ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Πρεμιέρα για το Emily in Paris... 4: Ερωτικά τρίγωνα, διλήμματα και βέβαια Μόδα

Η Emily συνεχίζει την αναζήτησή του έρωτα και της ταυτότητας της στο Παρίσι. Με ποιον τελικά θα προχωρήσει; Με τον Άλφι ή τον Γκαμπριέλ; Πότε θα δούμε τα πρώτα επεισόδια.

Emily in Paris, 4

Τα προβλήματά της να είχαμε. Εντάξει άλλοι είμαστε φαν της Emily in Paris, άλλοι είμαστε φαν της Emily The Strange. Ακόμα και οι δεύτεροι όμως, θα το αφήσουμε την σειρά να παίζει ακόμα και ως background στο σαλόνι, γιατί δείχνει το Παρίσι (που φέτος έχει την τιμητική του- θες Ολυμπιακούς; Θες εκλογές; Θες Emily in Paris;) και υπέροχα ρούχα, ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Είναι ένα guilty pleasure- ακόμα και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει παραδεχθεί ότι το βλέπει.

Τώρα κυκλοφόρησε το τρέλειρ της τέταρτης σεζόν- με την Emily να καταδύεται ακόμα πιο βαθιά στο δίλημμά της μεταξύ του Άλφι και του Γκαμπριέλ, του σεφ που έχει κερδίσει τις καρδιές μας. Ή μήπως το μέλλον της τελικά θα πρέπει να μην έχει κανέναν από τους δύο ως πρωταγωνιστή;

Πού είχαμε μείνει;

Ο προηγούμενος κύκλος έκλεισε με την Καμίλ να δίνει τέλος στη σχέση της με τον Γκαμπριέλ, τον οποίο αρνήθηκε να παντρευτεί την τελευταία στιγμή, λόγω των αισθημάτων που τρέφει για τη Λίλι. Η Μίντι ενώθηκε και πάλι με την μπάντα της για να πάρουν μέρος στη... Eurovision, ενώ η Σιλβί ναζωπύρωσε επίσης το ειδύλλιό της με τον σύζυγό της, Λοράντ.

Τι θα δούμε αυτή τη σεζόν

Η επίσημη σύνοψη αναφέρει για την 4η σεζόν πως: "Η Έμιλι έχει έντονα συναισθήματα για δύο άνδρες, αλλά ο Γκάμπριελ βρίσκεται στα πρόθυρα να γίνει πατέρας και οι χειρότεροι φόβοι του πρώην φίλου της Άλφι (Lucien Laviscount) για εκείνη και τον Γκάμπριελ έχουν επιβεβαιωθεί. Δυστυχώς, η χημεία της Έμιλι και του Γκάμπριελ είναι αδιαμφισβήτητη καθώς εργάζονται μαζί για να κατακτήσουν ένα αστέρι Michelin, αλλά δύο μεγάλα μυστικά απειλούν να ανατρέψουν όλα όσα ονειρεύτηκαν. Εν τω μεταξύ, στη δουλειά, η Σιλβί αναγκάζεται να αντιμετωπίσει ένα ακανθώδες δίλημμα από το παρελθόν της για χάρη του γάμου της, καθώς η ομάδα του Agence Grateau θα δει αλλαγές στο προσωπικό. Από την άλλη η Μίντι και η μπάντα της ξεμένουν από χρήματα για την προετοιμασία της Eurovision".

Τα πρώτα επεισόδια είναι διαθέσιμα στο Netflix από τις 15 Αυγούστου και τα επόμενα στις 12 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

16 Σεπ 2024

Κιάρα Μαστρογιάννι: H μοναχοκόρη δύο θρύλων του σινεμά είναι η νέα μούσα του οίκου Celine

Η 52χρονη Κιάρα Μαστρογιάννι είναι καρπός του έρωτα και μοναχοκόρη δύο θρύλων του σινεμά, της Κατρίν Ντενέβ και του Μαρτσέλλο Μαστρογιάννι.

Περισσότερα από

News

16 Σεπ 2024

Άβα Γαλανοπούλου: Η 57χρονη ηθοποιός χαμογελά ξανά από καιρό

Η σπάνια εμφάνιση της ηθοποιού που αγαπήσαμε μέσα από τις κωμικές σειρές της τηλεόρασης

16 Σεπ 2024
16 Σεπ 2024

Ελευθερία Ντεκώ: Ποια είναι γυναίκα,που θα "φωτίσει" σήμερα το ναό του ιερού του Ποσειδώνα στο Σούνιο;

Σήμερα πραγματοποιείται η νέα φωταγώγηση του ιερού του Ποσειδώνα στο Σούνιο παρουσία του πρωθυπουργού. Και την φωταγώγηση ανέλαβε η διεθνώς αναγνωρισμένη πρωτοπόρος της τέχνης του φωτισμού, Ελευθερία Ντεκώ.

16 Σεπ 2024

Nτίνος Καρύδης: Η αδημοσίευτη φωτογραφία με την κόρη του Σμαράγδα

Ο σπουδαίος ηθοποιός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών.

16 Σεπ 2024
16 Σεπ 2024

Έφυγε από τη ζωή την Κυριακή ο Ντίνος Καρύδης- Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη

Σε ηλικία 85 ετών έφυγε από τη ζωή την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου ο Ντίνος Καρύδης.

15 Σεπ 2024

Η Mαρί Σαντάλ: Καλεσμένη σε δείπνο στο Λονδίνο - Κλασική και chic

Η Mαρί Σαντάλ μοιράζει το χρόνο ανάμεσα στο Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη και την Ελλάδα