ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Κοραλία Καράντη: Οι αποκαλύψεις και ο τρίτος κρυφός γάμος που κανείς δε γνώριζε

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και στα τρία διαζύγιά της.

KORALIA_KARANTI ndp

Η ηθοποιός, Κοραλία Καράντη, βρέθηκε καλεσμένη στον καναπέ της βραδινή εκπομπής "Καλύτερα αργά", χθες Τρίτη 18/06, και παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην Αθηναΐδα Νέγκα. Μεταξύ άλλων μίλησε για τα στερεότυπα καθώς επίσης και για την προσωπική της ζωή και τα τρία διαζύγια.

Το στερεότυπο της όμορφης

"Τα στερεότυπα δεν είναι καλό πράγμα κυρίως για εμένα. Μου έχουν φορτώσει το στερεότυπο της όμορφης, που δεν μου άρεσε καθόλου, γιατί δημιουργεί μια προκατάληψη. Ακόμα κι αν ο κόσμος θεωρεί ότι είναι ένα κλασικό πλεονέκτημα που σου ανοίγει πόρτες θα πρέπει να αποδείξεις ότι δεν είσαι μόνο όμορφος αλλά ότι έχεις και άλλες ικανότητες. Το να σε πουν όμορφο είναι ένας τρόπος να σε εξαιρέσουν"

Κοραλία Καράντη: Οι αποκαλύψεις και ο τρίτος κρυφός γάμος που κανείς δε γνώριζε

Οι ασύμβατες σχέσεις της

Όταν η παρουσιάστρια τη ρώτησε αν επιλέγει ασύμβατους ή συμβατικούς ανθρώπους στη ζωή της η ίδια απάντησε: "Στις ερωτικές μου σχέσεις μάλλον διάλεγα ασύμβατους ανθρώπους, εντελώς ασύμβατους, είναι πιο συναρπαστικό. Ήμουν αυτό το είδος γυναίκας. Στους φίλους διαλέγω πιο συμβατούς και ειδικά όσο μεγαλώνω, ακόμα περισσότερο. Όμως, κι εκεί με έλκουν άνθρωποι διαφορετικοί από εμένα, κυρίως με γνώμονα ότι έχω να μάθω κάτι από αυτούς ή να μου δείξουν έναν άλλον τρόπο σκέψης στα πράγματα".

Κοραλία Καράντη: "Με φλερτάρουν άντρες στην ηλικία του γιου μου, με τρομάζει αυτό"

"Οι άνθρωποι, μάλλον, υποθέτω πως στην πραγματικότητα δεν είναι για να είναι πολλά χρόνια μαζί. Οι πολύ μεγάλοι έρωτες κρατάνε 4 με 5 χρόνια. Μετά χρειάζεται πάρα πολλή δουλειά, πρέπει κάποιος από τους δυο να κάνει υπομονή γιατί ο ένας είναι πιο άτακτος και περιπετειώδης και ο άλλος πρέπει να είναι πιο συντηρητικός και ανθεκτικός για να κρατάει τη βάρκα σε μια ρότα και να μη λοξοδρομεί".

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: "Από την άλλη μεριά, είναι πολύ συγκινητικά τα ζευγάρια που είναι πολλά χρόνια μαζί και διακρίνεις και μετά από πολλά χρόνια γάμου ότι εξακολουθούν να είναι πολύ συνδεδεμένα και έχουν ένα είδος έρωτα μεταξύ τους".

Τα τρία διαζύγια και ο κρυφός γάμος

Η Κοραλία Καράντη ήταν παντρεμένη με τον Τζώνη Καλημέρη από το 1991-1998 και έπειτα παντρεύτηκε τον Γιώργο Λιάνη το 2003 μέχρι το 2013 που χώρισαν. Επίσης, είχε αποκαλύψει ότι είχε γίνει και ένας τρίτος γάμος, χωρίς να αποκαλύπτει την ταυτότητα του πρώην άντρα της. Συγκεκριμένα, είχε πει σε συνέντευξή της στην εκπομπή "Πάμε Δανάη" ότι ήταν ένας "πολύ νεανικός πολιτικός γάμος, που έγινε από έρωτα, τον οποίο δεν γνωρίζει κανείς και φυσικά δεν τον κρύβω".

Συγκεκριμένα από τον πρώτο της γάμο με τον Τζώνη Καλημέρη, έχουν αποκτήσει ένα γιο τον 29χρονο πλέον Εδουάρδο, ο οποίος τελείωσε τις σπουδές του στο εξωτερικό, στην Αμερική.

Τέλος, αποκάλυψε αν έχει τώρα κάποια επικοινωνία με τους πρώην της: "Με τους δύο από τους τρεις πρώην συζύγους μου έχω επαφή, οι οποίοι ήταν και το κυρίως μέρος στη ζωή μου".

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram.

Read Next

Περισσότερα από

News

07 Σεπ 2024

Φεστιβάλ Βενείας 2024: Γιατί ο Χοακίν Φίνιξ εμφανίστκε με την μεγάλη του αδελφή και όχι με τη Ρούνι Μάρα

Ο Χοακίν Φίνιξ στην πρεμιέρα του "Joker: Folie à Deux" πόζαρε δίπλα στην αγαπημένη του αδερφή.

07 Σεπ 2024

Κάρεν Μπλίξεν: Η συναρπαστική ζωή της γυναίκας που έγραψε το "Πέρα από την Αφρική"

Η Μπλίξεν διεκδίκησε το δικαίωμα να γίνει συγγραφέας της δεκαετία του '30, όταν οι γυναίκες δεν έγραφαν σχεδόν ούτε καν σε περιοδικά.

07 Σεπ 2024

Μελάνια Τραμπ: "Το βιβλίο μου είναι ένα βαθιά προσωπικό και στοχαστικό ταξίδι"

H πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ, δίνει μία πρώτη γεύση από τα απομνημονεύματά της με τίτλο "Melania".

07 Σεπ 2024

Σωτήρης Κοντιζάς: Τίτλοι τέλους για τον διάσημο σεφ και κριτή

Με μια λιτή ανακοίνωση στο Instagram ο Σωτήρης Κοντιζάς, μας λέει τι συμβαίνει.

07 Σεπ 2024

H μυθιστορηματική ζωή της Λι Μίλερ: μοντέλο, μούσα, φωτογράφος, πολεμική ανταποκρίτρια, ερωμένη

Μια συναρπαστική γυναίκα με μια συναρπαστική ζωή. Τώρα αναμένουμε την ταινία για τη ζωή της με πρωταγωνίστρια την Κέιτ Γουίνσλετ.

07 Σεπ 2024

Τι συμβαίνει με την Adele και απέρριψε συναυλίες 200 εκατομμυρίων;

O λόγος είναι πολύ σημαντικός για την ίδια.

06 Σεπ 2024

Η εικόνα της πριγκίπισσας της Ουαλίας να πηγαίνει τα παιδιά της στο σχολείο κάνει το γύρο του διαδικτύου

Η περιπέτεια της υγείας της Kέιτ Μίντλετον έχει συγκλονίσει όλο τον κόσμο και εκατομμύρια θαυμαστές της εύχονται να ξεπεράσει το πρόβλημα της υγείας της και να επιστρέψει στην καθημερινότητά της.