ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Φεστιβάλ Βενείας 2024: Γιατί ο Χοακίν Φίνιξ εμφανίστκε με την μεγάλη του αδελφή και όχι με τη Ρούνι Μάρα

Ο Χοακίν Φίνιξ στην πρεμιέρα του "Joker: Folie à Deux" πόζαρε δίπλα στην αγαπημένη του αδερφή.

Το πολυαναμενόμενο "Joker: Folie à Deux" του Τοντ Φίλιπς έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Βενετίας το βράδυ της Τετάρτης 4 Σεπτεμβρίου, εισπράττοντας ένα χειροκρότημα διάρκειας 11 λεπτών.

Ο Χοακίν Φίνιξ εμφανίστηκε πρώτος στο κόκκινο χαλί και έβγαλε selfies με τον κόσμο, ο Τοντ Φίλιπς δανείστηκε τη βεντάλια μίας καλεσμένης για να δροσιστεί από τις υψηλές θερμοκρασίες, και η άφιξη της Lady Gaga, προκάλεσε φρενίτιδα σε φωτογράφους και κοινό.

Σύμφωνα πάντως με το Variety, οι εκδηλώσεις υπέρμετρου θαυμασμού ήταν too much για τον Φίνιξ, ο οποίος στα 9 λεπτά του standing ovation αποχώρησε.

Το "Folie à Deux" είναι το σίκουελ της ταινίας "Joker" του Τοντ Φίλιπς, η οποία έκανε επίσης πρεμιέρα στη Βενετία πριν από πέντε χρόνια και κέρδισε τον Χρυσό Λέοντα. Ξεπέρασε σε εισπράξεις το 1 δισεκατομμύριο δολάρια, χάρισε Όσκαρ Α΄ Ανδρικού Ρόλου στον Φίνιξ και Πρωτότυπης Μουσικής στη Χίλντουρ Γκουιναντότιρ κι έγινε η πρώτη ταινία της DC Comics που απέσπασε 11 υποψηφιότητες στα Όσκαρ.

Cool και συγκρατημένος δίπλα στην αδερφή του

Απουσία της αρραβωνιαστικιάς του Ρούνεϊ Μάρα, έφτασε ο Χοακίν Φίνιξ με την αδερφή του Ρέιν Φίνιξ, η οποία έφερε μια αβίαστα δροσερή ατμόσφαιρα στο κόκκινο χαλί. Φορώντας ένα vintage διάφανο βελούδινο φόρεμα του James Galanos, ηΡέιν Φίνιξ πέτυχε την τέλεια ισορροπία ανάμεσα στο χαλαρό και το κομψό. Ο Galanos, είναι ο ντιζάινερ που συχνά συνδέεται με την γκαρνταρόμπα της Nancy Reagan.

Ποια είναι η Ρέιν Φίνιξ;

Η Ρέιν είναι Αμερικανίδα ηθοποιός, μουσικός και τραγουδίστρια. Είκοσι έξι χρόνια αφότου πέθανε o Ρίβερ το 1993 σε ηλικία 23 ετών, η Ρέιν, η οποία έπαιξε στο παρελθόν με τον Ρίβερ στο εναλλακτικό ροκ συγκρότημα Aleka’s Attic, κυκλοφόρησε το πρώτο της σόλο άλμπουμ, River, στην επέτειο του θανάτου του.

Όταν ρωτήθηκε από το PEOPLE πώς ήταν ο Ρίβερ ως αδερφό, η Ρέιν είχε δηλώσει: "Ήταν πολύ προστατευτικός. Και δημιουργικός. Πάντα μας ενθάρρυνε και μοιραζόταν μαζί μας όλα όσα είχε".

Ο Χοακίν Φίνιξ και τα αδέρφια του ήταν πάντα μια "δεμένη"ομάδα

Γιος μίας πολύ φτωχής, αμερικανικής οικογένειας με πέντε παιδιά (οι γονείς του ήταν μέλη αίρεσης), ο Χοακίν θυμάται μέχρι και σήμερα την εποχή που εκείνος και τα άλλα 6 μέλη της οικογένειας έμεναν σε ένα διαμέρισμα με μόλις ένα υπνοδωμάτιο.

