ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ράτζουα Αλ Χουσεϊν: Chic λίγο πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο εγγόνι της βασίλισσας Ράνιας

Η σικ εμφάνισή της στα γενέθλια του διαδόχου του θρόνου και συζύγου της, Χουσεΐν Αμπντάλα

rania

Ο Χουσεΐν Αμπντάλα, είναι ο πρωτότοκος γιος της βασίλισσας Ράνιας τη Ιορδανίας, και του βασιλιά της Ιορδανίας, Αμπντάλα Β', και είναι και αυτός που θα διαδεχθεί τον πατέρα του στον θρόνο.

Το 2023 ο Χουσεΐν Αμπντάλα, παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, την αρχιτέκτονα και πλέον πριγκίπισσα, Ράτζουα Αλ Χουσεΐν. Το ζευγάρι παντρεύτηκε την 1η Ιουνίου 2023 στο Παλάτι Ζαχράν. Μετά το γάμο έλαβε τον τίτλο της πριγκίπισσας της Ιορδανίας και όχι της Διαδόχου Πριγκίπισσας καθώς αυτός ο τίτλος δεν υπάρχει στην Ιορδανία.

Στο γάμο παρευρέθηκαν πολλές βασιλικές οικογένειες, καθώς επίσης και ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Γουίλιαμ και Κέιτ. Ήταν ο τελευταίος γάμος στον οποίο πήγε η Κέιτ Μίντλετον, καθώς μετά από κάποιους μήνες, ανακοίνωσε με ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, ότι πάσχει από καρκίνο και πλέον δίνει τη δική της μάχη με τις χημειοθεραπείες.

Με αφορμή λοιπόν τα γενέθλια του πρίγκιπια της Ιορδανίας, Χουσεΐν, που έγινε σήμερα 28 Ιουνίου 30 ετών, η βασίλισσα Ράνια, ανέβασε μια πολύ γλυκιά φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram προκειμένου να ευχηθεί στον γιο της. Η φωτογραφία δείχνει τον πρίγκιπα με την πριγκίπισσα και τη φουσκωμένη κοιλίτσα της λόγω εγκυμοσύνης, και έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα: "Χρόνια πολλά, αγαπημένε μου Χουσεΐν. Ανυπομονώ να δω εσένα και τη Ράτζουα ως γονείς!"

H πριγκίπισσα Ράτζουα επέλεξε να φορέσει ένα maxi εκρού φόρεμα, από ύφασμα jersey, που κοστίζει 860 ευρώ και είναι φτιαγμένο από τον οίκο Rabanne, και το συνδύασε με χρυσά και λευκόχρυσα κοσμήματα, που περιλάμβαναν σκουλαρίκια, δαχτυλίδια και βραχιόλια.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram.

Read Next

01 Ιουλ 2024

Άντζελα Γκερέκου και Μάγιε Μασκ σε μια συνάντηση "κορυφής"

Η Μάγιε Μασκ και η Άντζελα Γκερέκου, συζήτησαν το θέμα της επανένωσης των Γλυπτών του Παρθενώνα.

01 Ιουλ 2024
Περισσότερα από

News

01 Ιουλ 2024

Βραβεία Ίρις 2024 | Οι πρωταγωνιστές του Maestro, η Τόνια Σωτηροπούλου και η Δήμητρα Ματσούκα ανάμεσα στις παρουσίες που ξεχώρισαν

Με χολιγουντιανό αέρα και σε γιορτινό κλίμα πραγματοποιήθηκε η 15η Τελετή Απονομής των βραβεία Ίρις.

01 Ιουλ 2024
01 Ιουλ 2024

Μάικλ Τζ. Φοξ: Παίζει κιθάρα με τους Goldplay πάνω σε αναπηρικό αμαξίδιο

Εμφάνιση - έκπληξη για τον ηθοποιό στο Φεστιβάλ Glastonbury που τραγούδησαν οι Coldplay.

01 Ιουλ 2024

Η Ελλάδα στην κορυφή των προσβάσιμων προορισμών για ΑμΕΑ παγκοσμίως

Πάνω από 250 παραλίες στην Ελλάδα είναι προσβάσιμες.

01 Ιουλ 2024

Ένας είναι ο Πρωθυπουργός της Μ. Βρετανίας εδώ και 14 χρόνια: ο Λάρι

"Ωχ Θεέ μου, να και ο επόμενος" πρέπει να σκέφτεται ο γατούλης που βλέπει τους Πρωθυπουργούς να πηγαινοέρχονται στην Downing street, που είναι το δικό του σπίτι.

01 Ιουλ 2024
30 Ιουν 2024

Role model: Η Παραστό Χακίμ έφτιαξε σχολεία για τα κορίτσια στο Αφγανιστάν, τα οποία οι Ταλιμπάν έχουν αποκλείσει από την εκπαίδευση

Το 2021 ίδρυσε τα υπόγεια σχολεία "Underground Schools" SRAK και το Online πανεπιστήμιο στο Αφγανιστάν, ώστε να υπάρχει ένα δίκτυο που παρέχει σχολική εκπαίδευση στα κορίτσια που έχουν αποκλειστεί από τη δημόσια εκπαίδευση.

30 Ιουν 2024

Αλέξις Στόουν: Μεταμορφώθηκε σε Μιράντα Πρίστλεϊ και έπεσαν όλα τα φώτα πάνω του

Ο ταλαντούχος Αλέξις Στόουν έχει κάνει κάποιες από τις πιο εντυπωσιακές μεταμφιέσεις των τελευταίων ετών.