ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Πίσω στο χρόνο | H Νόνη Δούνια αγκαλιά με τη νεογέννητη κόρη της - Η 18χρονη σήμερα Ρία Μουρατίδη είναι μία κούκλα

Οι τρυφερές ευχές στην κόρη της Ρία που ενηλικιώθηκε

noni_dounia NDP

Τα 18 της χρόνια έκλεισε η μοναχοκόρη της πρώην βουλευτή Νόνη Δούνια, Ρία, την Πέμπτη 04/07, και η τρυφερή μαμά επέλεξε να της ευχηθεί με τον πιο γλυκό τρόπο.

Η Νόνη Δούνια που έχει χαράξει επίσης μια λαμπρή καριέρα στον χώρο της μόδας τη δεκαετία του '90, σε μια "χρυσή εποχή", όπως χαρακτηρίστηκε, ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου, με τον σύζυγό της Κυριάκο Μουρατίδη τον Ιούλιο του 2004. Βέβαια η γνωριμία τους είχε γίνει δύο χρόνια νωρίτερα, το 2002. Μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον 20χρονο Στάθη και την 18χρονη Ζαφειρία (Ρία).

Η χθεσινή μέρα, ήταν πολύ σημαντική για τη Νόνη Δούνια, αφού μαζί με τα γενέθλια, ήρθε και η ενηλικίωση της κόρης της, η οποία ομολογουμένως έχει γίνει μια κούκλα. Ανέβασε λοιπόν δύο φωτογραφίες. Στην πρώτη απεικονίζεται η Νόνη Δούνια να κρατά στην αγκαλία της τη νεογέννητη Ρία, μια εικόνα που σου αποπνέει μια γαλήνη και μια τρυφερότητα, λες και είναι βγαλμένη από παραμύθι. Στη δεύτερη ανάρτησή της, έβαλε μια φωτογραφία από μια πρόσφατη συνέντευξη που είχαν παραχωρήσει οι δυό τους, δηλώνοντας: "Από τη Ρία έχω μάθει να μην το βάζω κάτω, να είμαι στοχοπροσηλωμένη και να λύνω τις διαφορές μου πριν πέσω στο κρεβάτι". H εικόνα έχει τραβηχτεί από τη φωτογράφο Ολυμπία Κρασαγάκη.

Η ευχητήρια λεζάντα της μαμάς προς την κόρη έγραφε τα εξής: "18 χρόνια γεμάτα με τα πιο δυνατά συναισθήματα. Αγάπη, έμπνευση, ευτυχία, αισιοδοξία, χαρά, ελπίδα, προσμονή, περηφάνια, θαυμασμός, εμπιστοσύνη... μερικά από όλα όσα μου γεννάς από την ημέρα που ήρθες σε αυτό τον κόσμο. Άλλαξες τον δικό μου κόσμο σίγουρα. Άλλαξες εμένα, με έκανες καλύτερο άνθρωπο. Η σχέση μάνας - κόρης πολλές φορές δεν περιγράφεται με λόγια, όπως πολλές φορές ένα βλέμμα αρκεί για να επικοινωνήσουμε. Σήμερα ενηλικιώνεσαι και συγχρόνως ξεκινά ένα ταξίδι εμπειριών, ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία σου, την οποία γράφεις μόνο εσύ. Με κάνεις υπερήφανη καθημερινά με όλα τα μικρά ή μεγάλα κατορθώματά σου και μπροστά μου βλέπω μια γυναίκα από εκείνες που θαυμάζω και που απολαμβάνω να μοιράζομαι τα πάντα. Απόλαυσε κάθε στιγμή, ζήσε τα όλα στο έπακρο και μείνε αυθεντική, μείνε ο εαυτός σου με όλο τον πλούτο της ψυχής σου. Να τα εκατοστήσεις, κόρη μας, Ρία μας"

Ρία Μουρατίδη: Η αποφοίτηση της πανέμορφης κόρης της Νόνης Δούνια

Μάλιστα πριν από λίγες μέρες και συγκεκριμένα στις 21 Ιουνίου, η Ρία αποφοίτησε από το σχολείο της και οι γονείς της, Νόνη και Κυριάκος καθώς και ο αδελφός της Στάθης, ήταν εκεί για να την καμαρώσουν, πλημμυρίζοντάς τη από χαρά και λουλούδια.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram.

Read Next

08 Ιουλ 2024

Ρίκα Διαλυνά Η μεγάλη διαμάχη με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

"Δε με ζήλεψαν στην Αμερική. Στην Ελλάδα με ζήλευαν" ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Περισσότερα από

News

08 Ιουλ 2024

Μαριάννα Τουμασάτου: "Είναι έντιμος άνθρωπος ο Αλέξης Τσίπρας, μου λείπει"

Άκρως αποκαλυπτική η ηθοποιός, Μαριάννα Τουμασάτου.

08 Ιουλ 2024

Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου: Τρεις παραστάσεις χορού από καταξιωμένους δημιουργούς στην Πειραιώς 260

"TELOS" / Ερμίρα Γκόρο, "SCARED"/ Ηλίας Χατζηγεωργίου και "STRONG BORN"/ Kat Válastur είναι οι 3 παραστάσεις που δεν πρέπει να χάσουμε.

08 Ιουλ 2024

Ο Balmain εμπνέεται από τη Disney και μας συστήνει την νέα συλλογή Lion King

Μια συνεργασία που ξαφνιάζει ευχάριστα παρουσιάζεται στις 8 Ιουλίου.

08 Ιουλ 2024

Τον Μπραντ Πιτ τον είδατε στο Grand Prix;

Ο Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) είναι φανατικός οπαδός της Formula 1 και τώρα βρέθηκε με στολή πιλότου στο Bρετανικό Γκραν Πρι.

08 Ιουλ 2024

Χριστίνα Ψύχα, μήπως τελικά είστε κάπως ρομαντική;

Η ανερχόμενη τραγουδίστρια και συνθέτρια, Χριστίνα Ψύχα, μας μιλά για τον δικό της "Ήλιο" και το δικό της μουσικό ταξίδι.

07 Ιουλ 2024

"The Agency": Ως πρώην πράκτορα της CIA θα απολαύσουμε τον Ρίτσαρντ Γκιρ στη νέα του ταινία

Ο γοητευτικός Ρίτσαρντ Γκιρ επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη.

07 Ιουλ 2024

Έλενα Ακρίτα: Η 69χρονη δημοσιογράφος πιο δροσερή από ποτέ

Η πολιτικός, δημοσιογράφος, σεναριογράφος και συγγραφέας παρευρέθηκε στο αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου για την παγκόσμια πρεμιέρα της "Ιφιγένειας".

07 Ιουλ 2024

Wow: Ο Τζέρεμι Άιρονς θα υποδυθεί τον πατέρα της Τζένιφερ Άνιστον στο "Morning Show"

Μόνο αυτό δεν χρειαζόταν στην ηρωίδα της Τζένιφερ Άνιστον.