ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Πρεμιέρα για το Emily in Paris... 4: Ερωτικά τρίγωνα, διλήμματα και βέβαια Μόδα

Η Emily συνεχίζει την αναζήτησή του έρωτα και της ταυτότητας της στο Παρίσι. Με ποιον τελικά θα προχωρήσει; Με τον Άλφι ή τον Γκαμπριέλ; Πότε θα δούμε τα πρώτα επεισόδια.

Emily in Paris, 4

Τα προβλήματά της να είχαμε. Εντάξει άλλοι είμαστε φαν της Emily in Paris, άλλοι είμαστε φαν της Emily The Strange. Ακόμα και οι δεύτεροι όμως, θα το αφήσουμε την σειρά να παίζει ακόμα και ως background στο σαλόνι, γιατί δείχνει το Παρίσι (που φέτος έχει την τιμητική του- θες Ολυμπιακούς; Θες εκλογές; Θες Emily in Paris;) και υπέροχα ρούχα, ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Είναι ένα guilty pleasure- ακόμα και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει παραδεχθεί ότι το βλέπει.

Τώρα κυκλοφόρησε το τρέλειρ της τέταρτης σεζόν- με την Emily να καταδύεται ακόμα πιο βαθιά στο δίλημμά της μεταξύ του Άλφι και του Γκαμπριέλ, του σεφ που έχει κερδίσει τις καρδιές μας. Ή μήπως το μέλλον της τελικά θα πρέπει να μην έχει κανέναν από τους δύο ως πρωταγωνιστή;

Πού είχαμε μείνει;

Ο προηγούμενος κύκλος έκλεισε με την Καμίλ να δίνει τέλος στη σχέση της με τον Γκαμπριέλ, τον οποίο αρνήθηκε να παντρευτεί την τελευταία στιγμή, λόγω των αισθημάτων που τρέφει για τη Λίλι. Η Μίντι ενώθηκε και πάλι με την μπάντα της για να πάρουν μέρος στη... Eurovision, ενώ η Σιλβί ναζωπύρωσε επίσης το ειδύλλιό της με τον σύζυγό της, Λοράντ.

Τι θα δούμε αυτή τη σεζόν

Η επίσημη σύνοψη αναφέρει για την 4η σεζόν πως: "Η Έμιλι έχει έντονα συναισθήματα για δύο άνδρες, αλλά ο Γκάμπριελ βρίσκεται στα πρόθυρα να γίνει πατέρας και οι χειρότεροι φόβοι του πρώην φίλου της Άλφι (Lucien Laviscount) για εκείνη και τον Γκάμπριελ έχουν επιβεβαιωθεί. Δυστυχώς, η χημεία της Έμιλι και του Γκάμπριελ είναι αδιαμφισβήτητη καθώς εργάζονται μαζί για να κατακτήσουν ένα αστέρι Michelin, αλλά δύο μεγάλα μυστικά απειλούν να ανατρέψουν όλα όσα ονειρεύτηκαν. Εν τω μεταξύ, στη δουλειά, η Σιλβί αναγκάζεται να αντιμετωπίσει ένα ακανθώδες δίλημμα από το παρελθόν της για χάρη του γάμου της, καθώς η ομάδα του Agence Grateau θα δει αλλαγές στο προσωπικό. Από την άλλη η Μίντι και η μπάντα της ξεμένουν από χρήματα για την προετοιμασία της Eurovision".

Τα πρώτα επεισόδια είναι διαθέσιμα στο Netflix από τις 15 Αυγούστου και τα επόμενα στις 12 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

Περισσότερα από

News

07 Σεπ 2024

Φεστιβάλ Βενείας 2024: Γιατί ο Χοακίν Φίνιξ εμφανίστκε με την μεγάλη του αδελφή και όχι με τη Ρούνι Μάρα

Ο Χοακίν Φίνιξ στην πρεμιέρα του "Joker: Folie à Deux" πόζαρε δίπλα στην αγαπημένη του αδερφή.

07 Σεπ 2024

Κάρεν Μπλίξεν: Η συναρπαστική ζωή της γυναίκας που έγραψε το "Πέρα από την Αφρική"

Η Μπλίξεν διεκδίκησε το δικαίωμα να γίνει συγγραφέας της δεκαετία του '30, όταν οι γυναίκες δεν έγραφαν σχεδόν ούτε καν σε περιοδικά.

07 Σεπ 2024

Μελάνια Τραμπ: "Το βιβλίο μου είναι ένα βαθιά προσωπικό και στοχαστικό ταξίδι"

H πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ, δίνει μία πρώτη γεύση από τα απομνημονεύματά της με τίτλο "Melania".

07 Σεπ 2024

Σωτήρης Κοντιζάς: Τίτλοι τέλους για τον διάσημο σεφ και κριτή

Με μια λιτή ανακοίνωση στο Instagram ο Σωτήρης Κοντιζάς, μας λέει τι συμβαίνει.

07 Σεπ 2024

H μυθιστορηματική ζωή της Λι Μίλερ: μοντέλο, μούσα, φωτογράφος, πολεμική ανταποκρίτρια, ερωμένη

Μια συναρπαστική γυναίκα με μια συναρπαστική ζωή. Τώρα αναμένουμε την ταινία για τη ζωή της με πρωταγωνίστρια την Κέιτ Γουίνσλετ.

07 Σεπ 2024

Τι συμβαίνει με την Adele και απέρριψε συναυλίες 200 εκατομμυρίων;

O λόγος είναι πολύ σημαντικός για την ίδια.

06 Σεπ 2024

Η εικόνα της πριγκίπισσας της Ουαλίας να πηγαίνει τα παιδιά της στο σχολείο κάνει το γύρο του διαδικτύου

Η περιπέτεια της υγείας της Kέιτ Μίντλετον έχει συγκλονίσει όλο τον κόσμο και εκατομμύρια θαυμαστές της εύχονται να ξεπεράσει το πρόβλημα της υγείας της και να επιστρέψει στην καθημερινότητά της.