ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Τζένιφερ Λόπεζ- Μπεν Άφλεκ: Γιατί στενοχωριόμαστε κι εμείς μαζί τους;

Μοιάζει σαν να ξίνισε το παραμύθι, όπως το γάλα.

Οι περισσότεροι έχουμε δει εκατοντάδες ρομαντικές κομεντί στη ζωή μας: κορίτσι γνωρίζει αγόρι, ερωτεύονται, συναντούν εμπόδια και ο έρωτας στο τέλος πάντα θριαμβεύει (εκτός κι αν μιλάμε για το Love Story). Γιατί αν δεν συμβεί και στον κινηματογράφο πού θα συμβεί;

Ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Λόπεζ γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν διανύοντας τη δεκαετία των 30. Ανερχόμενοι τότε και οι δύο γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας Gigi και λίγο αργότερα (αφότου πήρε διαζύγιο η Λόπεζ από τον δεύτερο σύζυγό της) άρχισαν να βγαίνουν προκαλώντας μιντιακή φρενίτιδα που οδήγησε και στο δημιουργικό παρατσούκλι Beniffer.

Εκείνος ήταν το νέο παιδί- θαύμα του Χόλιγουντ που μαζί με τον Ματ Ντέιμον είχαν γράψει το σενάριο της ταινίας Good Will Hunting κερδίζοντας μάλιστα το Όσκαρ πρωτότυπου σεναρίου εκείνη την χρονιά. Η J.Lo γινόταν ακριβώς εκείνη την εποχή η Jenny from the Block, στο οποίο συμπρωταγωνιστεί και ο Άφλεκ για όσους δεν το θυμούνται!

Δυο λαμπερά μα τόσο διαφορετικά αστέρια συναντήθηκαν στον ίδιο ουρανό. Ίσως αυτό ήταν το μαγικό στοιχείο που έκανε τους φαν τους να παραληρούν: Η Λαίδη και ο Αλήτης, κάπως αντίστροφα. Ο μορφωμένος και η street wise. Δυο κόσμοι που έρχονται να ενωθούν σε ένα.

Λίγο πριν τον γάμο η σχέση κατέρρευσε μάλλον για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Η JLo ήταν μια ανάλαφρη ποπ σταρ, εκείνος ήταν ο πολλά υποσχόμενος "σοβαρός" σεναριογράφος και ηθοποιός. Η επίσημη εκδοχή του χωρισμού έκανε λόγο για υπερβολική πίεση από τα μίντια. Η JLo έκανε αυτό που ξέρει πολύ καλά να κάνει: να προχωρήσει γρήγορα στην επόμενη σχέση. Είχε πει τότε για το διάστημα μετά τον Μπεν και πριν τον Μαρκ Άντονι: "Ο Μπεν και εγώ χωρίσαμε τη στιγμή που νόμιζα ότι δεσμευόμασταν ο ένας στον άλλο για πάντα, ήταν η πρώτη μου πραγματική θλίψη, ένιωσα σαν να μου είχαν ξεριζώσει την καρδιά από το στήθος. Αναζήτησα παρηγοριά σε ένα άλλο άτομο, προσπάθησα να βρω κάποιον που θα μπορούσε να με κάνει να νιώσω ότι με αγαπούν και με θέλουν στην δύσκολη στιγμή μου. ... Ο Μαρκ επέστρεψε στη ζωή μου τρεις μέρες από την ημερομηνία του γάμου μου".

Το 2004 παντρεύτηκε η Τζένιφερ, το 2005 ο Μπεν παντρευόταν μια άλλη Τζένιφερ, την Γκάρνερ με την οποία θα δημιουργούσαν κι εκείνοι τη δική τους οικογένεια. Rebound ή αληθινή αγάπη; Ο κόσμος που τούς αγαπούσε αποδέχθηκε τις νέες σχέσεις τους. Η JLo θα έκανε στη συνέχεια και πάλι αλλαγές, ο Μπεν θα έμενε σταθερός ως τον χωρισμό του από την Γκάρνερ.

Τζένιφερ Λόπεζ- Μπεν Άφλεκ: Γιατί στενοχωριόμαστε κι εμείς μαζί τους;

Ναι, αλλά το παραμύθι Beniffer είχε διακοπεί απότομα. Μήπως όμως βρισκόμασταν στο απόλυτο κρεσέντο και οι γάμοι τους ήταν τα βασικά, τα τελευταία "εμπόδια" του σεναρίου της αληθινής αγάπης που θα νικήσει; Προφανώς όλοι μας προβάλλουμε πάνω τους τις σχέσεις τους δικούς μας άδοξους έρωτες που έμειναν κάπου μετέωροι στον χωροχρόνο, το σφίξιμο στην καρδιά για όλα όσα έμειναν ανείπωτα και βέβαια γιατί όλοι θέλουμε να διατηρήσουμε ζωντανό το όνειρο της δεύτερης ευκαιρίας- ενός γιγαντιαίου urban legend, καθώς όλοι ξέρουμε πως αν ραγίσει μια φορά το γυαλί, δεν υπάρχει συνήθως μέλλον.

