ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Σελίν Ντιόν: Η συγκινητική της ανάρτηση μετά την Τελετή Έναρξης και η αγάπη που ανταποδίδει στον κόσμο

Η μεγάλη ντίβα δεν σταματά να μοιράζει χαμόγελα και να βγαίνει φωτογραφίες με τους φαν, μετά τον θρίαμβο της στην Τελετή Έναρξης.

Ήταν η στιγμή που όλος ο κόσμος περίμενε: να σταθεί και πάλι στο βάθρο της η μεγάλη ντίβα της μουσικής, η Σελίν Ντιόν. Ήταν εκείνη που ανέλαβε να φέρεις εις πέρας το μεγάλο φινάλε της συναρπαστικής γιορτής που έστησαν οι Γάλλοι μες στην πόλη, καθιστώντας το Παρίσι ένα σκηνικό για να εκφραστεί η χαρά, η ομοψυχία και η αλληλεγγύη- ό,τι εκπροσωπεί δηλαδή το ολυμπιακό ιδεώδες.

Η Σελίν Ντιόν τα κατάφερε. Καθήλωσε άπαντες με την ερμηνεία του σπουδαίου τραγουδιού της Εντίθ Πιάφ, L' Hymne A l' amour, έναν ύμνο αγάπης που έγραψε η ίδια για τον μεγάλο της έρωτα που σκοτώθηκε σε αεροπορικό δυστύχημα.

Διαβάστε Επίσης

Έπειτα από τη συγκλονιστική ερμηνεία της, η Σελίν Ντιόν έγραψε στο Instagram της, απευθυνόμενη στους αθλητές και τις αθλήτριες που παίρνουν μέρος στους Αγώνες:

"Είναι τιμή μου που εμφανίστηκα απόψε, στην Τελετή Έναρξης του Παρισιού 2024, και είμαι τόσο χαρούμενη που επέστρεψα σε μια από τις αγαπημένες μου πόλεις! Πάνω απ' όλα, είμαι τόσο χαρούμενη που γιορτάζω αυτούς τους καταπληκτικούς αθλητές, με όλες τις ιστορίες θυσίας και αποφασιστικότητας, πόνου και επιμονής. Όλοι σας ήσασταν τόσο επικεντρωμένοι στο όνειρό σας, και είτε πάρετε μετάλλιο είτε όχι, ελπίζω ότι η παρουσία σας εδώ σημαίνει ότι αυτό έγινε πραγματικότητα για εσάς! Θα πρέπει να είστε όλοι τόσο περήφανοι, ξέρουμε πόσο σκληρά δουλέψατε για να γίνετε οι καλύτεροι των καλύτερων. Μείνετε συγκεντρωμένοι, συνεχίστε, η καρδιά μου είναι μαζί σας!

- Celine xx..."

Την επόμενη ημέρα, το Σάββατο, η Σελίν Ντιόν μοίρασε χαμόγελα και φωτογραφήθηκε με τον κόσμο, χωρίς να μπορεί να αρνηθεί.

Εξάλλου, είναι η πρώτη της μεγάλη εμφάνιση μετά την περιπέτεια υγείας της και φαίνεται να εισπράττει ένα τεράστιο κύμα αγάπης και συμπαράστασης. Ίσως να το χρειάζεται και η ίδια.

Διαβάστε Επίσης

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

18 Σεπ 2024

Μάρθα Καραγιάννη, το δικό μας ερωτικό σύμβολο

Σαν σήμερα έφυγε από τη ζωή ο κινηματογραφικός θρύλος, η περήφανη γυναίκα.

Περισσότερα από

News

18 Σεπ 2024
18 Σεπ 2024

Πανσέληνος Σεπτεμβρίου: Πότε θα δούμε το εντυπωσιακό "Φεγγάρι του Καλαμποκιού"

Κορυφώνεται την Τετάρτη 18/9 η πανσέληνος του Σεπτεμβρίου, γνωστή με την ονομασία "φεγγάρι του καλαμποκιού" ή "φεγγάρι του θερισμού'.

18 Σεπ 2024

Η Ζιζέλ Πελικό καταχειροκροτήθηκε στο δικαστήριο - "Ζιζέλ! Μπράβο!" της φώναζε ο κόσμος

Ο κόσμος στέκεται στο πλευρό της 72χρονης γυναίκας που αποφάσισε να καταγγείλει τον σύζυγό της που τη νάρκωνε και καλούσε άντρες να τη βιάζουν.

18 Σεπ 2024

Η σπάνια εμφάνιση του τελευταίου έρωτα της Μαίρης Χρονοπούλου

Ο 61 ετών ζεν πρεμιέ των ’90s, παραμένει γοητευτικός.

18 Σεπ 2024

Kinofest: Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Πάτρας επιστρέφει από τις 18 έως και τις 22 Σεπτεμβρίου

Το KinoFest δίνει μια νέα ζωή στους χώρους της ιστορικής οινοποιείας Castro Clauss στην Πάτρα και τους μετατρέπει σε ένα θερινό σινεμά!

18 Σεπ 2024

Ράνια Τζίμα: "Ο Γαβριήλ, που είναι καλούλης και γλυκούλης, μπορεί να σου κάνει… δαντέλα το νευρικό σύστημα"

H Ράνια Τζίμα βρέθηκε καλεσμένη στην παρέα του Buongiorno και η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA μίλησε για όλους και για όλα.

18 Σεπ 2024

H Έλενα Τοπαλίδου ξεσκεπάζει την αγριότητά μας

Πιθανόν να μην είχε απασχολήσει ποτέ αυτούς που πλέον γνωρίζουν το όνομά της, αν δεν είχε κάνει σχέση με έναν από τους πιο γοητευτικούς και ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του, τον Νίκο Κουρή.

18 Σεπ 2024

1997: Το πρασινοκίτρινο φόρεμα του Galliano για τη Νικόλ Κίντμαν σηματοδότησε την έναρξη του Red Carpet

Μπορεί τώρα ο ερωτικός δεσμός Μόδας- Χόλιγουντ να θεωρείται δεδομένος, όμως κάποτε οι ηθοποιοί απέφευγαν να φοράνε brands φοβούμενες ότι δεν θα τις πάρουν στα σοβαρά για την Τέχνη τους.