ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Love is in the air -κυριολεκτικά: Πώς η Μέγκαν και ο Φρέντι ερωτεύτηκαν στο αεροπλάνο

Αν είναι να πάρεις αεροπλάνο, διάβασε αυτή την ιστορία οπωσδήποτε... Γιατί αυτό μπορεί να εξελιχθεί σε ένα υπέροχο first date.

Καθώς η Μέγκαν Μέζα καθόταν στη θέση της στο παράθυρο της πτήσης της από το Λος Άντζελες στο Λονδίνο (είχαν δηλαδή ώρα) τον Απρίλιο του 2022, παρατήρησε έναν πολυ νόστιμο άνδρα να περπατάει στον διάδρομο του αεροπλάνου.

Τον παρατήρησε να τοποθετεί τις βαλίτσες του στο κάθισμα του διαδρόμου και να πασπατεύει την τσάντα του ψάχνοντας κάτι. Τότε ήταν που του έπεσαν κατά λάθος τα AirPods του στο πάτωμα. Βλέποντάς τον να προσπαθεί να τα βρει, η Μέγκαν αποφάσισε να ρισκάρει και να πιάσει κουβέντα.

"Του είπα: "Έι, μου έχουν πέσει κι εμένα τα AirPods μου. Πρέπει να περιμένεις. Όταν απογειωθεί το αεροπλάνο, όλα θα κυλήσουν προς τα πίσω"", είπε η κοπέλα σε συνέντευξή της στο περιοδικό PEOPLE.

"Και εκείνος ήταν κάπως έτσι: "Ω, ευχαριστώ, ευχαριστώ"", προσθέτει. Ήταν η πρώτη φορά που άκουσε τη βρετανική προφορά του.

Η Μέγκαν και ο άνδρας, τον οποίο αργότερα έμαθε ότι τον έλεγαν Φρέντι, συνομίλησαν καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας επιβίβασης. Τελικά, ένας άλλος επιβάτης κάθισε ανάμεσά τους, αλλά τους εμπόδισε αυτό να σταματήσουν την κουβέντα τους.

Μόλις το αεροπλάνο απογειώθηκε, οι δύο τους συνέχισαν να μιλούν για τις οικογένειες, τις φιλίες και τις ζωές τους όσο καλύτερα μπορούσαν πάνω από την κοπέλα που καθόταν ανάμεσά τους. Η Meza ενημέρωσε ακόμη και τη μητέρα της, η οποία καθόταν πιο πίσω στο αεροπλάνο με τον πατέρα της, για τη μοιραία συνάντηση.

"Λίγες ώρες αργότερα, τα φώτα άρχισαν να σβήνουν. Πήραμε το τελευταίο μας ποτήρι κρασί και είπα: "Χάρηκα πολύ για τη γνωριμία και στην υγειά μας για τις επόμενες ώρες αυτής της πτήσης"", θυμάται η Μέγκαν.

Λίγο αργότερα, έβγαλε το βιβλίο της για να διαβάσει, αλλά δεν είχε διαβάσει παρά μόνο μια σελίδα όταν παρατήρησε ότι ο Φρέντι της έδωσε το τηλέφωνό του πάνω από την κοπέλα που κοιμόταν ακόμα στο μεσαίο κάθισμα.

Ο Φρέντι είχε ανοίξει την εφαρμογή με τις σημειώσεις του και είχε πληκτρολογήσει ένα σημείωμα που έλεγε: "Έχεις αγόρι;".

"Στη συνέχεια απάντησα "όχι" με μια χαμογελαστή φατσούλα και του το έστειλα πίσω", θυμάται.

Κατά τη διάρκεια της υπόλοιπης πτήσης, έγραφαν διαρκώς σημειώσεις στο τηλέφωνό του και μάλιστα άλλαξαν θέσεις με τη γυναίκα που βρισκόταν ανάμεσά τους για να καθίσουν επιτέλους ο ένας δίπλα στον άλλον. Αργότερα, όταν το αεροπλάνο προσγειώθηκε, αντάλλαξαν στοιχεία επικοινωνίας, πιστεύοντας ότι δεν θα ξαναβλέπονταν ποτέ.

Αλλά από εκείνο το σημείο και μετά, άρχισαν να στέλνουν μηνύματα και να κάνουν Facetiming κάθε μέρα. Δύο εβδομάδες μετά τη συνάντησή τους, η Μέγκαν αποφάσισε να κλείσει μια πτήση για το Λονδίνο για μια επίσκεψη τον Ιούλιο.

"Είχαμε μιλήσει κατά τη διάρκεια αυτών των συνομιλιών Facetime για να κάνουμε υπεραστικές επαφές, αλλά συνειδητοποιήσαμε ότι ήταν χαζό. Αν μη τι άλλο, αποφασίσαμε ότι ήταν υπέροχο να γνωριστούμε καλύτερα", λέει.

Όταν έφτασε ο Ιούλιος και η κοπέλα πήγε στο Λονδίνο, πέρασε τόσο καλά και συνειδητοποίησε ότι αυτή η σχέση δεν ήταν μια σχέση που θα μπορούσε να αφήσει να χαθεί. Έτσι, εκείνη και ο Φρέντι μίλησαν και αποφάσισαν ότι θα κάνουν την απόσταση να λειτουργήσει.

"Έλεγα ότι είναι κάποιος που πραγματικά απολαμβάνω να περνάω χρόνο μαζί του", λέει. "Τα έχει όλα, είναι ευγενικός, είναι αστείος, είναι γοητευτικός, φροντίζει τους ανθρώπους του, έχει σπουδαίους φίλους, σπουδαία οικογένεια".