Έτσι, όταν οι Beniffer άρχισαν ξανά να βγαίνουν όλοι χάρηκαν. Ήταν σαν να πατήσαμε και πάλι play στο DVD (τόσο παλιά) που είχαμε αφήσει στη μέση. "Να τώρα όλα θα πάνε καλά" σκεφτόμασταν. Οι ίδιοι δήλωναν πιο ώριμοι, τα βλέμματά τους ήταν γεμάτα έρωτα. Βέβαια οι δύο τελετές της Τζένιφερ φάνταζαν υπερβολικές, τα 2-3-4 νυφικά (ή όσα φόρεσε τέλοσπαντων), η ταινία, το άλμπουμ. Λίγο too much, αλλά τι να πεις είναι η χαρά τέτοια.

Κι έπειτα ο πύργος έπεσε, μέσα σε μόλις δύο χρόνια. Και νιώθεις σαν να θες να ζητήσεις πίσω τα λεφτά σου στο γκισέ του σινεμά, αφού φεύγεις από την αίθουσα με βαριά καρδιά και κυρίως με την απογοήτευση ότι η ζωή δεν έχει πάντα το happy end που μας έχει υποσχεθεί τόσο πειστικά ο κινηματογράφος. Δεν μπόρεσε ούτε η Ελίζαμπεθ Τέιλορ με τον Μπάρτον, ούτε οι Beniffer. C' est la vie;

Διαβάστε Επίσης

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

18 Σεπ 2024

Μάρθα Καραγιάννη, το δικό μας ερωτικό σύμβολο

Σαν σήμερα έφυγε από τη ζωή ο κινηματογραφικός θρύλος, η περήφανη γυναίκα.

Περισσότερα από

News

18 Σεπ 2024
18 Σεπ 2024

Πανσέληνος Σεπτεμβρίου: Πότε θα δούμε το εντυπωσιακό "Φεγγάρι του Καλαμποκιού"

Κορυφώνεται την Τετάρτη 18/9 η πανσέληνος του Σεπτεμβρίου, γνωστή με την ονομασία "φεγγάρι του καλαμποκιού" ή "φεγγάρι του θερισμού'.

18 Σεπ 2024

Η Ζιζέλ Πελικό καταχειροκροτήθηκε στο δικαστήριο - "Ζιζέλ! Μπράβο!" της φώναζε ο κόσμος

Ο κόσμος στέκεται στο πλευρό της 72χρονης γυναίκας που αποφάσισε να καταγγείλει τον σύζυγό της που τη νάρκωνε και καλούσε άντρες να τη βιάζουν.

18 Σεπ 2024

Η σπάνια εμφάνιση του τελευταίου έρωτα της Μαίρης Χρονοπούλου

Ο 61 ετών ζεν πρεμιέ των ’90s, παραμένει γοητευτικός.

18 Σεπ 2024

Kinofest: Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Πάτρας επιστρέφει από τις 18 έως και τις 22 Σεπτεμβρίου

Το KinoFest δίνει μια νέα ζωή στους χώρους της ιστορικής οινοποιείας Castro Clauss στην Πάτρα και τους μετατρέπει σε ένα θερινό σινεμά!

18 Σεπ 2024

Ράνια Τζίμα: "Ο Γαβριήλ, που είναι καλούλης και γλυκούλης, μπορεί να σου κάνει… δαντέλα το νευρικό σύστημα"

H Ράνια Τζίμα βρέθηκε καλεσμένη στην παρέα του Buongiorno και η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA μίλησε για όλους και για όλα.

18 Σεπ 2024

H Έλενα Τοπαλίδου ξεσκεπάζει την αγριότητά μας

Πιθανόν να μην είχε απασχολήσει ποτέ αυτούς που πλέον γνωρίζουν το όνομά της, αν δεν είχε κάνει σχέση με έναν από τους πιο γοητευτικούς και ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του, τον Νίκο Κουρή.

18 Σεπ 2024

1997: Το πρασινοκίτρινο φόρεμα του Galliano για τη Νικόλ Κίντμαν σηματοδότησε την έναρξη του Red Carpet

Μπορεί τώρα ο ερωτικός δεσμός Μόδας- Χόλιγουντ να θεωρείται δεδομένος, όμως κάποτε οι ηθοποιοί απέφευγαν να φοράνε brands φοβούμενες ότι δεν θα τις πάρουν στα σοβαρά για την Τέχνη τους.