ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ολυμπιακοί Αγώνες: Επική εμφάνιση της Σιμόν Μπάιλς που μάγεψε με την εκτέλεση του προγράμματός της

Αληθινό σόου ήταν το πρόγραμμα της Μπάιλς με διάσημους -από τον Τομ Κρουζ ως την Άννα Γουίντουρ- να είναι εκεί για να παρακολουθήσουν τον αγώνα της συγκλονιστικής αθλήτριας.

Η Σιμόν Μπάιλς, η υπεραθλήτρια των ΗΠΑ έφτασε στην Αρένα Μπερσί ήρεμη και χαμογελαστή και προσέφερε ένα συγκλονιστικό υπερθέαμα εκτελώντας με ακρίβεια και εντυπωσιακή άνεση το σύνθετο πρόγραμμά της. Με δυο λόγια έκοψε την ανάσα των θεατών, εντός κι εκτός γηπέδου.

Ο Τομ Κρουζ, η Αριάνα Γκράντε, η Άννα Γουίντουρ, ο Snoop Dogg, Τζον Λέτζεντ, Νικ Γιόνας, Τζέσικα Τζάστεϊν και Lady Gaga παρακολούθσαν το χρυσό κορίτσι των ΗΠΑ από τις κερκίδες.

Κάτοχος επτά ολυμπιακών μεταλλίων, η Μπάιλς εκτέλεσε άψογα τις προσπάθειές της στη δοκό ισορροπίας, στις ασκήσεις εδάφους, στο άλμα και στους ασύμμετρους ζυγούς έχοντας τον απόλυτο έλεγχο κάθε κίνησής της.

H Σιμόν Μπάιλς μετά την ολοκληρωση των δύο πρώτων γκρουπ (από τα πέντε) προπορεύται στη βαθμολογια του σύνθετου ατομικού, με τις ΗΠΑ να είναι πρώτες στο σύνθετο ομαδικό. Μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία στα προκριματικά του σύνθετου ατομικού με 59.566 βαθμούς (άλμα: 15.800 β., ασύμμετρους ζυγούς: 14.433 β., δοκός: 14.733 β. και ασκήσεις εδάφους: 14.600 β.), και την υψηλότερη βαθμολογία στη ασκήσεις εδάφους και άλμα και δεύτερη καλύτερη στη δοκό, όπου την πρωτιά πήρε η Κινέζα Τσόου Γιατσίν με 14.866 β.

Η Μπάιλς έχει κατακτήσει τέσσερα χρυσά μετάλλια σε Ολυμπιακούς Αγώνες, ένα ασημένιο και δύο χάλκινα. Υπενθυμίζουμε πως στους Αγώνες του Τόκιο είχε αναγκαστεί να αποσύρει τη συμμετοχή της για λόγους ψυχικής υγείας ανοίγοντας μια ουσιαστική συζήτηση παγκοσμίως για την πίεση που δέχονται οι αθλητές και για τον σεβασμό που αξίζουν. Τότε είχε πει: "στο τέλος της ημέρας πρέπει να κάνω αυτό που είναι σωστό για εμένα και να επικεντρωθώ στην ψυχική μου υγεία, να μην διακινδυνεύσω την υγεία μου". Η κίνησή της συγκλόνισε τον αθλητισμό και έδωσε το έναυσμα και σε άλλους αθλητές να μιλήσουν δημόσια για τις δικές τους εμπειρίες.

Διαβάστε Επίσης

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

21 Σεπ 2024

Λένα Μαντά: Μετά την απώλεια του συντρόφου της κάνει μια νέα αρχή

Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι: To βιβλίο της Λένας Μαντά γίνεται σειρά και μας μιλά γι΄αυτό. Το νέο βήμα στην καριέρα της.

21 Σεπ 2024

Ντέμι Μουρ: "Είμαι η 'Yaya', ξέρετε Yaya σημαίνει γιαγιά στα ελληνικά"

Η Ντέμι Μουρ δηλώνει ξετρελαμένη με την εγγονή της, Λουέτα. "Είναι ένα πλάσμα μαγικό" λέει η Μουρ, που το καλοκαίρι ήταν και πάλι στην Ελλάδα.

Περισσότερα από

News

20 Σεπ 2024

Κώστας Πρέκας: Για πρώτη φορά γαμπρός στα 83

Ο Κώστας Πρέκας θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τη Μαίρη Βιντιάδου

20 Σεπ 2024

Μπραντ Πιτ- Τζορτζ Κλούνεϊ: Οι δυο Λύκοι στον Λος Άντζελες- Η λαμπερή πρεμιέρα

Οι πρωταγωνιστές του Wolfs έδωσαν το λαμπερό παρών στη μεγάλη πρεμιέρα στο Λος Άντζελες.

20 Σεπ 2024

Μαρίνα Ψάλτη: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση, λίγους μήνες μετά την απώλεια του συντρόφου της, Γιάννη Φέρτη

Η 60χρονη ηθοποιός μετά τον θάνατο του συζύγου της χαμογελά και πάλι.