ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Δρ. Ρουθ: Οι 15 χρυσές συμβουλές της για... αναπάντεχη απόλαυση - Η κορυφαία σεξολόγος που απενοχοποίησε τους Αμερικανούς

Οι πολύτιμες συμβουλές της Δρ. Ρουθ δεν βρίσκονται μες στο ραντάρ σου... Η διάσημη σεξολόγος με τις έξυπνες και ευφάνταστες ιδέες που θα εμπλουτίσουν την ερωτική μας ζωή.

Η Ρουθ Γουεστχάιμερ, η ψυχολόγος "Δρ Ρουθ" έμελλε να γίνει η πιο διάσημι σύμβουλος σεξ στην Αμερική απενοχοποιώντας την αμερικάνικη κοινωνία. Έσπασε τα ταμπού με τις αστείες ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές της που διασκέδαζαν και επιμόρφωναν το κοινό. Η Δρ. Ρουθ έφυγε πρόσφατα από τη ζωή σε ηλικία 96 ετών έχοντας ζήσει μια πλούσια ζωή, με πολλές επιτυχίες και μάλλον πολύ και καλό σεξ. Δεν έχουμε παρά να ακολουθήσουμε τις συμβουλές της.

Οι χρυσές συμβουλές της "Δρ. Ρουθ"

1. Οι άνθρωποι δεν είναι σιαμαία. Δεν θέλουν να κάνουν σεξ, ή την ίδια ποσότητα σεξ, την ίδια στιγμή. Το σημαντικό είναι ότι ένα ζευγάρι προσαρμόζεται σε αυτό.

2. Προτείνω στους ανθρώπους να κάνουν σεξ πριν βγουν για φαγητό.

3. Πολλοί άνθρωποι ζηλεύουν τους φανταστικούς εραστές του συντρόφου τους. Αυτό είναι ένα μεγάλο λάθος. Μετά από χρόνια κοινής ζωής, πολλοί άνθρωποι χρειάζονται τη φαντασίωση για να διεγείρονται επαρκώς για σεξ... με τον σύντροφό τους!

4. Αν αγχώνεστε για το αν θα έχετε οργασμό, δεν θα απολαμβάνετε τόσο πολύ την υπόλοιπη ερωτική συνεύρεση. Κινδυνεύετε να χάσετε την εμπειρία.

5. Δεν χρειάζεται να μοιράζεστε τις φαντασιώσεις σας. Αν κάνετε σεξ με τη σύντροφό σας και η γυναίκα σκέφτεται μια ολόκληρη ομάδα ποδοσφαίρου στο κρεβάτι μαζί της, δεν πειράζει, μπορείτε να κρατήστε το στόμα σας κλειστό.

6. Η σεξουαλική σας ζωή δεν υποτίθεται ότι πρέπει να σταματήσει μόνο και μόνο επειδή έχετε φτάσει σε μια ορισμένη ηλικία.

7. Άντρες, θέλετε πιο δυνατό σπέρμα; Να τρώτε καρύδια.

8. Φτιάξτε τις δικές σας πιπεράτες στιγμές: Γιατί δεν δοκιμάζετε ένα onion ring περασμένο σε ένα πέος σε στύση!

9. Αφήστε κάτω τα κινητά και τις οθόνες και γνωριστείτε μεταξύ σας.

10. Μια καλή σεξουαλική εμπειρία χρειάζεται χρόνο: τόσο για τη διέγερση όσο και για τις αγκαλιές και τα φιλιά μετά το σεξ. Το afterplay είναι μέρος της φάσης διέγερσης για την επόμενη συνάντηση.

11. Όσο περισσότερο κάνουν σεξ οι γυναίκες, τόσο λιγότερο σοβαρά θα είναι τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης που σχετίζονται με την καλή σεξουαλική λειτουργία.

