ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Το ακριβότερο άρωμα στον κόσμο είναι ένα απαράμιλλο έργο τέχνης

Η τιμή του αγγίζει ένα ασύλληπτο ποσό!

Στον κόσμο της πολυτέλειας και της υψηλής αρωματοποιίας, υπάρχουν αρώματα που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα, τόσο ως προς την ποιότητα όσο και την τιμή τους. Ένα από αυτά, που φέρει τον τίτλο του ακριβότερου αρώματος παγκοσμίως, δεν αποτελεί απλά ένα καλλυντικό προϊόν, αλλά ένα σύμβολο αποκλειστικότητας και σπάνιας καλλιτεχνίας.

Shumukh: Ένα Απαράμιλλο Έργο Τέχνης

Το "Shumukh," που στα Αραβικά σημαίνει "Αξίζει το Υπέρτατο", είναι το πιο ακριβό άρωμα στον κόσμο, με κόστος που αγγίζει τα 1,29 εκατομμύρια δολάρια. Δημιουργήθηκε από τον Asghar Adam Ali, τον ιδρυτή της Nabeel Perfumes, και έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο Ντουμπάι το 2019.

Αυτό το εξαιρετικό άρωμα δεν εντυπωσιάζει μόνο με τη μοναδική του σύνθεση, αλλά και με την πολυτέλεια της συσκευασίας του. Το μπουκάλι του "Shumukh" είναι στολισμένο με πολυάριθμα διαμάντια, μαργαριτάρια και 18 καρατίων χρυσό, ενώ η βάση του αποτελείται από χρυσό 24 καρατίων. Η δημιουργία του διήρκεσε περισσότερο από τρία χρόνια, καθώς κάθε λεπτομέρεια ελέγχθηκε με ιδιαίτερη προσοχή.

Η αρωματική σύνθεση του "Shumukh" αποτελείται από σπάνια και εξαιρετικά πολύτιμα συστατικά από διάφορες γωνιές του πλανήτη, όπως το ινδικό σανταλόξυλο, το πατσουλί από την Ινδονησία, το τριαντάφυλλο από την Τουρκία και το γιασεμί από την Ινδία. Κάθε συστατικό έχει επιλεγεί με μεγάλη προσοχή, συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός αρώματος που εκπέμπει πολυτέλεια και διαχρονικότητα.

5 αρώματα με τις πιο θεϊκές μυρωδιές για καλοκαίρι

Αυτή η ξεχωριστή σύνθεση συνδυάζει ανατολίτικες και δυτικές αρωματικές νότες, δημιουργώντας μια εμπειρία που παραμένει αξέχαστη. Το άρωμα φημίζεται για τη μακρά του διάρκεια, καθώς οι νότες του αποκαλύπτονται σταδιακά, προσφέροντας μια μοναδική αίσθηση σε όποιον το φοράει.

Το "Shumukh" δεν είναι απλώς ένα άρωμα, αλλά ένα πραγματικό έργο τέχνης που ενσαρκώνει την απόλυτη πολυτέλεια και την κορυφαία αρωματοποιία. Με τιμή που υπερβαίνει το 1 εκατομμύριο δολάρια, είναι προσιτό μόνο σε ελάχιστους. Παρ' όλα αυτά, η ύπαρξή του αντανακλά την ανθρώπινη φιλοδοξία να φτάσει στα ανώτατα όρια της τέχνης και της πολυτέλειας.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

16 Σεπ 2024

Κιάρα Μαστρογιάννι: H μοναχοκόρη δύο θρύλων του σινεμά είναι η νέα μούσα του οίκου Celine

Η 52χρονη Κιάρα Μαστρογιάννι είναι καρπός του έρωτα και μοναχοκόρη δύο θρύλων του σινεμά, της Κατρίν Ντενέβ και του Μαρτσέλλο Μαστρογιάννι.

Περισσότερα από

News

16 Σεπ 2024

Άβα Γαλανοπούλου: Η 57χρονη ηθοποιός χαμογελά ξανά από καιρό

Η σπάνια εμφάνιση της ηθοποιού που αγαπήσαμε μέσα από τις κωμικές σειρές της τηλεόρασης

16 Σεπ 2024
16 Σεπ 2024

Ελευθερία Ντεκώ: Ποια είναι γυναίκα,που θα "φωτίσει" σήμερα το ναό του ιερού του Ποσειδώνα στο Σούνιο;

Σήμερα πραγματοποιείται η νέα φωταγώγηση του ιερού του Ποσειδώνα στο Σούνιο παρουσία του πρωθυπουργού. Και την φωταγώγηση ανέλαβε η διεθνώς αναγνωρισμένη πρωτοπόρος της τέχνης του φωτισμού, Ελευθερία Ντεκώ.

16 Σεπ 2024

Nτίνος Καρύδης: Η αδημοσίευτη φωτογραφία με την κόρη του Σμαράγδα

Ο σπουδαίος ηθοποιός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών.

16 Σεπ 2024
16 Σεπ 2024

Έφυγε από τη ζωή την Κυριακή ο Ντίνος Καρύδης- Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη

Σε ηλικία 85 ετών έφυγε από τη ζωή την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου ο Ντίνος Καρύδης.

15 Σεπ 2024

Η Mαρί Σαντάλ: Καλεσμένη σε δείπνο στο Λονδίνο - Κλασική και chic

Η Mαρί Σαντάλ μοιράζει το χρόνο ανάμεσα στο Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη και την Ελλάδα