ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Φεστιβάλ Βενετίας 2024: Ο 74χρονος Ρίτσαρντ Γκιρ υποκλίνεται στη 41 ετών σύζυγό του Αλεχάντρα Σίλβα

Ο 74χρονος Ρίτσαρντ Γκιρ θέλει να μάθει όλος ο κάσμος, ότι λατρεύει τη γυναίκα του, Αλεχάντρα Σίλβα.

Ο Ρίτσαρντ Γκιρ και η σύζυγός του Αλεχάντρα Σίλβα κατέφθασαν κομψοί και λαμπεροί στην εκδήλωση του AmfAR Gala Venezia 2024 που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του 81ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας.

Στο γκαλά ο πρωταγωνιστής του "Pretty Woman" τιμήθηκε με το "Βραβείο Έμπνευσης" για το φιλανθρωπικό του έργο. Στο κόκκινο χαλί του Hangar Nicelli βρέθηκε επίσης και ο γιος του, Homer, τον οποίο έχει αποκτήσει με την πρώην σύζυγό του και μοντέλο Κάρεϊ Λόουελ.

Για την περίσταση, ο διάσημος ηθοποιός ο οποίος έκλεισε τα 75 το Σάββατο 31 Αυγούστου, επέλεξε μαύρο σμόκιν, λευκό πουκάμισο και μαύρο παπιγιόν.

ίγοι στη βιομηχανία της ψυχαγωγίας έχουν κάνει τόσα πολλά όσο ο Ρίτσαρντ Γκιρ στον αγώνα κατά του AIDS", ανέφερε σε δήλωσή του, ο CEO του ΑmfAR, Κέβιν Ρόμπερτ Φροστ και συμπλήρωσε:

Σύμφωνα με το περιοδικό AARP, το 2002, ο Γκιρ δημιούργησε το φιλανθρωπικό ίδρυμα "Healing the Divide", στόχος του οποίου είναι να βοηθήσει τις κοινότητες στην Ασία, τη Μέση Ανατολή και τις Ηνωμένες Πολιτείες να αναλάβουν κοινωνικούς και ανθρωπιστικούς αγώνες, στους οποίους περιλαμβάνεται και η ευαισθητοποίηση για το HIV/AIDS.

Ο τζέντλεμαν Ρίτσαρντ

Ωστόσο ο Ρίτσαρντ Γκιρ εκτός από φιλάνθρωπος είναι και ένας άντρας που δεν διστάζει να δηλώνει ερωτευμένος με την γυναίκα του. Έτσι σε κάποια στιγμή ο ηθοποιός του Pretty Woman γονάτισε στο κόκκινο χαλί και άπλωσε το δεξί του χέρι προς μια χαμογελαστή Σίλβα, η οποία δέχτηκε ευγενικά την υπερβολική χειρονομία του συζύγου της.

Ο Ρίτσαρντ Γκιρ και η σύζυγός του Αλεχάντρα Σίλβα γνωρίζονταν ήδη για πάνω από δέκα χρόνια όταν, το 2014, επανασυνδέθηκαν. Σε συνέντευξη της μάλιστα η Αλεχάντρα Σίλβα είχε δηλώσει: "Δεν αγνοώ τη διαφορά ηλικία μας και το τι σημαίνει να είσαι με έναν χολιγουντιανό σταρ, αλλά υπήρχε τόσο έντονη καρμική ενέργεια, που τα προβλήματα εξαφανίστηκαν".Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2018 και έχουν δύο γιους, 5 και 4 ετών.

Read Next

18 Σεπ 2024

Μάρθα Καραγιάννη, το δικό μας ερωτικό σύμβολο

Σαν σήμερα έφυγε από τη ζωή ο κινηματογραφικός θρύλος, η περήφανη γυναίκα.

Περισσότερα από

News

18 Σεπ 2024
18 Σεπ 2024

Πανσέληνος Σεπτεμβρίου: Πότε θα δούμε το εντυπωσιακό "Φεγγάρι του Καλαμποκιού"

Κορυφώνεται την Τετάρτη 18/9 η πανσέληνος του Σεπτεμβρίου, γνωστή με την ονομασία "φεγγάρι του καλαμποκιού" ή "φεγγάρι του θερισμού'.

18 Σεπ 2024

Η Ζιζέλ Πελικό καταχειροκροτήθηκε στο δικαστήριο - "Ζιζέλ! Μπράβο!" της φώναζε ο κόσμος

Ο κόσμος στέκεται στο πλευρό της 72χρονης γυναίκας που αποφάσισε να καταγγείλει τον σύζυγό της που τη νάρκωνε και καλούσε άντρες να τη βιάζουν.

18 Σεπ 2024

Η σπάνια εμφάνιση του τελευταίου έρωτα της Μαίρης Χρονοπούλου

Ο 61 ετών ζεν πρεμιέ των ’90s, παραμένει γοητευτικός.

18 Σεπ 2024

Kinofest: Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Πάτρας επιστρέφει από τις 18 έως και τις 22 Σεπτεμβρίου

Το KinoFest δίνει μια νέα ζωή στους χώρους της ιστορικής οινοποιείας Castro Clauss στην Πάτρα και τους μετατρέπει σε ένα θερινό σινεμά!

18 Σεπ 2024

Ράνια Τζίμα: "Ο Γαβριήλ, που είναι καλούλης και γλυκούλης, μπορεί να σου κάνει… δαντέλα το νευρικό σύστημα"

H Ράνια Τζίμα βρέθηκε καλεσμένη στην παρέα του Buongiorno και η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA μίλησε για όλους και για όλα.

18 Σεπ 2024

H Έλενα Τοπαλίδου ξεσκεπάζει την αγριότητά μας

Πιθανόν να μην είχε απασχολήσει ποτέ αυτούς που πλέον γνωρίζουν το όνομά της, αν δεν είχε κάνει σχέση με έναν από τους πιο γοητευτικούς και ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του, τον Νίκο Κουρή.

18 Σεπ 2024

1997: Το πρασινοκίτρινο φόρεμα του Galliano για τη Νικόλ Κίντμαν σηματοδότησε την έναρξη του Red Carpet

Μπορεί τώρα ο ερωτικός δεσμός Μόδας- Χόλιγουντ να θεωρείται δεδομένος, όμως κάποτε οι ηθοποιοί απέφευγαν να φοράνε brands φοβούμενες ότι δεν θα τις πάρουν στα σοβαρά για την Τέχνη τους.