ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η Ελληνική αποστολή πέταξε σήμερα για Παρίσι- Καλή επιτυχία Ελλάδα!

To dream team της Ελλάδας αναχώρησε από το Ελευθέριος Βενιζέλος για Γαλλία και όλοι φωνάζουμε: Atoutaler!

"Θα δώσω την καρδικά και την ψυχή μου στον αγωνιστικό χώρο κι ελπίζω να πάνε όλα καλά" δήλωσε ο Μανώλης Καραλής, ο "Μανόλο" μας, στο αεροδρόμιο, λίγο πριν την αναχώρηση της ολυμπιακής αποστολής για Παρίσι.

Ευδιάθετοι και χαμογελαστοί φάνηκαν οι αθλητές της TEAM HELLAS δύο μέρες μόλις πριν την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων.

Στην αποστολή που πέταξε σήμερα το πρωί βρίσκονται οι Εθνικές ομάδες πόλο ανδρών και γυναικών, oι κολυμβητές και κολυμβήτριες Άννα Ντουντουνάκη, Νόρα Δράκου, Γεωργία Δαμασιώτη, Απόστολος Χρήστου, Στέργιος Μπίλας, Βαγγέλης Μακρυγιάννης, Δημήτρης Μάρκος, Απόστολος Παπαστάμος, Απόστολος Σίσκος, Ανδρέας Βαζαίος, Κωνσταντίνος Εγγλεζάκης, Κωνσταντίνος Στάμου, Ευάγγελος-Εφραίμ Ντούμας, Οδυσσέας Μελαδίνης, Παναγιώτης Μπολάνος και Κρίστιαν Γκολομέεβ, καθώς και από την καλλιτεχνική κολύμβηση, η Ευαγγελία Πλατανιώτη και η Σοφία Μαλκογεώργου.

Επίσης, οι αθλητές του στίβου, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, Εμμανουήλ Καραλής, Αριάδνη Αδαμοπούλου και Ελένη Πόλακ, οι οποίοι δεν είχαν αναχωρήσει τις προηγούμενες ημέρες με την αποστολή του ΣΕΓΑΣ. Ο Μίλτος Τεντόγλου βρίσκεται ήδη εκεί. Ερωτηθείς ο Καραλής για τον φίλο του είπε με χιούμορ: "Έχει πάει πιο νωρίς για να κερδίσει το στοίχημα να κάνει καλύτερη προετοιμασία" είπε γελώντας.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η Ελληνική αποστολή πέταξε σήμερα για Παρίσι- Καλή επιτυχία Ελλάδα!

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής (μαζί με τον Γιάννη Αντεντοκούμπο) δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ: "Είμαι πολύ συγκινημένη και χαρούμενη" δήλωσε η αθλήτρια μιλώντας για την τελετή έναρξη. "Θα διασχίσουμε τον Σηκουάνα, το σενάριο (της τελετής έναρξης) είναι πολύ διαφορετικό, είναι φαναστικό και ανυπομονώ". Στην ερώτηση ποια ευχή της έδωσε η μητέρα της για τους Αγώνες, εκείνη απάντησε: "δεν μού έδωσε ευχή, γιατί έρχεται μαζί μου, όπως όλη η οικογένειά μου". Πρόσθεσε επίσης ότι νιώθει πολύ καλά, έχει κάνει σωστή προετοιμασία και πως θέλει να κάνει έναν πολύ καλό αγώνα.

Στην αποστολή που αναχώρησε σήμερα βρίσκονται επίσης η Ελισάβετ Τελτσίδου, ο Θοδωρής Τσελίδης από το τζούντο και η Δώρα Γκουντούρα από την ξιφασκία. Μαζί τους ταξιδεύουν και οι προπονητές και οι συνοδοί των αθλητών, καθώς και ο Αρχηγός Αποστολής, κ. Πέτρος Συναδινός μαζί με τον Υπαρχηγό κ. Ιάκωβο Φιλιππούση.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

16 Σεπ 2024

Κιάρα Μαστρογιάννι: H μοναχοκόρη δύο θρύλων του σινεμά είναι η νέα μούσα του οίκου Celine

Η 52χρονη Κιάρα Μαστρογιάννι είναι καρπός του έρωτα και μοναχοκόρη δύο θρύλων του σινεμά, της Κατρίν Ντενέβ και του Μαρτσέλλο Μαστρογιάννι.

Περισσότερα από

News

16 Σεπ 2024

Άβα Γαλανοπούλου: Η 57χρονη ηθοποιός χαμογελά ξανά από καιρό

Η σπάνια εμφάνιση της ηθοποιού που αγαπήσαμε μέσα από τις κωμικές σειρές της τηλεόρασης

16 Σεπ 2024
16 Σεπ 2024

Ελευθερία Ντεκώ: Ποια είναι γυναίκα,που θα "φωτίσει" σήμερα το ναό του ιερού του Ποσειδώνα στο Σούνιο;

Σήμερα πραγματοποιείται η νέα φωταγώγηση του ιερού του Ποσειδώνα στο Σούνιο παρουσία του πρωθυπουργού. Και την φωταγώγηση ανέλαβε η διεθνώς αναγνωρισμένη πρωτοπόρος της τέχνης του φωτισμού, Ελευθερία Ντεκώ.

16 Σεπ 2024

Nτίνος Καρύδης: Η αδημοσίευτη φωτογραφία με την κόρη του Σμαράγδα

Ο σπουδαίος ηθοποιός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών.

16 Σεπ 2024
16 Σεπ 2024

Έφυγε από τη ζωή την Κυριακή ο Ντίνος Καρύδης- Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη

Σε ηλικία 85 ετών έφυγε από τη ζωή την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου ο Ντίνος Καρύδης.

15 Σεπ 2024

Η Mαρί Σαντάλ: Καλεσμένη σε δείπνο στο Λονδίνο - Κλασική και chic

Η Mαρί Σαντάλ μοιράζει το χρόνο ανάμεσα στο Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη και την Ελλάδα