ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η πριγκίπισσα Μάρθα Λουίζ της Νορβηγίας παντρεύτηκε τον σαμάνο αγαπημένο της

Η Σκανδιναβή πριγκίπισσα που παραιτήθηκε από τα βασιλικά της καθήκοντα για χάρη του σαμάνου της καρδιάς της τελικά τον παντρεύτηκε.

Η πριγκίπισσα Μάρθα Λουίζ της Νορβηγίας είναι το μεγαλύτερο παιδί και η μοναδική κόρη του βασιλιά Χάραλντ Ε΄ και της βασίλισσας Σόνια της Νορβηγίας. H προσωπική της ζωή έχει τροφοδοτήσει πολλά πρωτοσέλιδα στις ταμπλόιντ εφημερίδες και το τελευταίο είναι ο αρραβώνας της με τον Αμερικανό Ντάρεκ Βέρετ, ο οποίος δηλώνει ως επάγγελμα "σαμάνος" και είναι γκουρού αρκετών διασημοτήτων, μεταξύ των οποίων η Γκουίνεθ Πάλτροου.

H 52χρονη πριγκίπισσα και ο 49χρονος Αμερικανός πνευματικός γκουρού γνωρίστηκαν το 2019 και τρία χρόνια αργότερα ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους.

Το Σάββατο (31/8) η πριγκίπισσα Μάρθα Λουίζα της Νορβηγίας παντρεύτηκε τελικά με τον αγαπημένο της, τον αμφιλεγόμενο για πολλούς σαμάνο Ντάρεκ Βέρετ.

Το ζευγάρι συνόδευσαν στη γραφική πόλη Γκειράνγκερ βασιλείς από τη Σουηδία και τη Νορβηγία, καθώς και φίλοι, influencers των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και νορβηγικές διασημότητες.

Οι κόρες της Μάρθας Λουίζ Maud Angelica Behn, Emma Tallulah Behn και Leah Isadora Behn.

Ο γάμος ήταν το αποκορύφωμα εορταστικών εκδηλώσεων που ξεκίνησαν από την Πέμπτη (29/8) με ένα ονειρικό ταξίδι με πλοίο στο γραφικό φιορδ Γκειράνγκερ.

Η γαμήλια τελετή, που έγινε σε σκηνή, που ήταν ανοιχτή μόνο στα μέσα ενημέρωσης που ήταν χορηγοί της εκδήλωσης, δεν μεταδόθηκε από την τηλεόραση, σε αντίθεση με τον πρώτο γάμο της πριγκίπισσας το 2002 που έγινε στον μεγαλύτερο καθεδρικό ναό της χώρας.

Ο πρώτος γάμος της πριγκίπισσας με τον Νορβηγό συγγραφέα Άρι Μπεν, με τον οποίο απέκτησε τρία παιδιά, έληξε με διαζύγιο το 2017.

Η Μάρθα Λουίζα, όπως υπενθυμίζει το Reuters, προκάλεσε αντιδράσεις το 2007 όταν ανακοίνωσε ότι είναι μάντισσα και ότι είχε ιδρύσει μια σχολή για να βοηθά τους ανθρώπους διδάσκοντάς τους πώς να μιλούν με τους αγγέλους.

O Βερέτ γίνεται με τον γάμο μέλος της διευρυμένης βασιλικής οικογένειας της χώρας, όπως ορίζεται από το Παλάτι, αλλά όχι του βασικού βασιλικού οίκου της Νορβηγίας, ο οποίος περιλαμβάνει μόνο τον μονάρχη και τους δύο επόμενους στη σειρά διαδοχής του θρόνου καθώς και τους συζύγους τους. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα γίνει πρίγκιπας.

Read Next

18 Σεπ 2024

Μάρθα Καραγιάννη, το δικό μας ερωτικό σύμβολο

Σαν σήμερα έφυγε από τη ζωή ο κινηματογραφικός θρύλος, η περήφανη γυναίκα.

Περισσότερα από

News

18 Σεπ 2024
18 Σεπ 2024

Πανσέληνος Σεπτεμβρίου: Πότε θα δούμε το εντυπωσιακό "Φεγγάρι του Καλαμποκιού"

Κορυφώνεται την Τετάρτη 18/9 η πανσέληνος του Σεπτεμβρίου, γνωστή με την ονομασία "φεγγάρι του καλαμποκιού" ή "φεγγάρι του θερισμού'.

18 Σεπ 2024

Η Ζιζέλ Πελικό καταχειροκροτήθηκε στο δικαστήριο - "Ζιζέλ! Μπράβο!" της φώναζε ο κόσμος

Ο κόσμος στέκεται στο πλευρό της 72χρονης γυναίκας που αποφάσισε να καταγγείλει τον σύζυγό της που τη νάρκωνε και καλούσε άντρες να τη βιάζουν.

18 Σεπ 2024

Η σπάνια εμφάνιση του τελευταίου έρωτα της Μαίρης Χρονοπούλου

Ο 61 ετών ζεν πρεμιέ των ’90s, παραμένει γοητευτικός.

18 Σεπ 2024

Kinofest: Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Πάτρας επιστρέφει από τις 18 έως και τις 22 Σεπτεμβρίου

Το KinoFest δίνει μια νέα ζωή στους χώρους της ιστορικής οινοποιείας Castro Clauss στην Πάτρα και τους μετατρέπει σε ένα θερινό σινεμά!

18 Σεπ 2024

Ράνια Τζίμα: "Ο Γαβριήλ, που είναι καλούλης και γλυκούλης, μπορεί να σου κάνει… δαντέλα το νευρικό σύστημα"

H Ράνια Τζίμα βρέθηκε καλεσμένη στην παρέα του Buongiorno και η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA μίλησε για όλους και για όλα.

18 Σεπ 2024

H Έλενα Τοπαλίδου ξεσκεπάζει την αγριότητά μας

Πιθανόν να μην είχε απασχολήσει ποτέ αυτούς που πλέον γνωρίζουν το όνομά της, αν δεν είχε κάνει σχέση με έναν από τους πιο γοητευτικούς και ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του, τον Νίκο Κουρή.

18 Σεπ 2024

1997: Το πρασινοκίτρινο φόρεμα του Galliano για τη Νικόλ Κίντμαν σηματοδότησε την έναρξη του Red Carpet

Μπορεί τώρα ο ερωτικός δεσμός Μόδας- Χόλιγουντ να θεωρείται δεδομένος, όμως κάποτε οι ηθοποιοί απέφευγαν να φοράνε brands φοβούμενες ότι δεν θα τις πάρουν στα σοβαρά για την Τέχνη τους.