12. Στα γηροκομεία, θα ήθελα να βεβαιωθώ ότι υπάρχει ένα δωμάτιο για ερωτικά ραντεβού, με μια πινακίδα όπως σε ένα ξενοδοχείο που να λέει "Μην ενοχλείτε". Υπάρχει ανάγκη για χάδια και αγκαλιές σε κάθε ηλικία.

13. Παρουσιάστε το σώμα σας μπροστά στο σύντροφό σας, επιδείξτε το, προσπαθήστε να νιώσετε καλά με αυτό.

14. Είστε σε επαγγελματικό ταξίδι, βγαίνετε για φαγητό με έναν συνάδελφο, πίνετε πολύ ο καθένας σας... και καταλήγετε να κάνετε σεξ, παρόλο που είστε και οι δύο παντρεμένοι. Δεν έχετε αισθήματα για αυτό το άτομο, μετανιώνετε και οι δύο για ό,τι συνέβη και υπόσχεστε στον εαυτό σας ότι δεν θα αφήσετε ποτέ να ξανασυμβεί κάτι τέτοιο. Θα το πείτε στο σύζυγό σας; Εγώ λέω όχι. Ανεξάρτητα από το πόσο καλά θα δεχτεί ο σύζυγός σας αυτή την είδηση, θα αφήσει σημάδι στη σχέση σας.

15. Οι ηλικιωμένοι πρέπει να είναι σεξουαλικά εγγράμματοι. Όχι σεξ το βράδυ όταν είναι κουρασμένοι. Ο καλύτερος τρόπος για να ασχοληθούν οι ηλικιωμένοι με το σεξ είναι μετά από έναν καλό υπνάκο.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

Περισσότερα από

News

07 Σεπ 2024

Φεστιβάλ Βενείας 2024: Γιατί ο Χοακίν Φίνιξ εμφανίστκε με την μεγάλη του αδελφή και όχι με τη Ρούνι Μάρα

Ο Χοακίν Φίνιξ στην πρεμιέρα του "Joker: Folie à Deux" πόζαρε δίπλα στην αγαπημένη του αδερφή.

07 Σεπ 2024

Κάρεν Μπλίξεν: Η συναρπαστική ζωή της γυναίκας που έγραψε το "Πέρα από την Αφρική"

Η Μπλίξεν διεκδίκησε το δικαίωμα να γίνει συγγραφέας της δεκαετία του '30, όταν οι γυναίκες δεν έγραφαν σχεδόν ούτε καν σε περιοδικά.

07 Σεπ 2024

Μελάνια Τραμπ: "Το βιβλίο μου είναι ένα βαθιά προσωπικό και στοχαστικό ταξίδι"

H πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ, δίνει μία πρώτη γεύση από τα απομνημονεύματά της με τίτλο "Melania".

07 Σεπ 2024

Σωτήρης Κοντιζάς: Τίτλοι τέλους για τον διάσημο σεφ και κριτή

Με μια λιτή ανακοίνωση στο Instagram ο Σωτήρης Κοντιζάς, μας λέει τι συμβαίνει.

07 Σεπ 2024

H μυθιστορηματική ζωή της Λι Μίλερ: μοντέλο, μούσα, φωτογράφος, πολεμική ανταποκρίτρια, ερωμένη

Μια συναρπαστική γυναίκα με μια συναρπαστική ζωή. Τώρα αναμένουμε την ταινία για τη ζωή της με πρωταγωνίστρια την Κέιτ Γουίνσλετ.

07 Σεπ 2024

Τι συμβαίνει με την Adele και απέρριψε συναυλίες 200 εκατομμυρίων;

O λόγος είναι πολύ σημαντικός για την ίδια.

06 Σεπ 2024

Η εικόνα της πριγκίπισσας της Ουαλίας να πηγαίνει τα παιδιά της στο σχολείο κάνει το γύρο του διαδικτύου

Η περιπέτεια της υγείας της Kέιτ Μίντλετον έχει συγκλονίσει όλο τον κόσμο και εκατομμύρια θαυμαστές της εύχονται να ξεπεράσει το πρόβλημα της υγείας της και να επιστρέψει στην καθημερινότητά της.