ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ο εγγονός του Ντίνου Ηλιόπουλου έχει κληρονομήσει τη φινέτσα του

Ο Ντίνος Πικροδημήτρης, ακολούθησε πιστά τα χνάρια του παππού του.

Ο εμβληματικός Ντίνος Ηλιόπουλος, θεωρήθηκε ένας από τους μεγαλύτερους εκπροσώπους του ελληνικού θεάτρου και κινηματογράφου, και ένας από τους καλύτερους κωμικούς ηθοποιούς, αφήνοντας μεγάλη παρακαταθήκη πίσω του.

Το 1963, ο Ντίνος Ηλιόπουλος, ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου, με την πανέμορφη σύζυγό του, και αυστριακής καταγωγής, Χίλντεγκαρντ Βίτσερ και λίγο χρόνια αργότερα απέκτησαν μαζί δύο κόρες, την Χίλντα και την Εβίτα. Πριν φύγει από τη ζωή, τον Ιούνιο του 2001, ο "τεράστιος" ηθοποιός, καθώς ήταν λάτρης του γυναικείου φύλου, είχε ζητήσει στο μνήμα του να υπάρχει μια πλάκα που να αναγράφει: "Με συγχωρείτε κυρίες μου, που δεν μπορώ να σηκωθώ".

Διαβάστε Επίσης

"Ο εγγονός του Ντίνου Ηλιόπουλου"

Ο μικρότερή του κόρη, η Χίλντα Ηλιοπούλου, απέκτησε με τον σύζυγό της, έναν γιο, τον Ντίνο Πικροδημήτρη, ο οποίος ακολούθησε πιστά τα χνάρια της μητέρας του στην ηθοποιία και τα χνάρια του παππού του. Μάλιστα, η Χίλντα για να τιμήσει τον πατέρα της, έδωσε το όνομα του στο γιο της.

Χαρακτηριστικό του Ντίνου Ηλιόπουλου, ήταν η σεμνότητα, η ευγένεια και η φινετσάτη προσωπικότητά του με ευρωπαϊκό αέρα και καλλιέργεια, ακριβώς ότι έχει κληρονομήσει και ο εγγονός του.

Σπάνια εμφάνιση για τις κόρες του Ντίνου Ηλιόπουλου

Η συμμετοχή του Ντίνου Πικροδημήτρη στις "Ψυχοκόρες"

Ο Ντίνος Πικροδημήτρης, έλαβε μέρος στην αγαπημένη δραματική σειρά του Ant1, "Ψυχοκόρες", που το φινάλε δόθηκε την Πέμπτη 11/07, συγκεντρώνοντας ένα υψηλό ποσοστό στην τηλεθέαση. Ο 19χρονος ηθοποιός κάνει τον πρώτα του βήματα στην υποκριτική, και φέτος τον απολαύσαμε μέσα από τον ρόλο του "Ιάκωβου", που ήταν ο αγαπημένος και αδελφικός φίλος του Ερμή Στρατή, τον οποίο είχε μπλέξει σε μια εγκληματική οργάνωση με αποτέλεσμα να τον σκοτώσουν.

Ο Δημήτρης είναι φοιτητής στο τμήμα Διεθνών Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών, και το διάστημα που έκανε τα γυρίσματα για τις "Ψυχοκόρες", έδινε και Πανελλήνιες. Μάλιστα, πήρε τον ρόλο μέσω του casting director Μάξιμο Καρρά χωρίς να γνωρίζουν ποιος είναι ο παππούς του και η μητέρα του. Αν και νεαρός στην ηλικία, ο Ντίνος Πικροδημήτρης έχει χαρίσει τη φωνή του σε πολλούς ήρωες κινουμένων σχεδίων.

Η μητέρα του Χίλντα, είχε κάνει μια δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, ως περήφανη μαμά, που απεικονίζει τον Ντίνο, ως Ιάκωβο, σε μια σκηνή από τις "Ψυχοκόρες", γράφοντας χαρακτηριστικά από κάτω: "Ω, ναι!!! Ο Ντίνος!!!ψυχοκορες #ιακωβος #proudmama".

Διαβάστε Επίσης

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram.

Read Next

Περισσότερα από

News

07 Σεπ 2024

Φεστιβάλ Βενείας 2024: Γιατί ο Χοακίν Φίνιξ εμφανίστκε με την μεγάλη του αδελφή και όχι με τη Ρούνι Μάρα

Ο Χοακίν Φίνιξ στην πρεμιέρα του "Joker: Folie à Deux" πόζαρε δίπλα στην αγαπημένη του αδερφή.

07 Σεπ 2024

Κάρεν Μπλίξεν: Η συναρπαστική ζωή της γυναίκας που έγραψε το "Πέρα από την Αφρική"

Η Μπλίξεν διεκδίκησε το δικαίωμα να γίνει συγγραφέας της δεκαετία του '30, όταν οι γυναίκες δεν έγραφαν σχεδόν ούτε καν σε περιοδικά.

07 Σεπ 2024

Μελάνια Τραμπ: "Το βιβλίο μου είναι ένα βαθιά προσωπικό και στοχαστικό ταξίδι"

H πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ, δίνει μία πρώτη γεύση από τα απομνημονεύματά της με τίτλο "Melania".

07 Σεπ 2024

Σωτήρης Κοντιζάς: Τίτλοι τέλους για τον διάσημο σεφ και κριτή

Με μια λιτή ανακοίνωση στο Instagram ο Σωτήρης Κοντιζάς, μας λέει τι συμβαίνει.

07 Σεπ 2024

H μυθιστορηματική ζωή της Λι Μίλερ: μοντέλο, μούσα, φωτογράφος, πολεμική ανταποκρίτρια, ερωμένη

Μια συναρπαστική γυναίκα με μια συναρπαστική ζωή. Τώρα αναμένουμε την ταινία για τη ζωή της με πρωταγωνίστρια την Κέιτ Γουίνσλετ.

07 Σεπ 2024

Τι συμβαίνει με την Adele και απέρριψε συναυλίες 200 εκατομμυρίων;

O λόγος είναι πολύ σημαντικός για την ίδια.

06 Σεπ 2024

Η εικόνα της πριγκίπισσας της Ουαλίας να πηγαίνει τα παιδιά της στο σχολείο κάνει το γύρο του διαδικτύου

Η περιπέτεια της υγείας της Kέιτ Μίντλετον έχει συγκλονίσει όλο τον κόσμο και εκατομμύρια θαυμαστές της εύχονται να ξεπεράσει το πρόβλημα της υγείας της και να επιστρέψει στην καθημερινότητά της.