ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Κωνσταντίνος Μουσούλης: "Στην Αμερική δεν ήμουν ο γιος της Αγγελικής Νικολούλη"

Ο Κωνσταντίνος Μουσούλης, σκηνοθέτης και γιος της Αγγελικής Νικολούλη,παραχώρησε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη.

Ο Κωνσταντίνος Μουσούλης, σκηνοθέτης και γιος της Αγγελικής Νικολούλη, παραχώρησε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, "Ελένη", και μεταξύ άλλων μίλησε για τη μητέρα του, τη ζωή του στην Αμερική και αποκάλυψε και ένα αστείο συμβάν με την παρουσιάστρια όταν ήταν μικρός.

Η Αγγελική Νικολούλη, παντρεύτηκε με τον αστυνομικό, Γιάννη Μουσούλη το 1987 και χώρισαν το 2009. Μαζί απέκτησαν τον 37χρονο πλέον Κωνσταντίνο Μουσούλη, που είναι σκηνοθέτης κινηματογράφου. Το όνομα του, του το έδωσε ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Καραμανλής, όπου ήταν και ο νονός του. Η γνωριμία του ζευγαριού με τον τότε πρωθυπουργό της χώρας έγινε γιατί ο Γιάννης Μουσούλης υπηρέτησε στη φρουρά του και μάλιστα έγινε και κουμπάρος στο γάμο του ζευγαριού.

Η Αμερική και η μητέρα του

"Η Αγγλία είναι αρκετά διαφορετική από την Αμερική, τα θετικά είναι πολύ πιο σημαντικά. Μία σκληραγώγηση, μία ωρίμανση, όταν φεύγεις από το σπίτι σου και πας σε έναν ξένο τόπο… Τα πρώτα χρόνια ήταν μαγικά, συνεργάστηκα με ηθοποιούς που τους έβλεπα μικρός. Δεν με άγχωνε το ότι έπρεπε να αποδείξω την αξία μου, ίσα ίσα σέβομαι την αξιοκρατία. Στην Αμερική διατήρησα το ότι δεν με έβλεπαν ως τον γιο της Αγγελικής Νικολούλη. Στην Ελλάδα υπάρχει αυτή η νοοτροπία και λίγο κάπως σε εμποδίζει από το να ακολουθήσεις τον καθαρό δικό σου δρόμο” είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Μουσούλης και πρόσθεσε: "Γύρισα από την Αμερική. Όσα καλά και να σου δώσει, είναι ένας ξένος τόπος, σιγά σιγά ανακάλυψα τα κομμάτια που μου έλειπαν πραγματικά, την αίσθηση να είσαι στο σπίτι σου, κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα".

Αγγελική Νικολούλη: Έγινε 60 και το γιόρτασε στην αγκαλιά του μοναδικού άντρα της ζωής της

Σχετικά με τους γονείς του, ο Κωνσταντίνος Μουσούλης τόνισε: "Έχω μία φιλική σχέση και με τους δύο. Όταν είμαστε έξω υπάρχει μία υγιής συνομιλία, συχνή ή αραιή ανάλογα τον καθένα".

Το αστείο περιστατικό με την Ελένη Μενεγάκη

"Ήμουν 14 ετών, γύρισα από το σχολείο και στο σπίτι ήταν η κυρία Μενεγάκη με ένα συνεργείο για να κάνουν μία συνέντευξη στη μητέρα μου. Ρώτησα πότε θα προβληθεί και το επόμενο που κατάλαβα ήταν ότι ήθελαν να μου πάρουν και μένα συνέντευξη αλλά εγώ δεν ήθελα. Έγινε ένα κυνηγητό μέσα στο σπίτι, δεν ήθελα να κάνω τη συνέντευξη, την έκανα με τα χίλια ζόρια. "Πωπω εσύ και ο Σφακιανάκης με έχετε δυσκολέψει τόσο πολύ σε συνέντευξη" μου είπε η Ελένη Μενεγάκη".

Δείτε όλη τη συνέντευξη

Κωνσταντίνος Μουσούλης: "Στην Αμερική δεν ήμουν ο γιος της Αγγελικής Νικολούλη"

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram.

Read Next

01 Ιουλ 2024

Άντζελα Γκερέκου και Μάγιε Μασκ σε μια συνάντηση "κορυφής"

Η Μάγιε Μασκ και η Άντζελα Γκερέκου, συζήτησαν το θέμα της επανένωσης των Γλυπτών του Παρθενώνα.

01 Ιουλ 2024
Περισσότερα από

News

01 Ιουλ 2024

Βραβεία Ίρις 2024 | Οι πρωταγωνιστές του Maestro, η Τόνια Σωτηροπούλου και η Δήμητρα Ματσούκα ανάμεσα στις παρουσίες που ξεχώρισαν

Με χολιγουντιανό αέρα και σε γιορτινό κλίμα πραγματοποιήθηκε η 15η Τελετή Απονομής των βραβεία Ίρις.

01 Ιουλ 2024
01 Ιουλ 2024

Μάικλ Τζ. Φοξ: Παίζει κιθάρα με τους Goldplay πάνω σε αναπηρικό αμαξίδιο

Εμφάνιση - έκπληξη για τον ηθοποιό στο Φεστιβάλ Glastonbury που τραγούδησαν οι Coldplay.

01 Ιουλ 2024

Η Ελλάδα στην κορυφή των προσβάσιμων προορισμών για ΑμΕΑ παγκοσμίως

Πάνω από 250 παραλίες στην Ελλάδα είναι προσβάσιμες.

01 Ιουλ 2024

Ένας είναι ο Πρωθυπουργός της Μ. Βρετανίας εδώ και 14 χρόνια: ο Λάρι

"Ωχ Θεέ μου, να και ο επόμενος" πρέπει να σκέφτεται ο γατούλης που βλέπει τους Πρωθυπουργούς να πηγαινοέρχονται στην Downing street, που είναι το δικό του σπίτι.

01 Ιουλ 2024
30 Ιουν 2024

Role model: Η Παραστό Χακίμ έφτιαξε σχολεία για τα κορίτσια στο Αφγανιστάν, τα οποία οι Ταλιμπάν έχουν αποκλείσει από την εκπαίδευση

Το 2021 ίδρυσε τα υπόγεια σχολεία "Underground Schools" SRAK και το Online πανεπιστήμιο στο Αφγανιστάν, ώστε να υπάρχει ένα δίκτυο που παρέχει σχολική εκπαίδευση στα κορίτσια που έχουν αποκλειστεί από τη δημόσια εκπαίδευση.

30 Ιουν 2024

Αλέξις Στόουν: Μεταμορφώθηκε σε Μιράντα Πρίστλεϊ και έπεσαν όλα τα φώτα πάνω του

Ο ταλαντούχος Αλέξις Στόουν έχει κάνει κάποιες από τις πιο εντυπωσιακές μεταμφιέσεις των τελευταίων ετών.