Ο Χοακίν και τα τέσσερα αδέρφια του - Ρίβερ, Ρέιν, Ελευθερία και Σάμερ - δεν είχαν την πιο τυπική ανατροφή. Οι γονείς τους, Τζον και Αρλίν Φίνιξ, ήταν συνεχώς σε κίνηση. Όταν υποδέχτηκαν τον Χοακίν το 1974, το τρίτο από τα πέντε παιδιά τους, η οικογένεια ζούσε στο Πουέρτο Ρίκο και ήταν μέρος ενός θρησκευτικού κινήματος που ονομάζεται Παιδιά του Θεού.

Ενώ ξεκίνησαν τη νέα τους ζωή στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο Χοακίν και τα αδέρφια του έδειξαν δεξιότητα στη μουσική όταν άρχισαν να κερδίζουν τοπικούς διαγωνισμούς τραγουδιού. Ως αποτέλεσμα, όλη η οικογένεια κατευθύνθηκε στο Λος Άντζελες, όπου ξεκίνησαν επιτυχημένες καριέρες ως παιδιά ηθοποιοί.

Ο Ρίβερ ξεχώριζε ανάμεσα στα πέντε αδέρφια και ως έφηβος έγινε γνωστός. Δυστυχώς, η ζωή του κόπηκε απότομα όταν πέθανε στα 23 του μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Ο θάνατος του Ρίβερ άφησε μόνιμη επίδραση στην οικογένεια, η οποία συλλογικά έκανε ένα βήμα πίσω από τη βιομηχανία του θεάματος και μετακόμισε στην Κόστα Ρίκα μετά την τραγωδία. Αλλά τώρα, 30 χρόνια μετά, ο Χοακίν και τα αδέρφια του έχουν δημιουργήσει καριέρα που αποτίουν φόρο τιμής στον εκλιπόντα αδερφό τους.

Read Next

16 Σεπ 2024

Κιάρα Μαστρογιάννι: H μοναχοκόρη δύο θρύλων του σινεμά είναι η νέα μούσα του οίκου Celine

Η 52χρονη Κιάρα Μαστρογιάννι είναι καρπός του έρωτα και μοναχοκόρη δύο θρύλων του σινεμά, της Κατρίν Ντενέβ και του Μαρτσέλλο Μαστρογιάννι.

Περισσότερα από

News

16 Σεπ 2024

Άβα Γαλανοπούλου: Η 57χρονη ηθοποιός χαμογελά ξανά από καιρό

Η σπάνια εμφάνιση της ηθοποιού που αγαπήσαμε μέσα από τις κωμικές σειρές της τηλεόρασης

16 Σεπ 2024
16 Σεπ 2024

Ελευθερία Ντεκώ: Ποια είναι γυναίκα,που θα "φωτίσει" σήμερα το ναό του ιερού του Ποσειδώνα στο Σούνιο;

Σήμερα πραγματοποιείται η νέα φωταγώγηση του ιερού του Ποσειδώνα στο Σούνιο παρουσία του πρωθυπουργού. Και την φωταγώγηση ανέλαβε η διεθνώς αναγνωρισμένη πρωτοπόρος της τέχνης του φωτισμού, Ελευθερία Ντεκώ.

16 Σεπ 2024

Nτίνος Καρύδης: Η αδημοσίευτη φωτογραφία με την κόρη του Σμαράγδα

Ο σπουδαίος ηθοποιός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών.

16 Σεπ 2024
16 Σεπ 2024

Έφυγε από τη ζωή την Κυριακή ο Ντίνος Καρύδης- Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη

Σε ηλικία 85 ετών έφυγε από τη ζωή την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου ο Ντίνος Καρύδης.

15 Σεπ 2024

Η Mαρί Σαντάλ: Καλεσμένη σε δείπνο στο Λονδίνο - Κλασική και chic

Η Mαρί Σαντάλ μοιράζει το χρόνο ανάμεσα στο Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη και την Ελλάδα