ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Πέθανε ο Γιώργος Ηλιάδης, ο δεύτερος σύζυγος της Αλίκης Βουγιουκλάκη

"Σας την έσκασα", είχε πει η Αλίκη Βουγιουκλάκη σε συνέντευξή της στο "Ενώπιος Ενωπίω", αποκαλύπτοντας τον μυστικό γάμο της με τον Κύπριο επιχειρηματία,

Αποκάλυψη: O γάμος που κόντεψε να ακυρωθεί εξαιτίας της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Πέθανε σε ηλικία 84 ετών, ο γνωστός δημοσιογράφος και δεύτερος σύζυγος της Αλίκης Βουγιουκλάκη, Γιώργος Ηλιάδης. Τη θλιβερή είδηση του θανάτου του, έκανε γνωστή ο γαμπρός του και περιφερειάρχης Λευκωσίας, Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης.

Ποιος ήταν ο Γιώργος Ηλιάδης

Η δημοσιογραφική του πορεία άρχισε στις εφημερίδες Κήρυκας και Ελευθεροτυπία. Παρουσίασε εκπομπές πολιτικού περιεχομένου στο ΣΙΓΜΑ και στο ΡΙΚ και αρθρογραφούσε μέχρι και το τέλος της ζωής του.

Ο Γιώργος Ηλιάδης γεννήθηκε το 1940 στη Λευκωσία και στα 17 του κατατάχθηκε στην ΕΟΚΑ. Συνελήφθη και πέρασε μήνες στα κρατητήρια της Κοκκινοτριμιθιάς. Ο Γιώργος Ηλιάδης ήταν πατέρας δύο παιδιών της Ελένης και του Ηλία, ενώ για 1,5 χρόνο ήταν σύζυγος της Αλίκης Βουγιουκλάκη.

Ο μυστικός του γάμος με την Αλίκη

Η Αλίκη, ωστόσο, αγάπησε βαθιά και με σεβασμό τον Κύπριο επιχειρηματία Γιώργο Ηλιάδη, με τον οποίο κατάφερε να διατηρήσει έναν διακριτικό δεσμό, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αν και την δεκαετία του 1970 βρισκόταν στο προσκήνιο πιο έντονα από ποτέ, τόσο λόγω του πολυσυζητημένου διαζυγίου της, όσο και της συνεχώς εξελισσόμενης πορείας της με την ανάληψη πολλών και διαφορετικών ρόλο στο θέατρο αλλά και τον κινηματογράφο, η εθνική μας σταρ υπό άκρα μυστικότητα επισημοποίησε την σχέση της με τον αγαπημένο της επιχειρηματίας, χωρίς ποτέ να διαρρεύσει το πολύτιμο μυστικό τους. Το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά του παρεκκλησιού της Μητρόπολης Αθηνών το 1979 παρουσία ελαχίστων καλών τους φίλων. Μόλις δύο χρόνια αργότερα, αποφασίζουν να τερματίσουν οριστικά την σχέση τους, με τον Ηλιάδη να επιστρέφει στην γενέτειρα του.

"Σας την έσκασα", είχε πει η Αλίκη Βουγιουκλάκη σε συνέντευξή της στο "Ενώπιος Ενωπίω", αποκαλύπτοντας τον μυστικό γάμο της με τον Κύπριο επιχειρηματία.

Read Next

01 Ιουλ 2024

Άντζελα Γκερέκου και Μάγιε Μασκ σε μια συνάντηση "κορυφής"

Η Μάγιε Μασκ και η Άντζελα Γκερέκου, συζήτησαν το θέμα της επανένωσης των Γλυπτών του Παρθενώνα.

01 Ιουλ 2024
Περισσότερα από

News

01 Ιουλ 2024

Βραβεία Ίρις 2024 | Οι πρωταγωνιστές του Maestro, η Τόνια Σωτηροπούλου και η Δήμητρα Ματσούκα ανάμεσα στις παρουσίες που ξεχώρισαν

Με χολιγουντιανό αέρα και σε γιορτινό κλίμα πραγματοποιήθηκε η 15η Τελετή Απονομής των βραβεία Ίρις.

01 Ιουλ 2024
01 Ιουλ 2024

Μάικλ Τζ. Φοξ: Παίζει κιθάρα με τους Goldplay πάνω σε αναπηρικό αμαξίδιο

Εμφάνιση - έκπληξη για τον ηθοποιό στο Φεστιβάλ Glastonbury που τραγούδησαν οι Coldplay.

01 Ιουλ 2024

Η Ελλάδα στην κορυφή των προσβάσιμων προορισμών για ΑμΕΑ παγκοσμίως

Πάνω από 250 παραλίες στην Ελλάδα είναι προσβάσιμες.

01 Ιουλ 2024

Ένας είναι ο Πρωθυπουργός της Μ. Βρετανίας εδώ και 14 χρόνια: ο Λάρι

"Ωχ Θεέ μου, να και ο επόμενος" πρέπει να σκέφτεται ο γατούλης που βλέπει τους Πρωθυπουργούς να πηγαινοέρχονται στην Downing street, που είναι το δικό του σπίτι.

01 Ιουλ 2024
30 Ιουν 2024

Role model: Η Παραστό Χακίμ έφτιαξε σχολεία για τα κορίτσια στο Αφγανιστάν, τα οποία οι Ταλιμπάν έχουν αποκλείσει από την εκπαίδευση

Το 2021 ίδρυσε τα υπόγεια σχολεία "Underground Schools" SRAK και το Online πανεπιστήμιο στο Αφγανιστάν, ώστε να υπάρχει ένα δίκτυο που παρέχει σχολική εκπαίδευση στα κορίτσια που έχουν αποκλειστεί από τη δημόσια εκπαίδευση.

30 Ιουν 2024

Αλέξις Στόουν: Μεταμορφώθηκε σε Μιράντα Πρίστλεϊ και έπεσαν όλα τα φώτα πάνω του

Ο ταλαντούχος Αλέξις Στόουν έχει κάνει κάποιες από τις πιο εντυπωσιακές μεταμφιέσεις των τελευταίων ετών.