ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Το sisterhood στα καλύτερά του: Η Σιμόν Μπάιλς και η Τζόρνταν Τσάιλς υποκλίνονται στη χρυσή Ρεμπέκα Αντράντε από τη Βραζιλία

Πρότυπα ήθους και ευ αγωνίζεσθαι οι δυο Αμερικανίδες που πήραν το ασημένιο και χάλκινο μετάλλιο. Το πρώτο καθολικά μαύρο βάθρο στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων!

Συγκλόνισαν χθες η υπεραθλήτρια Σιμόν Μπάιλς και η Τζόρνταν Τσάιλς όταν την ώρα της απονομής των μεταλλίων της υποκλίθηκαν στην συναθλήτριά τους, Ρεμπέκα Αντράντε από τη Βραζιλία που κατέκτησε το χρυσό. Η Μπάιλς, σταρ της ενόργανης έχει κατακτήσει τέσσερα μετάλλια στους Ολυμπιακούς στο Παρίσι (!) κι όμως υποκλίθηκε σε μια άλλη αθλήτρια γιορτάζοντας μαζί της τη δική της νίκη, τη δική της στιγμή.

Οι αθλήτριες βρισκόντουσαν στο βάθρο των νικητών, όταν αποφάσισαν να τιμήσουν την Αντράντε δείχνοντας μεγαλοψυχία και ολυμπιακό ήθος. Μία ακόμα υπέροχη στιγμή στους φετινούς Ολυμπιακούς αγώνες, μια εικόνα που θα μείνει για πάντα. Μια ιστορική στιγμή. Διπλά ιστορική μάλιστα, καθώς οι Αντράντε, Μπάιλς και Τσάιλς αποτέλεσαν το πρώτο καθολικά μαύρο βάθρο γυμναστικής -- σε άνδρες ή γυναίκες -- στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων.

"Πρώτον, ήταν ένα ολόμαυρο βάθρο, οπότε ήταν πολύ συναρπαστικό για εμάς", είπε η Μπάιλς στους δημοσιογράφους σε συνέντευξη Τύπου, αμέσως μετά. "Τότε η Τζόρνταν είπε, 'Πρέπει να της υποκλιθούμε;' Και σκέφτηκα "εντελώς" -- ήταν ακριβώς το σωστό να κάνουμε".

"Είναι τόσο εκπληκτική. Είναι βασίλισσα", είπε η Μπάιλς για τη Βραζιλιάνα αντίπαλό της. "Είναι τόσο εντυπωσιακό να την παρακολουθείς -- όλοι οι θεατές στο κοινό πάντα την επευφημούν".

Η Αντράντε πήρε επίσης το χάλκινο στο ομαδικό αγώνισμα και δύο ασημένια μετάλλια σε όλους τους αγώνες. Έχει επίσης ένα χρυσό μετάλλιο στο Τόκιο.

Η Τσάιλς πρόσθεσε ότι η Αντράντε είναι "ένας θρύλος από μόνη της". Και πρόσθσε: "Εκείνη τη στιγμή, είπα: "Ξέρεις τι; Πρώτα από όλα -- ναι, ήταν ένα ολομαύρο βάθρο". Δεύτερον, "Γιατί δεν της δίνουμε τα λουλούδια της;" Όχι μόνο έχει χαρίσει στη Σιμόν τα λουλούδια της, αλλά και σε πολλούς από εμάς στις Ηνωμένες Πολιτείες, είναι αυτό που το κάνει τόσο όμορφο!".

Δείτε την απονομή:

@hypebae Girlhood at its finest. 🫶 Simone Biles and Jordan Chiles bow down on the podium to Brazil's Rebeca Andrade who took home gold in the women's floor exercise at the Olympic Games Paris 2024 . Video: Togethxr via X #rebecaandrade #simonebiles #jordanchiles #gymnastics #olympics #parisolympics2024 ♬ i love women - alle

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

17 Σεπ 2024

Χριστόφορος Παπακαλιάτης- Χριστίνα Μπρέμπου: Το πρώην ζευγάρι μαζί στο Θέατρο Άλσος

Η μόνη σχέση που και ο ίδιος έχει παραδεχτεί είναι με τη Χριστίνα Μπρέμπου, αδελφή της γνωστής ηθοποιού Γωγώς Μπρέμπου.

17 Σεπ 2024

Τροχαίο ατύχημα έπαθε ο Άκης Σακελλαρίου

Αναβλήθηκε η παράσταση που συμμετέχει.

Περισσότερα από

News

17 Σεπ 2024
16 Σεπ 2024

Αποτρόπαιο έγκλημα: Ο πατέρας της φιναλίστ Μις Ελβετία βρήκε το κεφάλι της κόρης του πολτοποιημένο σε σακούλα σκουπιδιών

Η Kristina, 38 ετών, στραγγαλίστηκε, αποκεφαλίστηκε και διαμελίστηκε από τον σύζυγό της, ενώ τα παιδιά έπαιζαν δίπλα.

16 Σεπ 2024
16 Σεπ 2024

Κιάρα Μαστρογιάννι: H μοναχοκόρη δύο θρύλων του σινεμά είναι η νέα μούσα του οίκου Celine

Η 52χρονη Κιάρα Μαστρογιάννι είναι καρπός του έρωτα και μοναχοκόρη δύο θρύλων του σινεμά, της Κατρίν Ντενέβ και του Μαρτσέλλο Μαστρογιάννι.

16 Σεπ 2024

Άβα Γαλανοπούλου: Η 57χρονη ηθοποιός χαμογελά ξανά από καιρό

Η σπάνια εμφάνιση της ηθοποιού που αγαπήσαμε μέσα από τις κωμικές σειρές της τηλεόρασης

16 Σεπ 2024
16 Σεπ 2024

Ελευθερία Ντεκώ: Ποια είναι γυναίκα,που θα "φωτίσει" σήμερα το ναό του ιερού του Ποσειδώνα στο Σούνιο;

Σήμερα πραγματοποιείται η νέα φωταγώγηση του ιερού του Ποσειδώνα στο Σούνιο παρουσία του πρωθυπουργού. Και την φωταγώγηση ανέλαβε η διεθνώς αναγνωρισμένη πρωτοπόρος της τέχνης του φωτισμού, Ελευθερία Ντεκώ.

16 Σεπ 2024

Nτίνος Καρύδης: Η αδημοσίευτη φωτογραφία με την κόρη του Σμαράγδα

Ο σπουδαίος ηθοποιός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών.

16 Σεπ 2024