ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Σοφία Παυλίδου: Η τολμηρή βουτιά στην παγωμένη λίμνη στη Βαυαρία

Από την μαγευτική Γαλλία στην καταπράσινη Βαυαρία, η Σοφία Παυλίδου.

sofia pavlidou NDP

Η αγαπημένη ηθοποιός Σοφία Παυλίδου, επέλεξε να περάσει ένα μέρος τον καλοκαιρινών της διακοπών λίγο πιο εναλλακτικά και εκτός Ελλάδας.

Μαζί με την καλή της φίλη Ειρήνη Κολιδά, τον γιο της και αλλή μια φίλη της, επέλεξε να κάνει ένα μαγικό roadtrip, από την ερωτική Γαλλία στην καταπράσινη Βαυαρία. Μάλιστα φρόντισε να ενημερώσει και το κοινό της στα social media σχετικά με τα μέρη που βρίσκεται κάθε φορά.

Χωρίς δεύτερη σκέψη η ηθοποιός, δε δίστασε να κάνει τη βουτιά της στην παγωμένη λίμνη της Βαυαρίας, και μετά πόζαρε στον φωτογραφικό φακό με το ολόσωμο εμπριμέ μαγιό της και τα μαλλιά της να είναι βρεγμένα από τη βουτιά. Μάλιστα έγραψε στη λεζάντα της: "Ο Ιούλιος μυρίζει φύση ,γυμνά πόδια στο γρασίδι,ηλιοκαμένο δέρμα ,απογευματινές βουτιές στο δροσερό νερό και την ηρεμία της λίμνης! Καλό μήνα να φτιάξουμε!"

Στη συνέχεια του ταξιδιού της επισκέφθηκε το φημισμένο κάστρο Νόισβασταϊν στις Βαυαρικές Άλπεις. Αποθανάτισε τη στιγμή ανεβάζοντας φωτογραφίες και βίντεο από το μέρος που βρίσκεται με την παρέα της.

"Δεν με ενδιέφερε να ξεκινήσω κίνημα #metoo. Δέχτηκα κακοποίηση και αντέδρασα"

"Μία μέρα στο περίφημο κάστρο Νόισβασταϊν στις Βαυαρικές Άλπεις ,που αποτέλεσε και την έμπνευση για το Κάστρο της Ωραίας Κοιμωμένης στην κινηματογραφική ταινία του Ουόλτ Ντίσνεϊ. Κατασκευάστηκε από τον Λουδοβίκο τον Β’ της Βαυαρίας (1845-1886)που ήταν ανηψιός του Όθωνα της Ελλάδος. Έχει μείνει στην ιστορία τόσο για το παρατσούκλι του "ο τρελός Βασιλειας" όσο και για την μανία που είχε με την κατασκευή μεσαιωνικών κάστρων με ανάμεικτους αρχιτεκτονικούς ρυθμούς . Με θεά στις δυο υπέροχες λίμνες ,όπου στη μια απ αυτές βρέθηκε πνιγμένος … Απαγορεύονται οι φωτογραφίες μέσα στα δωμάτια του κάστρου" έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας για να μας κάνει ενημερώσει σχετικά με την ιστορία του κάστρου Νόισβασταϊν.

Στο βιντεάκι που ακολούθησε είναι σα να μας παίρνει μαζί της στο tour που κάνει η ίδια έξω και μέσα από το κάστρο, καθώς και τη θέα που κυριολεκτικά σου κόβει την ανάσα. Με το κίτρινο T-shirt της, το λαδί cargo παντελόνι της και τα sneakers, η Σοφία Παυλίδου μας δείχνει πόσο ωραίες είναι και αυτές οι εναλλακτικές διακοπές μέσα στο καλοκαίρι.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram.

Read Next

08 Ιουλ 2024

Ρίκα Διαλυνά Η μεγάλη διαμάχη με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

"Δε με ζήλεψαν στην Αμερική. Στην Ελλάδα με ζήλευαν" ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Περισσότερα από

News

08 Ιουλ 2024

Μαριάννα Τουμασάτου: "Είναι έντιμος άνθρωπος ο Αλέξης Τσίπρας, μου λείπει"

Άκρως αποκαλυπτική η ηθοποιός, Μαριάννα Τουμασάτου.

08 Ιουλ 2024

Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου: Τρεις παραστάσεις χορού από καταξιωμένους δημιουργούς στην Πειραιώς 260

"TELOS" / Ερμίρα Γκόρο, "SCARED"/ Ηλίας Χατζηγεωργίου και "STRONG BORN"/ Kat Válastur είναι οι 3 παραστάσεις που δεν πρέπει να χάσουμε.

08 Ιουλ 2024

Ο Balmain εμπνέεται από τη Disney και μας συστήνει την νέα συλλογή Lion King

Μια συνεργασία που ξαφνιάζει ευχάριστα παρουσιάζεται στις 8 Ιουλίου.

08 Ιουλ 2024

Τον Μπραντ Πιτ τον είδατε στο Grand Prix;

Ο Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) είναι φανατικός οπαδός της Formula 1 και τώρα βρέθηκε με στολή πιλότου στο Bρετανικό Γκραν Πρι.

08 Ιουλ 2024

Χριστίνα Ψύχα, μήπως τελικά είστε κάπως ρομαντική;

Η ανερχόμενη τραγουδίστρια και συνθέτρια, Χριστίνα Ψύχα, μας μιλά για τον δικό της "Ήλιο" και το δικό της μουσικό ταξίδι.

07 Ιουλ 2024

"The Agency": Ως πρώην πράκτορα της CIA θα απολαύσουμε τον Ρίτσαρντ Γκιρ στη νέα του ταινία

Ο γοητευτικός Ρίτσαρντ Γκιρ επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη.

07 Ιουλ 2024

Έλενα Ακρίτα: Η 69χρονη δημοσιογράφος πιο δροσερή από ποτέ

Η πολιτικός, δημοσιογράφος, σεναριογράφος και συγγραφέας παρευρέθηκε στο αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου για την παγκόσμια πρεμιέρα της "Ιφιγένειας".

07 Ιουλ 2024

Wow: Ο Τζέρεμι Άιρονς θα υποδυθεί τον πατέρα της Τζένιφερ Άνιστον στο "Morning Show"

Μόνο αυτό δεν χρειαζόταν στην ηρωίδα της Τζένιφερ Άνιστον.