ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

H εντυπωσιακή και αντισυμβατική εμφάνιση της Θέμιδας Μπαζάκα στο Προεδρικό Μέγαρο

Άκρως καλοκαιρινή και αέρινη!

θεμις μπαζακα NDP

Δεξίωση πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 24 Ιουλίου, στο Προεδρικό Μέγαρο για την επέτειο 50 χρόνων από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Ελλάδα. Το Προεδρικό Μέγαρο "πλημμύρισε" από κόσμο, προκειμένου να γιορτάσουν όλοι μαζί τη σημαντική αυτή μέρα για τη χώρα μας.

Η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, που εκφώνησε μια μεστή ομιλία, υποδέχθηκε στον κήπο τους προσκεκλημένους της, που ήταν από τον χώρο της πολιτικής, των τεχνών, του πολιτισμού και του αθλητισμού.

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν και η ηθοποιός Θέμις Μπαζάκα, η οποία έφτασε συνοδευόμενη από τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, Ορέστη Ανδρεαδάκη.

Η ηθοποιός επέλεξε λοιπόν να φορέσει μια αέρινη εκρού σατέν πουκαμίσα, η οποία είχε ένα αρκετά βαθύ V ντεκολτέ, την οποία συνδύασε άψογα με μια μπλε-τιρκουάζ υφασμάτινη παντελόνα. Τις έξτρα στιλιστικές πινελιές, τις έδωσε με τα silver τακούνια της και διακριτικά παντατίφ. Το σύνολο ολοκλήρωσε μια μαύρη μικρή τσάντα ώμου.

Η Θέμις Μπαζάκα είναι ηθοποιός του θεάτρου και της τηλεόρασης, με μεγάλη καλλιτεχνική πορεία και στον χώρο του κινηματογράφου. Μαζί με τον Γιαπωνεζο-αμερικανό συνθέτη Γκέντζι Ίτο, που γνωρίστηκαν στην παράσταση La MaMa στους Δελφούς, έχουν αποκτήσει μια κόρη, τη Σοφία Ίτο, η οποία έχει ακολουθήσει και αυτή την καλλιτεχνική πορεία της μητέρας της.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram.

Read Next

08 Σεπ 2024

Φεστιβάλ Βενετίας 2024 - Νικόλ Κίντμαν: Πέθανε η μητέρα της λίγο πριν παραλάβει το βραβείο "Καλύτερης Ερμηνείας" στη Βενετία

Νικόλ Κίντμαν: Βίωσε μία από τις πιο επώδυνες στιγμές της ζωής της λίγο πριν την απονομή του βραβείου.

08 Σεπ 2024

Παραολυμπιακοί Αγώνες 2024: Χρυσό μετάλλιο για την Αλεξάνδρα Σταματοπούλου στα 50μ ύπτιο

Την ημέρα των γενεθλίων της η Αλεξάνδρα Σταματοπούλου κατάφερε να κερδίσει το πρώτο χρυσό μετάλλιο της καριέρας της σε Παραολυμπιακούς Αγώνες. Τερμάτισε πρώτη στα 50μ. ύπτιο S4.

Περισσότερα από

News

08 Σεπ 2024

Φεστιβάλ Βενετίας 2024: Ο Χρυσός Λέοντας στον Πέδρο Αλμοδόβαρ

Η τελετή απονομής των βραβείων του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας 2024 ολοκληρώθηκε. Βενσάν Λιντόν και Νικόλ Κίντμαν κέρδισαν τα βραβεία ερμηνείας.

08 Σεπ 2024

Βασίλισσα Ελισάβετ: οι 15 σταθμοί από τη συναρπαστική της ζωή

H "Λίλιμπετ" όπως την αποκαλούσαν οι αγαπημένοι της, δεν είναι πια εν ζωή. Η Βασίλισσα Ελισάβετ, υπήρξε η μακροβιότερη Βασίλισσα στην ιστορία της Αγγλίας και έζησε κάθε στιγμή της ιστορίας των τελευταίων 70 ετών.

08 Σεπ 2024

Παραολυμπιακοί Αγώνες 2024: Το "χρυσό" ζευγάρι των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων 2024 που κέρδισαν τα χρυσά μετάλλια

Ο Αμερικανός σπρίντερ Χάντερ Γούντχαλ κέρδισε το χρυσό στους Παραολυμπιακούς Αγώνες λίγες μέρες αφού η σύζυγός του Τάρα Ντέιβις-Γούντχαλ, κέρδισε επίσης χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού

08 Σεπ 2024

Φεστιβάλ Βενετίας 2024: Σούζαν Σάραντον και Κέβιν Κόστνερ σε ένα συγκινητικό reunion

Η 77χρονη Σούζαν Σάραντον και ο 69χρονος Κέβιν Κόστνερ κάνουν μια μεγάλη αγκαλιά 36 χρόνια μετά

07 Σεπ 2024

Ίαν ΜακΚέλεν: "Η βασίλισσα ήταν αγενής και αρκετά τρελή στα τελευταία της χρόνια"

Ο 85 χρονος Sir Ian McKellen, ο αγαπημένος ηθοποιός που ενσάρκωσε τον Γκάνταλφ στις ταινίες "Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών", έδωσε μια ανατρεπτική συνέντευξη στους "Times"