"Ναι, είναι χάλια να διατηρείς μια σχέση εξ αποστάσεως, δεν είναι ποτέ εύκολο. Αλλά αισθάνομαι ότι και οι δύο προσπαθήσαμε πολύ και τα καταφέραμε", προσθέτει η κοπέλα.

Τελικά, μετά από δύο χρόνια με πολλές πτήσεις μεταξύ Λονδίνου και Λος Άντζελες, ο Φρέντι της έκανε πρόταση γάμου στο πάρκο που πήγαν στο πρώτο τους ραντεβού.

Μετά τον αρραβώνα τους, δημοσίευσε ένα βίντεο για την ιστορία της αγάπης τους στο TikTok, το οποίο έγινε viral, συγκεντρώνοντας 7 εκατομμύρια προβολές. "Δεν περίμενα ότι θα έπαιρνε τέτοια έκταση", λέει η ίδια.

Τώρα, αναπολώντας την πρώτη τους συζήτηση στο αεροπλάνο, η Μέγκαν λέει πως ούτε σε ένα εκατομμύριο χρόνια δεν φανταζόταν ότι η ιστορία θα εξελισσόταν έτσι.

"Είδα έναν άνδρα που μου φάνηκε πολύ χαριτωμένος και το χρησιμοποίησα ως ευκαιρία για να ζήσω αυτή τη στιγμή του "ναι" σε ένα αεροπλάνο, όπου είναι σαν να μην πρόκειται να τον ξαναδώ ποτέ. Τι έχω να χάσω;" λέει.

Το μόνο που έχουμε είναι να ακολουθήσουμε το παράδειγμά της και να ζούμε την κάθε στιγμή με τόλμη και περιέργεια.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

17 Οκτ 2024
17 Οκτ 2024

Η κόρη του Τσε Γκεβάρα σε συναυλία στον Λυκαβηττό

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη γυναίκα που είχε πατέρα μία από τις σημαντικότερες φυσιογνωμίες του 20ου αιώνα.

Περισσότερα από

News

17 Οκτ 2024

Λίαμ Πέιν: Νεκρός ο πρώην τραγουδιστής των One Direction μετά από πτώση από τον τρίτο όροφο

Μια ώρα πριν γίνει γνωστή η είδηση του θανάτου του, ο Λίαμ Πέιν είχε αναρτήσει ένα βίντεο στα social media.

17 Οκτ 2024

Grey's Anatomy: Η σεναριογράφος της σειράς που προσποιούνταν επί σειρά ετών ότι είχε καρκίνο - Η ιστορία που συγκλόνισε το Χόλιγουντ

Ένα νέο ντοκιμαντέρ με τίτλο "Anatomy of Lies" αφορά την σοκαριστική ιστορία της σεναριογράφου του Grey’s Anatomy που προσποιούνταν ότι είχε καρκίνο.

17 Οκτ 2024

Νίκολα Κόκλαν: "Έχω πλούσιο στήθος, αλλά δεν υπάρχει τίποτα γενναίο σε αυτό"

Η πρωταγωνίστρια του Bridgerton έγινε εξώφυλλο στο περιοδικό "TIME" και μίλησε για το τι σημαίνει να σε βλέπουν ως plus-size ηρωίδα.

17 Οκτ 2024

Liam Payne | Η μητέρα του Harry Styles τον αποχαιρετά με τρεις λέξεις

Liam Payne και Harry Styles υπήρξαν καλοί φίλοι όσο συνεργάζονταν στους One Direction με τη σχέση τους να διατηρείται και μετά τη διάλυση του boyband.

17 Οκτ 2024

30 χρόνια πριν: Όταν η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη ήταν ζευγάρι με τον Αλέκο Συσσοβίτη

Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και ο Αλέκος Συσσοβίτης έζησαν έναν μεγάλο έρωτα

17 Οκτ 2024

Πρίγκιπας William | Ο πραγματικός λόγος που δεν φοράει τη βέρα του

Ο πρίγκιπας William δεν είναι το μοναδικό μέλος βασιλικής οικογένειας που εμφανίζεται χωρίς το δαχτυλίδι του γάμου του.

17 Οκτ 2024

Βασίλισσα Ελισάβετ | Κράτησε 75 χρόνια στην τσάντα της ένα δώρο από τον πρίγκιπα Φίλιππο

Η βασίλισσα Ελισάβετ αποδείκνυε την αφοσίωσή της στον σύζυγό της με πολλούς τρόπους.

17 Οκτ 2024

Kate Middleton | Οι μυστικοί κώδικες για να πειθαρχούν τα παιδιά της

Διακριτικό αλλά αποτελεσματικό χαρακτηρίζουν οι royal exprerts τον τρόπο που ακολουθεί η Kate Middleton.

17 Οκτ 2024

Sebastian Stan: "Ο Tom Cruise δεν είναι φυσιολογικό άτομο"

Για τον ρόλο του Donald Trump αλλά και τη νέα του ταινία μίλησε ο Sebastian Stan. Γιατί όμως αναφέρθηκε στον συνάδελφό του;

17 Οκτ 2024

Liam Payne | Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 31 ετών ο τραγουδιστής και πρώην μέλος των One Direction

Ο τραγικός τρόπος με τον οποίο βρέθηκε νεκρός ο Βρετανός καλλιτέχνης.