ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Tα μεγαλύτερα σκάνδαλα του πρίγκιπα Γουίλιαμ

Σε μια σειρά από δημόσιες "καταιγίδες" έχει εμπλακεί στο παρελθόν ο πρίγκιπας Γουίλιαμ.

Ο Γουίλιαμ, πρίγκιπας της Ουαλίας, έχει περάσει από διάφορες δοκιμασίες κατά καιρούς στο παρελθόν, καθώς το όνομά του είχε εμπλακεί σε κάποια μεγάλα σκάνδαλα.

Ο χωρισμός με την Κέιτ μέσω τηλεφώνου

Ο παραμυθένιος γάμος του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της πριγκίπισσας Κέιτ στο Αβαείο του Ουέστμινστερ το 2011 βοήθησε να διασφαλιστεί το μέλλον της βρετανικής μοναρχίας μετά την ταραγμένη δεκαετία του 1990, που μαστιζόταν από διαζύγια.

Ωστόσο, πέντε χρόνια νωρίτερα το ζευγάρι είχε δοκιμαστεί, όταν ο Γουίλιαμ ζήτησε να δοθεί τέλος στη σχέση τους και επέλεξε έναν ιδιαίτερα αμφιλεγόμενο τρόπο για να το κάνει, λίγο πριν από την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 2006.

Ο Robert Jobson έγραψε στο νέο του βιβλίο Catherine, the Princess of Wales: "Της είπε ότι χρειάζονταν και οι δύο "λίγο χώρο" για να "βρούμε το δικό μας δρόμο" και ότι δεν ήταν σε θέση να της υποσχεθεί γάμο. Σε μια συναισθηματικά φορτισμένη 30λεπτη συνομιλία, αναγνώρισαν και οι δύο ότι βρίσκονταν σε "διαφορετικές σελίδες".

Πρίγκιπας Oυίλιαμ: Πέταξε από το βασιλικό μισθολόγιο την αδερφή της Καμίλα - Επέβλεπε τις εξοχικές κατοικίες του Δουκάτου

"Ήταν ένα καταστροφικό χτύπημα για την Catherine, η οποία ένιωσε διπλά απογοητευμένη που την παράτησε από το τηλέφωνο". Ο προσωρινός χωρισμός, ήταν τότε το "καυτό" θέμα των μέσων ενημέρωσης, ωστόσο μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα τα ξαναβρήκαν.

"Work-shy" Γουίλιαμ

Η Sun έδωσε στον μελλοντικό βασιλιά το παρατσούκλι "Work-Shy" και δημοσίευσε έναν τίτλο που τον περιέγραφε ως τον "αργόσχολο του θρόνου" επειδή ο αριθμός των βασιλικών υποχρεώσεων που ολοκλήρωνε κάθε χρόνο ήταν μικρότερος από τα άλλα μέλη της οικογένειας. Αποκορύφωμα του σκανδάλου ήταν όταν παρέλειψε την τελετή για την Ημέρα της Κοινοπολιτείας στο Αβαείο του Ουέστμινστερ τον Μάρτιο του 2017 για να πάει για σκι στο Βερμπιέ της Ελβετίας, όπου φωτογραφήθηκε να συνομιλεί με το γοητευτικό μοντέλο της Αυστραλίας Sophie Taylor.

Tα μεγαλύτερα σκάνδαλα του πρίγκιπα Γουίλιαμ

Dirty Dancing

Οι ίδιες διακοπές για σκι έφεραν στον Γουίλιαμ ένα άλλο βασιλικό σκάνδαλο που είχε να κάνει λιγότερο με το ότι έχασε την Ημέρα της Κοινοπολιτείας και περισσότερο με κάποιο χορό αργά το βράδυ. Η Sun δημοσίευσε πλάνα του πρίγκιπα Γουίλιαμ σε ένα μπαρ, όπου κράταγε από τη μέση μια γυναίκα και στη συνέχεια χόρευε προκλητικά με δύο καλλονές.

Υποκρισία ως προς το κυνήγι

Τον Φεβρουάριο του 2014, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ μίλησε κατά της λαθροθηρίας στη Διάσκεψη του Λονδίνου για το παράνομο εμπόριο άγριας ζωής στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας της πρωτεύουσας, λίγες ημέρες μετά το κυνήγι αγριογούρουνου στην Ισπανία.

Αν και το ταξίδι του δεν ήταν παράνομο, χαρακτηρίστηκε ως άκαιρο κατά τη διάρκεια αντιδράσεων, ενώ φιλανθρωπικές οργανώσεις για την άγρια φύση πρότειναν στον Γουίλιαμ να αντιμετωπίσει τα εγκλήματα πιο κοντά στο σπίτι του, στη Σκωτία, όπου πυροβολεί πέρδικες νόμιμα.

