ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Όταν ο Αλέν Ντελόν έκανε τον Μικ Τζάγκερ να ζηλέψει

Η iconic φωτογραφία με την Μάριαν Φέιθφουλ.

H συγκλονιστική ομοιότητα του 26χρονου γιου του Αλέν Ντελόν, Φαμπιέν, με τον διάσημο πατέρα του

Κανείς δεν φαντάζεται σήμερα ότι θα μπορούσε να απειλήσει ή να θορυβήσει τον γόη Μικ Τζάγκερ. Κι όμως. Ο Τζάγκερ αισθάνθηκε απειλή όταν ήταν σε σχέση με την Μαριάν Φέιθφουλ. Και η απειλή είχε όνομα: Αλέν Ντελόν.

Yπάρχει μια διάσημη φωτογραφία του Αλέν Ντελόν το 1967, που κάθεται σε έναν καναπέ δίπλα στη Μαριάν με έναν κάπως υποτονικό Μικ Τζάγκερ να κάθεται στην άλλη πλευρά της. Πρέπι να τραβήχτηκε περίπου την εποχή που η εκείνη επρόκειτο να πρωταγωνιστήσει στην ταινία The Girl on a Motorcycle, στην οποία θα έπαιζε ένα μοντέλο που θα φορρούσε ένα δερμάτινο κορμάκι και ο χαρακτήρας του Ντελόν θα το κατέβαζε.

Η Φέιθφουλ σκύβει προς το μέρος του με ενδιαφέρον καθώς ο Ντελόν της ψιθυρίζει κάτι- γελάει. Η γλώσσα του σώματός της δείχνει πως είναι συντονισμένη με εκείνον κι όχι με τον Τζάγκερ.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kiama Record Fair (@kiamarecordfair)

Ο Τζάγκερ δεν μπορεί παρά να κοιτάξει αμήχανα προς τα κάτω, το τσιγάρο του. Αργότερα η τραγουδίστρια θα έλεγε ότι δεν της άρεσε ο Ντελόν, αλλά επιβεβαίωσε ότι ο Τζάγκερ είχε ζηλέψει πολύ εκείνο το βράδυ.

Όπως και να 'χει, είναι δύσκολο να σκεφτεί κανείς κάποιον που, έστω και για κλάσματα του δευτερολέπτου, θα μπορούσε να αναστατώσει τον Τζάγκερ και που την ίδια στιγμή θα μπορούσε να τραβήξει το βλέμμα της Μάριαν και και τις δημοσιογραφικές κάμερες πάνω του.

Και αυτός ήταν ο Ντελόν, σε όλη του την απόκοσμη, συγκλονιστική, σχεδόν εξωγήινη ομορφιά του και τον μαγνητισμό αιλουροειδούς. Ήταν ίσως ο πιο ωραίος σταρ στην ιστορία του κινηματογράφου με μια μυστηριώδη αύρα, ένας άντρας που ακροβατούσε ανάμεσα στο καλό παιδί και το κακό αγόρι κάνοντας τις γυναίκες να παραληρούν στο πέρασμά του.

Διαβάστε Επίσης

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

19 Σεπ 2024

Ρούπερτ Έβερετ: Αναγνώρισες τον συμπρωταγωνιστή της Τζούλια Ρόμπερτς στον 4ο κύκλο του Emily in Paris;

O Ρούπερτ Έβερετ έκανε μία αξέχαστη εμφάνιση στο δεύτερο μέρος του νέου κύκλου της σειράς του Netflix.

Περισσότερα από

News

19 Σεπ 2024

Τζίλιαν Άντερσον: "Θα μπορούσα να είμαι πιο ενεργή στη σεξουαλική μου ζωή απ' ό,τι ήμουν"

Η Τζίλιαν Άντερσον αποκάλυψε ότι θα ήθελε να είχε υπάρξει πιο ενεργή σεξουαλικά όταν ήταν ελεύθερη, μιλώντας στο The Modern Love Podcast, των New York Times.

18 Σεπ 2024

Εβελίνα Παπούλια: Η σπάνια κοινή οικογενειακή εμφάνιση με τον πρώην σύζυγο Γιώργο Λιάντο και την κόρη τους Αφροδίτη

H Εβελίνα Παπούλια, στην αβάν πρεμιέρ της ταινίας "Buzzheart", στην οποία πρωταγωνιστούν η ίδια και ο πρώην σύζυγός της.

18 Σεπ 2024

Μυρτώ Αλικάκη: "Η γονεϊκότητα σου μαθαίνει πως δεν είσαι το κέντρο του κόσμου"

H Μύρτω Αλικάκη μιλά στο Womantoc για τη γονεϊκότητα, τη διαφορετικότητα και το πώς μπορεί να γίνει ο κόσμος λίγο καλύτερος με αφορμή τη νέα της ταινία, Name Day.

18 Σεπ 2024

Μάρθα Καραγιάννη, το δικό μας ερωτικό σύμβολο

Σαν σήμερα έφυγε από τη ζωή ο κινηματογραφικός θρύλος, η περήφανη γυναίκα.

18 Σεπ 2024
18 Σεπ 2024

Πανσέληνος Σεπτεμβρίου: Πότε θα δούμε το εντυπωσιακό "Φεγγάρι του Καλαμποκιού"

Κορυφώνεται την Τετάρτη 18/9 η πανσέληνος του Σεπτεμβρίου, γνωστή με την ονομασία "φεγγάρι του καλαμποκιού" ή "φεγγάρι του θερισμού'.