ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Που να είναι η Emily; Μα στο Παρίσι, έρχεται όμως σύντομα στους δέκτες μας- οι τελευταίες εικόνες

Τα προβλήματα της να είχαμε (ξέρετε ποιον boyfriend να διαλέξει, τι να φορέσει κλπ), αλλά όσο να' ναι πρόκειται για ένα guilty pleasure, κάτι ας πούμε σαν καλοκαιρινή γρανίτα. Ή μήπως εμφανιστεί η Σαμάνθα Τζόουνς και ταράξει τα ύδατα;

Emily in Paris

Έρχεται το Emily in Paris, και μάλιστα στις 15 Αυγούστου, το πρώτο μέρος του δηλαδή. Οι περισσότεροι ίσως κάνετε τα μπάνια σας εκείνη την ημέρα και γιορτάζετε τις Μαρίες του κόσμου τούτου, όμως η Emily θα μπει στα βαθιά, καθώς η προηγούμενη σεζόν είχε κλείσει κάπως δραματικά. Βρισκόμασταν στον γάμο της Γκάμπριελ και της Καμίλ, που μάλιστα περιμένουν παιδί, όταν η Καμίλ είπε το μεγάλο "όχι", αντί να πει το μεγάλο "ναι" καθώς υποψιάζεται τα συναισθήματά του για την Έμιλι. Τελικά η Έμιλι θα ομολογήσει στον Γκάμπριελ, πως τα συναισθήματα που τρέφει για αυτόν ήταν πάντα εκεί.

Η Έμιλι ωστόσο υποτίθεται ότι είχε προχωρήσει τη ζωή της με τον Άλφι που και εκείνος βέβαια υποψιάζεται ό,τι και η Καμίλ, αλλά τώρα έχει κι άλλα στοιχεία στη διάθεσή του. Τι θα κάνει άραγε η Emily η καρδιά της οποίας είναι κομμένη στα δύο; Τον Γκάμπριελ ή τον Άλφι; Δύσκολη η ζωή.

Προσθέστε τώρα τα νέα outfits που έρχονται να φωτίσουν την καλοκαιρινή μας οθόνη. Ας μην ξεχνάμε πως βρισκόμαστε στην πρωτεύουσα της Μόδας, το Παρίσι.

"Ευάλωτο", "χαοτικό", "ακατάστατο", "σπαραξικάρδιο", "εκδίκηση", "έρωτας"- αυτές είναι λίγες μόνο από τις λέξεις που επιστράτευσαν οι πρωταγωνιστές του Emily in Paris για να περιγράψουν την τελευταία σεζόν.

Σε ποιο σημείο της ζωής τους βρίσκονται τώρα οι άλλοι ήρωες; "Στη δουλειά της, η Sylvie αναγκάζεται να αντιμετωπίσει ένα ακανθώδες δίλημμα από το παρελθόν της για χάρη του γάμου της και η ομάδα του Agence Grateau αντιμετωπίζει ανακατατάξεις στο προσωπικό. Η Mindy και το συγκρότημα προετοιμάζονται για τη Eurovision, αλλά όταν τα χρήματα στερεύουν, αναγκάζονται να κάνουν οικονομία. Η χημεία της Έμιλι και του Γκάμπριελ είναι αναμφισβήτητη καθώς εργάζονται μαζί για να κατακτήσουν ένα αστέρι Michelin, αλλά δύο μεγάλα μυστικά απειλούν να ανατρέψουν όλα όσα ονειρεύτηκαν" σύμφωνα με τη σύνοψη.

Που να είναι η Emily; Μα στο Παρίσι, έρχεται όμως σύντομα στους δέκτες μας- οι τελευταίες εικόνες
Emily in Paris

Ας μην ξεχνάμε όμως πως υπήρξε η φήμη ότι ενδέχεται να δούμε και την Κιμ Κατράλ ως Σαμάνθα Τζόουνς, καθώς ο Ντάρεν Σταρ, δημιουργός του Emily in Paris ήταν και μέλος της ομάδας του Sex and the City. Ωστόσο, δεν την είδαμε στην προηγούμενη σεζόν και μάλλον δεν θα την δούμε ούτε σε αυτή, καθώς ο Σταρ είπε σε συνέντευξή του πως: "Δεν είμαι μεγάλος οπαδός ένος cameo μόνο και μόνο για να γίνει ένα cameo. To ίδιο ισχύει και για την Κιμ. Όμως σίγουρα πιστεύω ότι θα έφερνε μια ωραία δυναμική στη σειρά".

Το δεύτερο μέρος της νέας σεζόν θα προβληθεί στις 12 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

Περισσότερα από

News

07 Σεπ 2024

Φεστιβάλ Βενείας 2024: Γιατί ο Χοακίν Φίνιξ εμφανίστκε με την μεγάλη του αδελφή και όχι με τη Ρούνι Μάρα

Ο Χοακίν Φίνιξ στην πρεμιέρα του "Joker: Folie à Deux" πόζαρε δίπλα στην αγαπημένη του αδερφή.

07 Σεπ 2024

Κάρεν Μπλίξεν: Η συναρπαστική ζωή της γυναίκας που έγραψε το "Πέρα από την Αφρική"

Η Μπλίξεν διεκδίκησε το δικαίωμα να γίνει συγγραφέας της δεκαετία του '30, όταν οι γυναίκες δεν έγραφαν σχεδόν ούτε καν σε περιοδικά.

07 Σεπ 2024

Μελάνια Τραμπ: "Το βιβλίο μου είναι ένα βαθιά προσωπικό και στοχαστικό ταξίδι"

H πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ, δίνει μία πρώτη γεύση από τα απομνημονεύματά της με τίτλο "Melania".

07 Σεπ 2024

Σωτήρης Κοντιζάς: Τίτλοι τέλους για τον διάσημο σεφ και κριτή

Με μια λιτή ανακοίνωση στο Instagram ο Σωτήρης Κοντιζάς, μας λέει τι συμβαίνει.

07 Σεπ 2024

H μυθιστορηματική ζωή της Λι Μίλερ: μοντέλο, μούσα, φωτογράφος, πολεμική ανταποκρίτρια, ερωμένη

Μια συναρπαστική γυναίκα με μια συναρπαστική ζωή. Τώρα αναμένουμε την ταινία για τη ζωή της με πρωταγωνίστρια την Κέιτ Γουίνσλετ.

07 Σεπ 2024

Τι συμβαίνει με την Adele και απέρριψε συναυλίες 200 εκατομμυρίων;

O λόγος είναι πολύ σημαντικός για την ίδια.

06 Σεπ 2024

Η εικόνα της πριγκίπισσας της Ουαλίας να πηγαίνει τα παιδιά της στο σχολείο κάνει το γύρο του διαδικτύου

Η περιπέτεια της υγείας της Kέιτ Μίντλετον έχει συγκλονίσει όλο τον κόσμο και εκατομμύρια θαυμαστές της εύχονται να ξεπεράσει το πρόβλημα της υγείας της και να επιστρέψει στην καθημερινότητά της.