Εμβολιάστηκε ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ

Πόλεμος στην Ουκρανία

Ο Γουίλιαμ δέχθηκε επικρίσεις από την Μπερνίς Κινγκ, κόρη του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ Τζούνιορ, για τα σχόλια που έκανε σχετικά με την εισβολή της Ρωσίας στην Ευρώπη κατά τη διάρκεια επίσκεψης στο Ουκρανικό Πολιτιστικό Κέντρο στο Λονδίνο τον Μάρτιο του 2022.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ δήλωσε: "Δεν έχω καμία σχέση με την Ουκρανία. Όλοι είναι τρομοκρατημένοι από αυτό που βλέπουν. Είναι σχεδόν αδιανόητο να είσαι πραγματικά μάρτυρας, να το βλέπεις. Για τη γενιά μας, είναι πολύ ξένο να το βλέπουμε αυτό στην Ευρώπη".

Ανάρμοστη συμπεριφορά στο Ουαλικό ποδόσφαιρο

Ο ηθοποιός Michael Sheen, πρωταγωνιστής των ταινιών Good Omens και Frost/Nixon, κατηγόρησε τον William ότι εξέφρασε "εντελώς ανάρμοστη" υποστήριξη για την ποδοσφαιρική ομάδα της Αγγλίας, ενώ κατείχε τον τίτλο του πρίγκιπα της Ουαλίας.

Η Αγγλία και η Ουαλία είναι και οι δύο έθνη του Ηνωμένου Βασιλείου, αλλά η Ουαλία έχει τη δική της κουλτούρα, γλώσσα και ποδοσφαιρική ομάδα.

Ρήξη με τον πρίγκιπα Χάρι

Μακράν το μεγαλύτερο σκάνδαλο που έχει αντιμετωπίσει ο Γουίλιαμ είναι αυτό που αφορά τη ρήξη με τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ.

Ίσως οι πιο σοβαρές καταγγελίες εναντίον του Γουίλιαμ συγκεκριμένα, ήρθαν στα απομνημονεύματα του Χάρι, Spare, όταν ο πρίγκιπας ισχυρίστηκε ότι ο μεγαλύτερος αδελφός του του επιτέθηκε σωματικά.

Διαβάστε Επίσης

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

18 Σεπ 2024

Μάρθα Καραγιάννη, το δικό μας ερωτικό σύμβολο

Σαν σήμερα έφυγε από τη ζωή ο κινηματογραφικός θρύλος, η περήφανη γυναίκα.

Περισσότερα από

News

18 Σεπ 2024
18 Σεπ 2024

Πανσέληνος Σεπτεμβρίου: Πότε θα δούμε το εντυπωσιακό "Φεγγάρι του Καλαμποκιού"

Κορυφώνεται την Τετάρτη 18/9 η πανσέληνος του Σεπτεμβρίου, γνωστή με την ονομασία "φεγγάρι του καλαμποκιού" ή "φεγγάρι του θερισμού'.

18 Σεπ 2024

Η Ζιζέλ Πελικό καταχειροκροτήθηκε στο δικαστήριο - "Ζιζέλ! Μπράβο!" της φώναζε ο κόσμος

Ο κόσμος στέκεται στο πλευρό της 72χρονης γυναίκας που αποφάσισε να καταγγείλει τον σύζυγό της που τη νάρκωνε και καλούσε άντρες να τη βιάζουν.

18 Σεπ 2024

Η σπάνια εμφάνιση του τελευταίου έρωτα της Μαίρης Χρονοπούλου

Ο 61 ετών ζεν πρεμιέ των ’90s, παραμένει γοητευτικός.

18 Σεπ 2024

Kinofest: Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Πάτρας επιστρέφει από τις 18 έως και τις 22 Σεπτεμβρίου

Το KinoFest δίνει μια νέα ζωή στους χώρους της ιστορικής οινοποιείας Castro Clauss στην Πάτρα και τους μετατρέπει σε ένα θερινό σινεμά!

18 Σεπ 2024

Ράνια Τζίμα: "Ο Γαβριήλ, που είναι καλούλης και γλυκούλης, μπορεί να σου κάνει… δαντέλα το νευρικό σύστημα"

H Ράνια Τζίμα βρέθηκε καλεσμένη στην παρέα του Buongiorno και η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA μίλησε για όλους και για όλα.

18 Σεπ 2024

H Έλενα Τοπαλίδου ξεσκεπάζει την αγριότητά μας

Πιθανόν να μην είχε απασχολήσει ποτέ αυτούς που πλέον γνωρίζουν το όνομά της, αν δεν είχε κάνει σχέση με έναν από τους πιο γοητευτικούς και ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του, τον Νίκο Κουρή.

18 Σεπ 2024

1997: Το πρασινοκίτρινο φόρεμα του Galliano για τη Νικόλ Κίντμαν σηματοδότησε την έναρξη του Red Carpet

Μπορεί τώρα ο ερωτικός δεσμός Μόδας- Χόλιγουντ να θεωρείται δεδομένος, όμως κάποτε οι ηθοποιοί απέφευγαν να φοράνε brands φοβούμενες ότι δεν θα τις πάρουν στα σοβαρά για την Τέχνη τους.