ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ίαν ΜακΚέλεν: "Η βασίλισσα ήταν αγενής και αρκετά τρελή στα τελευταία της χρόνια"

Ο 85 χρονος Sir Ian McKellen, ο αγαπημένος ηθοποιός που ενσάρκωσε τον Γκάνταλφ στις ταινίες "Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών", έδωσε μια ανατρεπτική συνέντευξη στους "Times"

Σε συνέντευξή του στους "Times", ο αγαπημένος Gandalf είπε για τον πρίγκιπα Χάρι ότι δεν είναι και τόσο έξυπνος για να αντιμετωπίσει τη βασιλική ζωή, χαρακτήρισε την εκλιπούσα βασίλισσα "αγενή" και "αρκετά τρελή" στα τελευταία της χρόνια, ενώ για τον βασιλιά Κάρολο κράτησε το καλύτερο: τον αποκάλεσε "κατεστραμμένο"!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ian McKellen (@ianmckellen)

Δεν είναι το είδος των σχολίων, που θα περίμενε κάποιος, από τον θρυλικό ηθοποιό, ο οποίος δέχτηκε και τιμήθηκε με τον τίτλο του ιππότη από την Ελισάβετ, το 1991.

Οπως επεσήμανε ο Ian McKellenn, o δούκας του Σάσεξ "μάλλον δεν είναι αρκετά έξυπνος” για να βοηθήσει τον εαυτό του και να πλοηγηθεί σε μια ολόκληρη ζωή ως εργαζόμενο μέλος της βασιλικής οικογένειας. Πρόσθεσε ότι ο πρίγκιπας Φίλιππος φαινόταν "βαθιά δυστυχισμένος” και ο Κάρολος φαίνεται "σαφώς κατεστραμμένος” από τη ζωή του στη βασιλική οικογένεια.

Σε συνέντευξή του στο The Big Issue, ο 85χρονος ηθοποιός ανέφερε ότι του έχουν πει πως θα γυριστούν περισσότερες ταινίες και ότι ο Γκάνταλφ θα εμπλέκεται σε αυτές.

Ο McKellen, ο οποίος αναρρώνει από πρόσφατη πτώση του στη σκηνή κατά τη διάρκεια παράστασης στο Λονδίνο, πρόσθεσε με χιούμορ: "Πότε; Δεν ξέρω. Ποιο είναι το σενάριο; Δεν έχει γραφτεί ακόμα. Οπότε, καλύτερα να βιαστούν." Σε άλλη συνέντευξή του στο BBC Breakfast, ο βετεράνος ηθοποιός δήλωσε ότι δεν έχει σχέδια να αποσυρθεί από την υποκριτική. "Θα συνεχίσω όσο τα πόδια, οι πνεύμονες και το μυαλό μου λειτουργούν," είπε χαρακτηριστικά.

Ο σπουδαίος ηθοποιός μίλησε επίσης για το πρόσφατο ατύχημά του στη σκηνή, όπου έπεσε ενώ υποδυόταν τον John Falstaff στο έργο "Player Kings".Τόνισε ότι έχει αναρρώσει σωματικά από το περιστατικό, κατά το οποίο έσπασε τον καρπό του, αλλά συνεχίζει να αντιμετωπίζει τις συναισθηματικές επιπτώσεις.

Περιγράφοντας τη στιγμή της πτώσης, ο ηθοποιός ανέφερε: "Είπα στον εαυτό μου καθώς σκόνταψα και γλίστρησα από τη σκηνή, 'Αυτό είναι το τέλος'. Αυτές ήταν οι λέξεις στο μυαλό μου, 'Αυτό είναι το τέλος'. Και απ' ό,τι φαίνεται φώναξα, 'Ο λαιμός μου έσπασε, πεθαίνω'. Δεν θυμάμαι να το είπα αυτό, οπότε πολλά συνέβαιναν στο κεφάλι μου καθώς το σώμα αντιδρούσε στην πτώση."

Read Next

16 Σεπ 2024

Κιάρα Μαστρογιάννι: H μοναχοκόρη δύο θρύλων του σινεμά είναι η νέα μούσα του οίκου Celine

Η 52χρονη Κιάρα Μαστρογιάννι είναι καρπός του έρωτα και μοναχοκόρη δύο θρύλων του σινεμά, της Κατρίν Ντενέβ και του Μαρτσέλλο Μαστρογιάννι.

Περισσότερα από

News

16 Σεπ 2024

Άβα Γαλανοπούλου: Η 57χρονη ηθοποιός χαμογελά ξανά από καιρό

Η σπάνια εμφάνιση της ηθοποιού που αγαπήσαμε μέσα από τις κωμικές σειρές της τηλεόρασης

16 Σεπ 2024
16 Σεπ 2024

Ελευθερία Ντεκώ: Ποια είναι γυναίκα,που θα "φωτίσει" σήμερα το ναό του ιερού του Ποσειδώνα στο Σούνιο;

Σήμερα πραγματοποιείται η νέα φωταγώγηση του ιερού του Ποσειδώνα στο Σούνιο παρουσία του πρωθυπουργού. Και την φωταγώγηση ανέλαβε η διεθνώς αναγνωρισμένη πρωτοπόρος της τέχνης του φωτισμού, Ελευθερία Ντεκώ.

16 Σεπ 2024

Nτίνος Καρύδης: Η αδημοσίευτη φωτογραφία με την κόρη του Σμαράγδα

Ο σπουδαίος ηθοποιός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών.

16 Σεπ 2024
16 Σεπ 2024

Έφυγε από τη ζωή την Κυριακή ο Ντίνος Καρύδης- Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη

Σε ηλικία 85 ετών έφυγε από τη ζωή την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου ο Ντίνος Καρύδης.

15 Σεπ 2024

Η Mαρί Σαντάλ: Καλεσμένη σε δείπνο στο Λονδίνο - Κλασική και chic

Η Mαρί Σαντάλ μοιράζει το χρόνο ανάμεσα στο Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη και την Ελλάδα