφή και όχι με τη Ρούνι Μάρα

Ο Χοακίν Φίνιξ στην πρεμιέρα του "Joker: Folie à Deux" πόζαρε δίπλα στην αγαπημένη του αδερφή.

07 Σεπ 2024

Κάρεν Μπλίξεν: Η συναρπαστική ζωή της γυναίκας που έγραψε το "Πέρα από την Αφρική"

Η Μπλίξεν διεκδίκησε το δικαίωμα να γίνει συγγραφέας της δεκαετία του '30, όταν οι γυναίκες δεν έγραφαν σχεδόν ούτε καν σε περιοδικά.

07 Σεπ 2024

Μελάνια Τραμπ: "Το βιβλίο μου είναι ένα βαθιά προσωπικό και στοχαστικό ταξίδι"

H πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ, δίνει μία πρώτη γεύση από τα απομνημονεύματά της με τίτλο "Melania".

07 Σεπ 2024

Σωτήρης Κοντιζάς: Τίτλοι τέλους για τον διάσημο σεφ και κριτή

Με μια λιτή ανακοίνωση στο Instagram ο Σωτήρης Κοντιζάς, μας λέει τι συμβαίνει.

07 Σεπ 2024

H μυθιστορηματική ζωή της Λι Μίλερ: μοντέλο, μούσα, φωτογράφος, πολεμική ανταποκρίτρια, ερωμένη

Μια συναρπαστική γυναίκα με μια συναρπαστική ζωή. Τώρα αναμένουμε την ταινία για τη ζωή της με πρωταγωνίστρια την Κέιτ Γουίνσλετ.

07 Σεπ 2024

Τι συμβαίνει με την Adele και απέρριψε συναυλίες 200 εκατομμυρίων;

O λόγος είναι πολύ σημαντικός για την ίδια.

06 Σεπ 2024

Η εικόνα της πριγκίπισσας της Ουαλίας να πηγαίνει τα παιδιά της στο σχολείο κάνει το γύρο του διαδικτύου

Η περιπέτεια της υγείας της Kέιτ Μίντλετον έχει συγκλονίσει όλο τον κόσμο και εκατομμύρια θαυμαστές της εύχονται να ξεπεράσει το πρόβλημα της υγείας της και να επιστρέψει στην καθημερινότητά της.